Çoğu kişi neden yaşıyor neden ölüyor buna bir cevap aramazken düşünmezken; Evlenen de çok boşanan da, her arayan bekar değil, evliliğinden bıkmış evli olanlarda arıyor, hayatta her şey için bir hedefin olmalı. Sevmeyen insan sevilmiyor buda bir gerçek
09 Yorumla- +1 yıl
Evet evlenenler daha 1. yi idare edemezken 2. yi istiyor. Ki o ailede yetişen çocuklar evlenmekten korkuyor
- +1 yıl
İnsan oğlunun bir kısmı doyumsuzdur, bu sadece evlilik ve bir bayanla kısıtlı değildir. Bir araba olabilir bir ev olabilir. Yani oturmuş bir kişilik değeri yok evlenir üç beş ilişki Yaşar birinin bilmem neresini beğenir huzursuz olur. TV de veya toplum içinde birini görür hoşuna gider eşinin öyle olmasını ister. Baktı eşi öyle değil evinde kendini huzurunu kaçırır. Bu tiplere yapılacak tek şey bir avuç toprak alacaksın eline yüzüne atacaksın
- +1 yıl
Sanırsın kendi Brad Pitt ya da Angelina Jolie. Bu da hep işte sosyal medyadan kaynaklanıyor yoksa kimse orada göründüğü kadar mükemmel Bi fiziğe ya da görüntüye sahip değil
- +1 yıl
olaylara şu yönde bak iki eşşek düşün birinin yükü sünger, diğerinin yükü tuz, ve bir dereden geçmek zorundalar sünger yüklü olan eşşek diğeri ile dalga geçiyor yükü hafif sünger, diğer eşşek ise sabrediyor. Dereden geçme anında sünger suyu çekiyor o eşşek batatıyor, diğer eşşek yükü su alıca eriyor ve sudan geçip gidiyor. Hayat böyle işte kimi sabırla zafere gideceği yolda ona buna bakarak evllik yürütmeye çalışıyor. Onun buyu var şunun şuyu var ne yapacan sen onu bunu hayat senin hayatın. Bir kısmıda o sünger yüklü eşşeğe benzer hayatın hiç bir alanın da zerre bir başarısı var keyfine düşkün şehvetle şerbet içer sonu huzur evi veya kimsesiz bir boşluk
- +1 yıl
Bu şekilde olanlar hem kendi hayatını hem de karşı tarafın hayatını mahvediyor. Genelde maddiyat konusunda hep erkeklerden bekleniyor çünkü o olsun bu olsun peki tamam hadi diyelim olsun senin neyin var , bu adam neden seninle evlensin
- +1 yıl
Aynı şekilde kadınların da sevgisi olmasa erkekler de bi kütükten farksız
- +1 yıl
İnşallah
En İyi Cevaplar
Toplum bir güven problemi var. Bir de artık birçok evlilik günümüzde menfaat ilişkisine dönmüş durumda. Maneviyatın ve güvenin bu denli azaldığı bu ortamda insanlar ince eleyip sık dokumak zorunda kalıyor. Şanslı olanlar kısmetini buluyor, şanssızlar da bir umut bekliyor.
04 Yorumla- +1 yıl
Evlenmek için evlenen de çok. Kimse ciddi Bi kurum olarak görmüyor bence alt tarafı Bi kağıt parçası olarak görüyor
- +1 yıl
Boşanmak için evleniyorlar gibi Bi his
+1 yılbunun sebebi aslında basit
herkes istiyor ancak harekete geçmiyor ya da kafalarındaki rol model olan kişi yani evlilik için çok uç noktalarda
insanların kusuru olabileceğini ve öyle kabul etmesi gerektiğinin farkında değiller02 Yorumla- +1 yıl
Herkes mükemmelin pesinde ama kimse dönüpte Bi aynaya bakmıyor. Kendinde olmayan şeyleri başkasından bekliyor
- +1 yıl
aynen öyle
Çünkü kimse önüne çıkana bir şans vermiyor ya da her gördüğüne evlenme teklifi etmiyor. Ki gördüğüm kadarıyla evlenmek değil, sevgili olmak istiyor çoğu insan ☯
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü kızlar yalnız olanı istemez sevmez. yalnız olan erkekte da ikinci şansı vermez.
