Napım bu sehirden bıktım söyle görmediğim bilmedigim yerlere gidip yeniyeni seyler göresim var ama ben biryerde yasadımmı gidilesi en son yere kadaer gidiyorum merak duygusu var.
Sen meslegi kapmişsin estetisyen demek istedin galiba ya sadece lafla kacıyorum bende kacsam kacsam sahile tepeye eve kacıyorum son caliştigim yerde cok sinir oldum birine patlayacama sabah 8 de denize girdim deniz bildigin dümdüz hiç dalga yok havada güneş yok deniz sanki sonsuz bir düzlük giremedim ilkbasta korktum sonra girdim bildigin buz dolu dondum bütün enerjimi mıklatıs gibi cekti oldum beeeebek gibi😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hazırım
Bulaşıkları yıkadım 😁
Bir haftalık mutfak hazır
Yarın iş günü, çalışmayı seviyorum ve hayat çok güzel şükürler olsun ki 🥰🙏
Hayat çok güzel çok mutluyum çooookkkk her şey çok güzel gidiyor 🙄
Off offfff şükret haline 🙂
Tamam başladım işte djdjjd
Ben değerliyim, yeterliyim, ben sevgiyim de 😉
Sen mutluluk ol
Ben zaten güzelim 😌🎊🔆
Teşekkürler ahahaj
👍
Cıks, cuma gününe geri dönelim
Hemen dönelim adminim🥺
:(
Olsa pazar bişe degişmicek yarın kazanma günü tatilin sonu ama ihtiyaclar içinde bu sart nasıl bir döngü bak ben setrom oldum galiba😂
İstifa edicem ben yakında bıktım 😂😂 sende dene
Ben ettim bile 2 ay oldu calişmiyorum ama halen diyorum yarın pazartesi napcam... Yazları calisasım yok
Tatilin keyfini çıkar sen
Ee paran varsa işin varsa istifa etmek iyidir
Ne tatili evdeyim 2 aydır ancak tatil diye burdaki denize 2 günde bir gidiyorum ama calişmamak cokkkkkk güzel
Keyfini çıkar işte aaa
Ama sıkılıyor insan ergün yapacak bişe bulamıyorsun megersem iş güzel oluyor calişmak
Sen napcan cıkacanmı
İstifa sendemi işci sin
İstifa edip bişiler yapmayı düşünüyorum net değil orası
Yoo yapacak çok şey var
Var ama o seyler tükeniyor
Olsun
Bir ara biskilet alip antalyaya gidesim vardı sonra okadar yoku nasıl gidecem araba carpar falan dedim
Abartmışın He
Sen bunalmısın cıkacan ama tazminat fakanmi alacan
Napım bu sehirden bıktım söyle görmediğim bilmedigim yerlere gidip yeniyeni seyler göresim var ama ben biryerde yasadımmı gidilesi en son yere kadaer gidiyorum merak duygusu var.
Ee ne iş yapıyorsun
Cıks alamam bunaldım genel hayattan bunaldım her şey üst üste gelince bunalıyorsun😂
Kaçmak istiyorum
Kacmak istiyorsun ama en fazla yasadıgın yerden 1 2km uzaga
Nerede yaşıyorsun li bıktın
Estesiyenim ben
Baya uzağa kaçmak istiyorum ben jdjd
İst. kocaeli arası cok insan araba var bunaltıyor arkadaslarım az
Estesiyen ne
😂😂😂 One
Sende kaç git haaja
Uzun hikaye üşeniyorum anlatmaya
Sen meslegi kapmişsin estetisyen demek istedin galiba ya sadece lafla kacıyorum bende kacsam kacsam sahile tepeye eve kacıyorum son caliştigim yerde cok sinir oldum birine patlayacama sabah 8 de denize girdim deniz bildigin dümdüz hiç dalga yok havada güneş yok deniz sanki sonsuz bir düzlük giremedim ilkbasta korktum sonra girdim bildigin buz dolu dondum bütün enerjimi mıklatıs gibi cekti oldum beeeebek gibi😂
Evet kaptım, en azından deniz var yaşadığın yerde
Sen ya sen ankaradamısın ya da eskişehir
Sende un biryürüs yap baska caresi yok
Ankara evet sadece yürüyüş yapabiliyorum haahha
İç Anadolu böyle illa il degiştireceksin bir şey yapmak için sizin orası gezilecek cok yer var sadece gelecek
Gelecek mi hahah
Gezecek diyecektim 😂
Evet aynen sadece gezecek yer var ama havalar sıcak 🥵
İç anadolu böyle gece soguk gündüz sıcak kısın soguk buz dolabı
Bugün 20 gün sonra ildefa yagmur yagdı
Biz yanıyoruz burada
Gecer bu günlerde
Geçer de zor
Sen ankaradamı yasıyorsun iş içinmi ordasın ankaranın kısına sıcagına alişmamişsin
Yaşıyorum
Bu sene asırı sıcak işler nasıl calişiyor musun halen😉😂
Çalışıyorum durmak yok hahaj
Yola devam
Vallahi canim bana da hiç fark etmiyor free oh rahat ama önce den olan alışkanlıklar dan dolayi yine ince den de olsa bir can sıkıyor yani
hazırım
son haftam sonra iznim başlıyo:)
Bana fark etmiyor hazırım
Bütün gün evde olduğum için sıkıntı yok yatmaya devam 🤣🤣
Zaman çabuk geçiyor valla hazır değilim
Hiç hazır değilim🤦♀️
Hazır değilim
Hazırımm🥳
Hazırım tatlım.
Hazır ve nazırım
Hazırım
Hiç hazır olamadım..