00 Yorumla Bir yazarımızın dediği gibi : önceleri insan sevilir, eşyalar kullanılırdı; devir değişti, eşyalar sevilir insan kullanılır oldu.
12 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru eşyalar insanlardan daha kıymetli ama onun için bile insanlara ihtiyaç var
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBeyler bir ömür boyu mutlu olmak için hanımefendiler ise daha kaslı daha uzun boylu ve daha zengin bir erkek buluncaya kadar idare etmek için evleniyor gibiler o nedenle evlilikler iyice azaldı gibi sanki...
08 Yorumla- +1 yıl
Cinsiyet olarak bakma her iki tarafta aynı kimse tipini beğenmediği birinin içini merak etmiyor buna bende dahilim zaten yaş ilerledikçe daha seçici oluyorsun
- +1 yıl
Allah herkesin hakkında hayırlısını bana da yalnızlığın en huzurlusunu versin. İlhan İrem de öldükten sonra ben bu dünyayı iyice kendime gurbet belledim zaten... :'(
- +1 yıl
Yalnızlığın en huzurlu yanı Bi sahil kasabasında tek başına yaşamak 😁
- +1 yıl
Ben kedilerimle eve kapanınca da kendimi huzur sahillerinde hissediyorum da... TV'den gelen vefat haberleri çok yıkıyor beni...
- +1 yıl
Çok fazla izleme ya ülkede iyi olan bir şey yok zaten
- +1 yıl
O da doğru da izlemesen dünyadan bihabersin, izlesen dertle kederle doluyorsun... Aşağısı sakal, yukarısı bıyık hikayesi...
- +1 yıl
TV izlemesen bile sosyal medya da mutlaka karşına çıkıyor. Haberdar olsan bile elinden bir şey gelmiyor bazı durumlar için
- +1 yıl
Doğru... Boşuna dememiş Mehmet Akif Ersoy: ""Gamsız insanlara eğlence gelirmiş yaşamak.
Yüreğin hisli mi, işkencedesin. Talihe bak!" :'(
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Cunki devir öyle bir devirki bu gün evlenen yarın bosaniyo saygı sevgi yok herkes aldatiyo varı yoğu kimse bilmez oldu herkes zengin eş ariyo anneye babaya hormet yok herkes ailesi olmasın istiyo
12 Yorumla- +1 yıl
Artık kimse bayramlarda aile ziyareti yapmıyor herkes tatilde
+1 yılEn büyük sebebi sanırım ülkemizdeki ailelerin evliliğe yüklediği anlam. Söz, nişan, düğün, ailenin kaprisleri vs derken evlilikten soğuduğumu farkettim
05 Yorumla- +1 yıl
Daha evlenmeden zaten o başındaki olaylar insanı Bi çıkmaza sokuyor kızlar yok bu şu olmadı diyerek nişan atıyor sonumuz hiç iyi değil
- +1 yıl
Sadece kızlar değil, kız tarafını memnun edemeyeceğini anlayan erkekler de yapıyor bunu 😄
- +1 yıl
Haklılar ama baba evinde sanki her istediğimiz oluyor da elin oğlundan akıl almadık şeyler talep ediyoruz
- +1 yıl
Aynen öyle
Çok mu yüklendiniz yoksa adama 😄 - +1 yıl
Yok ya bende daha o durumlar yok ama fikrimi belirttiğim zaman hadi yarın evlenelim diyorlar. Gerçekten çok şaşıran oluyor sade nikah mi istiyorsun gerçekten mi diye
+1 yılEvliliğe yüklenen anlam değişti. Evliligi sürdürebilme gayretine, emek verme kabiliyetine ve her seye rağmen mantığına sahip kadin/erkek sayisi azaldığı için dengine düşmek zorlaştı.
02 Yorumla- +1 yıl
İnsanların birbirine tahammül seviyesi bile azaldı bence evlenseler bile en ufak Bi konuda boşanmaya gidiyor kimse yürütmek için Bi çaba göstermiyor
- +1 yıl
Sorun cozme kabilyeti yok cunku. Ozellikle erkeklerde ev reisi olacak vasiflar uctu gitti.
Aile & Toplum konusunda 664 cevap paylaştı. İnsanların öncelikleri aynen şöyle:
1) Cinsel çekim, seksapalite. Yani dış görünüş
2) Kariyer, statü, maddiyat
3) Kişilik, karakter
Hal böyle olunca zor oluyor tabi. :)02 Yorumla- +1 yıl
Kimse dışını beğenmediği birinin içini merak etmiyor bu Bi gerçek aynısı maddiyat içinde geçerli.
Bir tane bile evlilik düşünen kadın bulunmaz. Dolandırma amaçlı düşünür 2 ay evli kalır eski müşteri ike aldatır iftira dolandırma ile boşar
01 Yorumla- +1 yıl
Kadın olarak bakma her iki tarafta da aynı olan insan çok. Artık erkekler de parası için Bi kadınla beraber oluyor. Böyle insanların nesli tükense çok faydalı olur
Şöyle ki kimse kimseyi olduğu gibi kabul etmiyor herkes birbirini değiştirme derdinde benim dediğim olsun modunda
03 Yorumla- +1 yıl
Bi süre sonra da o insandan sıkılmaya başlıyorlar nasıl sevdiysen hep öyle kalmalı
- +1 yıl
Katılıyorum
- Aile & Toplum konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılevlenmeyi kadınlar istiyor erkeklerin derdi başka. herkes kendi istediğini almak isteyince de iki taraf da boşta kalıyor tabi :)
01 Yorumla- +1 yıl
Erkekler cinsellik istiyor kadınlar da evlenmeden yaşamak istemiyor
Aile & Toplum konusunda 823 cevap paylaştı. Cevabı son iki kelimede vermişsin. Tabi buna ek olarak bir çok sosyal ve ekonomik sebepler de var.
00 Yorumla
+1 yılHe ya üşeniyorlar mı korkuyorlar mı napıyorsalar artık
02 Yorumla- +1 yıl
Korkudan kendi ailende çok etkiliyor mesela ben çocukluğumdan beri hep kavganın içinde büyüdüm ve hala da öyle. Şimdi Bi yuva kurmak beni korkutuyor ya aynısını yaşarsam düşüncesi var
- +1 yıl
O ben de de var aynı kaderi yaşama korkusu
+1 yılBeklentiler çok yüksek olduğu için kimse kimseyi beğenmiyor.
05 Yorumla- +1 yıl
Zaman değiştikçe insanların beklenti ve istekleri de değişiyor, herkes kendinde olmayanın peşinde. Elindeki ile yetinmeyi bilen yok
- +1 yıl
Hâlâ güzel insanların kaldığına inanıyorum ama birgün yolum kesişir mi bilmiyorum, sanmıyorum da.
- +1 yıl
Ben inanıyorum ya sen kendini nasıl bırakıyorsan sana da öyle biri denk geliyor er ya da geç sadece biraz sabır gerekiyor
- +1 yıl
Pek seçenek yok zaten iyi birini bulamazsak iyi biri olacaz.:)
- +1 yıl
Herkes kendi yansımasını bulur zaten bence o yüzden birazda ruh eşi deniyor
Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Herkes karnım doysun ama yemeğim bitmesin diyor da ondan.. :D
06 Yorumla- +1 yıl
Aynen katılıyorum
- +1 yıl
C*n çıkaran hocalar gibi tövbe aklıma o geldi
- +1 yıl
Yok bilmiyorum
+1 yılilginç gelecek ama insanların kriterleri olabilir :D
01 Yorumla- +1 yıl
Kriter illaki oluyor ama bulanlar nasıl buluyor büyüsü falan mı var
+1 yılÇünkü insanlar rahat iletişime geçemiyor armut sapı üzümün çöpüne dikkat ederse herkes mutsuz olur.
00 Yorumla
+1 yılÇünkü herkes memnuniyetsiz hep daha iyisini kusursuzunu arıyor
00 Yorumla
+1 yılEvlilik sadece aşk ile olmuyor çünkü, ülke şartları bir çok kişinin elini kolunu bağlıyor
00 YorumlaHerkese cennete girmek istiyor ama kimse ölmek istemiyor bence yeterli bir cevap
00 Yorumla
+1 yılÇünkü ya ülkesindeyiz daha anaokulda karşı cins ötekileştiriliyor daha 1. Sınıfta ııyyy hocam Caner yanıma oturmasın dediğimi hatırlıyorum 1. Sınıfta bu zihniyeti aşılayan herkesin Allah belasını versin
01 Yorumla- +1 yıl
Evet ülkemizdeki eğitim en başta ailede başlıyor sonra okulda ötekileştirme olduğu sürece maalesef bu böyle devam edecek
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler sosyal medyadaki estetikli, silikonlu kızları gerçekte arıyor dogallarla karşılaşıyor ve evlenmek istemiyor.
05 Yorumla- +1 yıl
İşte aradığım yorum kızlardan beklediğim cevap çok haklısın. Aynısı bizde de var aslında bizimde onlardan pek farkımız yok tipini beğenmediğimiz birinin içini merak etmiyoruz
Cevap sahibi+1 yılDoğru bizde öyleyiz ama yalan da söylemiyoruz. Erkekler buraya doğal güzellik kalmadı, güzel kız yok yazıyor ama esasında estetikli kızların peşindeler. Ben dürüst kızlar gördüm, yakışıklı erkekleri beğendiğini söyleyince linç yiyen.
- +1 yıl
Evet o kadar çok alışmışlar ki filtreli pozlara makyaj yapsan boyalı derler yapmasan ruh gibisin derler
Cevap sahibi+1 yılErkeklere göre güzel olmaktan çok çarpıcı, tuhaf görünüme sahip olmamız gerekiyor. Nice güzel duru kızlar var estetikli görünce göz ucuyla bile bakmıyorlar. Kız yerine koymuyorlar diğeri daha farklı duruyor diye. İlle bir tarafları şişirilmiş olacak. Genellikle estetikli kızlarla evlenmek istiyorlar ama bu kızlar zaten beğenilmek için estetik oluyor evlenmek gibi bir amaçları yoktur.
- +1 yıl
Valla o kadar parayı bulsam bende yaptırırım biraz tabi abartmamak şartıyla. Öyle birini istiyorlarsa zengin olmaları lazım ki eşleri yaptırsın ki önce Bi kendilerine bakmaları lazım
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇünkü herkesin kafasında bir evlenilecek insan profili var ve herkes onu arıyor.
02 Yorumla- +1 yıl
Onu bulana kadar ömür geçiyor
Cevap sahibi+1 yılEvet, maalesef... En iyiyi ararken iyi olanı kaybediyoruz sonra.
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer birgün birkaçyüz bin tl'm olursa evlenmeyi düşünürüm
017 Yorumla- +1 yıl
O kadar parayı bulsam tek yaşarım
Cevap sahibi+1 yılBen yaşayamam, Ne kötü ihtimal 2-3 bin TL'lik silikon alırım, Bitane de cansız manken neyse gerisini söylemiyim :D
- +1 yıl
Yapma böyle şeyler litfen😅
Cevap sahibi+1 yılYaparım, Affetmem :D
- +1 yıl
Mankene vereceğin parayla tedavi olursun be , o kadar bekar varken de manken almakta ne biliyim yani
Cevap sahibi+1 yılKızılcahamam'lı bi arkadaşım var hamakçı, Bundan 5-6 sene önce arabayla giderken çöp bidonunun etrafında cansız mankenler bulmuştuk bitanesini al dedi makarasına, Ben almayacaktim gülsünler diye aldım o zaman aklıma gelmişti :D
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣 Allahim yarabbim ya Bi tane de iskelet alsaydın bari arkadaşlık ederdi
Cevap sahibi+1 yılYok ben onun içini silikonla doldurup sonra dışındaki sert kısmı kesip içindeki silikonu alıp cansız mankenin rengine boyayıp kullanacaktım :D
- +1 yıl
Onunla uğraşacak enerjiyi birine harcasan daha faydalı olurdu sanki
Cevap sahibi+1 yılTedavi mi, Yok istemez, Ben deli olmaktan mutluyum :P Ayrıca dırdırı yok vırvırı yok ne güzel işte :D
- +1 yıl
Zaten dırdır vırvır diye diye evde kaldın
Cevap sahibi+1 yılYok aslında uyumlu adamımdır ama olmazsa da alternatif çözümler üretirim, Kadınsız yaşayabilemem :D
- +1 yıl
Bu zamana kadar yaşadıysan bundan sonra da yaşarsın be
Cevap sahibi+1 yılSen öyle san, Ne çektiğimi bi ben bi Allah bilir
Cevap sahibi+1 yılSagopa Kajmer'in de dediği gibi "Ben yarımken yarınla bugün arasında nedir farklılık"
- +1 yıl
Görücü usulü evlen o zaman ne diyeyim
Cevap sahibi+1 yılUtangaçlık da var bende, Onu nasıl yenecem bilmiyorum işte
Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Çünkü ekonomik koşullar kötü
03 Yorumla- +1 yıl
Koşullar iyi olsa bile insanlar bitmek bilmeyen istekleriyle yine mahveder
- +1 yıl
Aile & Toplum konusunda 408 cevap paylaştı. Güven problemi sadakat ve ekonomik durumlardan dolayı evlilik zor
00 Yorumlaİnsanlar artık birbirine katlanamıyor. Eskiden sosyal medya bu kadar yaygın değilken ilişkiler daha sağlıklıydı. Şimdi her şey bozuldu. Güven yok.
01 Yorumla- +1 yıl
İnsanlar her şeyi sıradanlaştırdı çünkü evlilikte artık sıradan geliyor. Ama ona rağmen hala umudumuzu taze tutan ilişkilerde görüyoruz
+1 yılÇünkü insanlar kendi hayal dünyalarında yarattıkları kişiler ile evlenmek istiyor.
06 Yorumla- +1 yıl
Hayal ve gerçeği ayırt edemiyorlar çünkü. Kimileri hayalindeki kişiyi paraya döküyor estetikle kimi de elindeki ile yetinmeyi biliyor
- +1 yıl
Aşk orada devreye gidiyor. Tozpembelik ile gerçek kişiyi göremiyor onu idealleştiriyorlar. Sonra aşk bitiyor yollar ayrılıyor. Gencim güzelim ama değerimi bilen yok modu oluyor 😃
- +1 yıl
Çok karışık mevzular gerçekten bazen algılarım sıfırlanıyor bu konuda. Aşk diye bir şey var mı bazen emin olamıyorum oda insana Bi kere uğruyor sonrakiler hep hüsran
- +1 yıl
Aşk dediğimiz şey aslında diğer duygularda olduğu gibi biyokimyasal bir süreç. Birisini gördüğünüzde beyninizde mutluluk hormonu salgılanıyor ve bu Ha veren kimyasal maddeye bağımlı hale geliyoruz. Ne vakit o kişi ile bir ilişki içerisinde olsak bu salgı devam ediyor ancak bir yerde beden bu kimyasala alışıyor. Aşk sıradanlaşıyor (Yeni heyecan verici şeyler olmaz ise)
- +1 yıl
Link paylaşayım dedim seviyem yetmiyor
- +1 yıl
Seviyem yetmiyordu
+1 yılHerkes yalnız herkes hayatına biri girsin istiyor ama gelen kişileride kabul etmiyorlar
013 Yorumla- +1 yıl
Yanlış zamanda gelen doğru insanlar mi desek
- +1 yıl
Allah aşkına sen bankta otursan ben seni yanına gelsem konusurmusun yoksa kalkıp gidermisin
- +1 yıl
Dürüst olucam etrafta o kadar art niyetli var ki biri yanıma gelse kalkar giderim başıma çok olay geldi evime gelen kurye bile tacizci çıktı kime güveniceksin
- +1 yıl
İşte böyle insanlar yüzünden benim gibi iyi niyetli insanlar yalnız kalıyor
- +1 yıl
O yüzden genelde en mantıklı olarak görücü usulü tercih ediliyor
- +1 yıl
Bir insan tanışıp konuşmadan evlenilirmj ya
- +1 yıl
Onda da görüşüp tanışıyorsun zaten direkt nikah basmiyorsun ki
- +1 yıl
Sem öyle yap ozaman ne diyim küçük hanım
- +1 yıl
Denedim Bi kere 😅
- +1 yıl
Sonuç?
- +1 yıl
O kişiyle olmadı ama bence flört ekmekten sevgili olmaktan daha mantıklı Bi secim
- +1 yıl
Kişiden kişiye değişir o ben bu gidişle yalnızlığa mahkum kalicam
- +1 yıl
Belli olmaz belki çıkar biri
+1 yılBu zamanda anlasabilcegin insani bulup onla evlilik gerceklestirmek gercekten se cokk buyuk bir sans
08 Yorumla- +1 yıl
Evet turnayı gözünden vuranlar onlar keşke bizde vursak
- +1 yıl
İns. Bizde vuranlardan oluruzz. O kadar sanslimiyim bilemiyorum ama.
- +1 yıl
Belki bütün şansımızı aşktan yana kullanırız
- +1 yıl
Belki de o ask bize coktan ugradi ve biz hic bir zaman goremedikk 🙄
- +1 yıl
Doğru zamanda gelen yanlış insan ya da yanlış zamanda gelen doğru insan
- +1 yıl
Evet kesinlikle boyle. Dogru zamanda dogru insan temennisi ile 🙏🙏
- +1 yıl
Aminnn inşallah
- +1 yıl
İnsallah
Ekonomiden dolayı artık bırak evliliği bir yerde oturup birşeyler içmek sosyalleşmek bile lüks oldu
01 Yorumla- +1 yıl
Evet maalesef Bi aileyi gecindirmek kolay değil artık iki kişinin çalışması bile yetmiyor
+1 yılEşler meler tutmuyor ve evlillk dediğin şey 200 bine patlıyor 😂
00 YorumlaBoşanmak kolay olsaydı herkes evlenirdi.
12 Yorumla- +1 yıl
Boşanmak mi daha kolay evlenmek mi bilemedim. Ama kimse Boşanmak için evlenmiyor
Şartlar müsade etmiyor
010 Yorumla- +1 yıl
Ekonomik şartlar mi yoksa yaş problemi vs mi
- +1 yıl
Valla iki gönül bir olduktan sonra samanlık seyran demişler. Gerçekten birbirinin bulduktan sonra Bi nikah bile yeter
- +1 yıl
Ailelerin karışmasından hiç hoşlanmıyorum sanki onlar evlenecek. Bu kadar düğüne nisana meraklıysanız siz evlenin
- +1 yıl
Hahaha çok iyi taktik
- +1 yıl
Uygula o zaman memnun kalırsan haber ver 😂
- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılKimsenin kimseye eyvallahı yok
01 Yorumla- +1 yıl
Evet ama buna rağmen şikayette çok. Herkes bencil
Evlilik saçma, yalnızlık huzur verici bir şey.
07 Yorumla- +1 yıl
Yalnızlık bazen boğuyor insanı
- +1 yıl
Yalnızlığı nasıl yaşadığına bağlı, boğma potansiyeli yüksek olan süreç aslında evlilik ama tabi kişiden kişiye değişen bir süreç. Düşüncene saygı duyabilirim. Genel olarak toplulumuzda evliliği insanlar bazı sorunların çözümü olarak görüyor ama ateşe dolu benzin bidonu atmak gibi bir süreç benim gözümde... Tabi ki istinalar yokta değil, onlara imreniyorum gerçekten :)
- +1 yıl
Evet özellikle aileden kaçmak için evlilik yapanlar yağmurdan kaçarken doluya tutulmak gibi. Bazen bende düşünüyorum evlilik istiyorum ama neden istiyorum diye
- +1 yıl
İmkanın var ise kendi hayat düzenini kurup kendi ayaklarının üzerinde durmaya yoğunlaş derim. Çünkü yaşadığımız ülkenin ekonomik durumu evlilik ve ekonomik sorumluluğunu kaldırmaya elverişli değil. Buradan söyle bir sorun daha çıkıyor, evlilik sadece iki kişinin anlaşması ve uyuşması değil iki kişinin ekonomik olarak hayatlarını idame ettirebilmesi anlamına da geliyor.
- +1 yıl
Evet bu yüzden kalıcı bir iş olmadan evlilik gerçekleştirmek istemiyorum ama maalesef iş bulmak eş bulmaktan daha zor
- +1 yıl
Güzel Bi sohbetti teşekkür ederim görüşmek üzere
Henüz bulamadım kafa dengimi
01 Yorumla- +1 yıl
Hangimiz bulduk
Ekonomidendir o
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü herkes imkansız şeyler istiyor.
00 Yorumla Yoo ben evlenmek istemiyom
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kimse birbirine açılmıyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Demekki istek var ama cesaret ortam kosullar yok
00 Yorumla
+1 yılKimse birbirini beğenmiyor herkes mükemmeli arıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNafaka var çünkü erkekler anladı
02 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Nafakadan önce çok şey var sıra ona gelmiyor ki :)
+1 yılVardır herkesin kendine göre sebepleri
02 Yorumla- +1 yıl
Senin var mı Bi sebebin
- +1 yıl
Varr
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanlar abazanlaştı napalım
00 Yorumla
+1 yılBence tam tersine kaçıyor millet
00 YorumlaGel evlenek
02 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂 ne zaman
Ben istemiyorum
05 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Hepimiz yorgunuz emin ol. Belki bu yorgunluğumuza değecek bir gün
+1 yılSözde tüh eşlerini bekliyorlar
01 Yorumla- +1 yıl
Ruh eşimi arıyorum hayattaysa 😂
+1 yılFakiri kimse almaz.
02 Yorumla- +1 yıl
Zaten artık hepimiz fakiriz ki ayrım yapacak Bi durumumuz kalmadı
- +1 yıl
Maalesef öyle
+1 yılKimseye güvenilmiyor ki herkes tuhaf
01 Yorumla- +1 yıl
Evet bazen en yakınındaki kişi bile kelek çıkıyor
+1 yılinsanlar değişmiş
01 Yorumla- +1 yıl
Fazlasıyla
Aile & Toplum konusunda 333 cevap paylaştı. Çünkü evlenmek pahali
17 Yorumla- +1 yıl
Aslında pahalı değil isteyene Bi nikah bile yeter ama tabi ev eşyasını saymıyorum
- +1 yıl
Aman ne olur Nisan düğün olmasa o kadar masrafa ne gerek var
- +1 yıl
Bence o kızlar para kazanmanın ne demek olduğunu bilmeyenler her şeyi erkekten bekleyen tipler
- +1 yıl
Parasız da bir şey olmuyor ne yazık ki
İstemiyorum
00 YorumlaAcaba neden
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılAnlaşamıyorlar
00 Yorumla E, ekonomi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnlaşabilmek önemli
00 Yorumla
+1 yılGüven sorunu vs...
02 Yorumla- +1 yıl
Güvenmediğin biriyle şuradan şuraya gidemiyorsun evlilik Bi kenarda dursun
- +1 yıl
Aynen, çok haklısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılExonomic
011 Yorumla- +1 yıl
Parayı veren düdüğü çalar misali
Cevap sahibi+1 yılAhashshah ne alaka sapık mısın
- +1 yıl
Yok be para olmadan bir şey yapılamıyor anlamında dedim aaa
Cevap sahibi+1 yılHa o zaman iki düdük almalılar ben yanlış anlamışım evet para gerekiyor tabiki
İki tarafın da durumu müsaitse evlenebilirler- +1 yıl
Aslında Bi nikah bile yeter de işte
Cevap sahibi+1 yılÖyle zaten fazlasını yapan varsa anlındaki enayi yazısını nasıl sildirmesi gerektiğini düşünüyodur
- +1 yıl
Gençler istemese bile aileler çok baskı yapıyor maalesef gösteriş derdindeler
Cevap sahibi+1 yılAile mi kaldı herkes bağımsızdır 18 yaşından sonra ailesine hesap veren varsa gitsin kendini atsın aw
- +1 yıl
Hesap vermekle ne alakası var. Sonuçta aileler de oluyor Bi laf var sadece siz evlenmiyorsunuz aileler de evleniyor diye. Ama tercih meselesi
Cevap sahibi+1 yılAileler birbirlerini tanımasa da olur yaz tatillerinde de kendi ailemizin yanına çocukları paylaştırarak döneriz sorun olacağını sanmam
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne