Tuttuğu takımı, hangi partiye oy vereceğini, descartesin savunmasını, sümerlerin Türk olup olmadığı konusunda ne düşündüğü, dışarı çıkınca çay simit mi yoksa balık ekmek mi tercih edeceği.. Ohoo bir sürü şey öğrendim bak
015 Yorumla- +1 yıl
👏👏😆😆
- +1 yıl
Yok ben bu yazdıklarından pek bir şey anlamadım zaten
- +1 yıl
Hmmm
- +1 yıl
Anlamadım ne yani
- +1 yıl
He anlamadım
- +1 yıl
Buralarda arada bir ayriliyor😄
- +1 yıl
Ee iyi işte sistemin kimi seçeceği belli olmuyor ve ne zaman sececegi
- +1 yıl
Hahhahha🤣
En İyi Cevaplar
+1 yılGelecekten beklentin nedir ne tarz müzikleri seviyorsun en çok görmek istediğin ülke neresi en sevdiğiniz yemek en çok dinlediğim şarkı hangisi en çok sevdiğin egzersiz çeşidi başardığınız en zor şey neydi senin için mükemmel bir günün tanımı nedir birlikte olduğun kişi ile ortak nokta olarak nitelendireceğin üç şeyin neler olmasını isterdin hayattında var olan en çok ne için minnettar hissediyorsun hayatınsa yakaladığın en büyük başarı nedir bir arkadaşlıkta en değer verdiğin şey nedir hayatında sevginin rolünü nasıl tanımlarsın
24 Yorumla- +1 yıl
🤩harika sorular çoğunu sordum bi kaç tanesini sorucam teşekkürler🥰
- +1 yıl
Rica ederim bende teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
:):):)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHayatıyla ya da düşünceleriyle ilgili olabilir. neyi sevip sevmediği
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür
+1 yılBenim kendime ait sorularım var çünkü herkesin değer verdiği ve önemsediği şeyler farklı. Başkasının önemsediği merak ettiği benim umrumda olmayabiliyor. Genel olarak aile yapisi ve onlarla olan muhabbet derecesi, inanci , inancini yasamak sekli, gelisime acik olup olmadigi, kriz yonetimi, kardesleri ile olan iletisimi, kimlerle arkadaslik eder, neleri okur, neleri sever, model aldigi biri var mi, onemli kararlarini kiminle alir, dostluklari uzun surer mk, kimlere guvenir, cocuklari sever mi, tutumlu mu, parayi nasil yonetir, tatil anlayisi, caliskan mi, sorumluluk sahibi mi vs. bunlari ogrenmek adina sorular soruyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Kardeşleriyle arası çok iyiyse iyi midir beynim error verdi🤯
Soru cevap yaparak kişiyi tanıyamazsın, sana kensini nasıl göstermek istiyorsa ona uygun cevaplar verecektir. Ya da kulağa hoş gelen :) ya da senin duymak istediğin :) herneyse, bilirsin ki konuşmak ile yapmak farklı şeyler. Kişiye soru sormayla tanımak yerine onunla bazı olayları yaşayarak gözlemle. Bazı ınsanların kendine göre karşısındakini tanıma metodları vardır zamanla sende de olur. Bol şans.
17 Yorumla- +1 yıl
Mesela ilk görüşte bir insanın nasıl biri olduğunu hissedebilme özelliği gibi mi
- +1 yıl
Yok artık çözdüm biraz insan tanıdıktan sonra direk bi hissiyat geliyor karşımdakinin iyi biri olmadığını hissediyorum
- +1 yıl
Ben 6. His mis bilmem enerjisinden anlarım şeytan tüylü mü nasıl biri oldugunu
- +1 yıl
Hıhı iyi geceler size
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEğer cevabını gerçekten çok merak ettiğim sorular varsa asla doğrudan sormam çünkü insanları tanımak için soru sorduğunuzda samimi cevap vermeme olasılığı çok yüksektir, bu nedenle de alınan cevap gerçek manada tatmin etmez.
Ben olayın akışı içerisinde farkettirmeden soruyu araya sıkıştırırım ki muhabbetin koyuluğu ile aklındaki gerçekten ne ise onu söylesin.
20 Yorumla Evlilik siizn için ne ifade ediyor, diye sorun. Bu soruyla hem kişiliğini hem diksiyonunu, yorum yapma becerisini, zekasını ve evliliğe bakış açısını anlıya bilrisiniz.
Hatattaki en büyük gayeniz nedir, diye sorun. Bu soruyla da hayata bakış açısını, niçin yaşamak istediğini yani kısacası hayat felsefesini öğrenirsiniz. Cevaplar sizi tatmin ederse çok iyi anlaşabilirsiniz. Tabi doğruları söylerse10 Yorumla
+1 yılSoru cevap şeklinde tanımak yanlış o an ki duruma göre cevaplayacaktır insan hayatın farklı dönemlerinde aynı olaylara farklı şekilde tepkiler gösterebilir bu yüzden zamanla tanımak en güzeli bazı insanlar birde olmak istediği kişi gibi gösterir kendini aslında olduğu kişi farklıdır.
10 YorumlaSeni seven birini ret etmek sence kolay mı?
Hayır ya zor arkadaş kalmayı seviyorum dedi mi bir kız 180 derece dön arkana bakmadan koş14 Yorumla- +1 yıl
Zordur evet ama arkadaş kalmak sence ne kadar mantıklı?
- +1 yıl
O soruyu ilk ben sormuştum ilk eski sevden ayrılırken anlamını hiç bilmiyordum sonradan anladım ki keşke hiç demeseydim şu an hiç ayrıldıklarıma demiyorum diyenlere de yüz vermiyorum😌
+1 yılOlgun birine diye belirttiğin için ve eğer sosyal medyadan tanışıyorsan ilk soracağın soru;
-“Medeni durumun nedir, evli misin”…11 Yorumla- +1 yıl
Evli biriyle zaten evlilik üzerine konuşamam benim kurallarıma aykırı
- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKendi uzmanlık alanım burçlar.
Klasik ama biraz o konuda iyiyim galiba.
Bu zamana kadar hiç isklamadim.
Nedediysem nokta atışı.14 Yorumla- +1 yıl
Burcunuz nedir
- +1 yıl
Boğa
- +1 yıl
Hm anladım teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim ne demek
+1 yıl- Ne tür kitaplar okuyorsun? - Ben pek kitap okumuyorum ya. -Ha? Öyle mi? Byee!
21 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Hangi partiyi desteklediğini sorarım. Vereceği cevap yeterli olabilir benim için
26 Yorumla- +1 yıl
Hangisine göre cevap seni üzer
- +1 yıl
Ben sadece bundan anlayamam
- +1 yıl
Enflasyona sebebiyet veren kişiyi desteklerse diyosuj
- +1 yıl
Anladım başka peki
- Aile & Toplum konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılNelerden hoşlandığı aile yapısını öğrenirim
13 Yorumla- +1 yıl
Umarım ailesiyle tanıştığım gün ailesi beni yemez😱😵
- +1 yıl
Neden ki
- +1 yıl
Eh iste biraz telaş diyim 😅😄
- Aile & Toplum konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılKendisinde en sevdiği ve en sevmediği huyları mutlaka sor. Sonra başkasında en sevdiği ve en sevmediği huyları sor ve bunları karşılaştır.
10 Yorumla
+1 yılHayattaki amaçları ve kariyer planlarını anlamaya çalışırım, kariyerinde zaten iyi ise , yaşam tarzına ve zevklerine bakarım kaliteli mi diye
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 480 cevap paylaştı.
+1 yılSeni ne mutlu eder nelerden hoslanirsin keyfini yerine getirecek seyler ne beni nasil mutlu edersin benim icin me yapasin😂😀😀😉
10 Yorumla
+1 yılGeçmişteki tercihleri bugüne gelirken yaşadığı zorluklara gösterdiği duruş çaba onu bir nebze anlamaya yardımcı olur.
10 Yorumla
+1 yılSormaktan ziyade zaman geçirerek tanımıyorsun çünkü verilen cevaplar icraatte olmuyor denildiği gibi
21 Yorumla- +1 yıl
Evet çok doğru
+1 yılSoru sormam gırgır muhabbet gerisi kendiliğinden gelir
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 898 cevap paylaştı. Soru sormam verilen cevaplar sahte olur genelde çünkü :d konuştukça hissederim
10 YorumlaBen soru sormam vakit geçiririm ayrıca insan sarrafıyımdır 1 haftada en geç çözerim o şahsı
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 742 cevap paylaştı. Bu hayatta asla kaldıramam dediğin şey nedir diye sor
10 Yorumla
+1 yılHoşlandığı seyelr
Boş vakitte neler yaptığı
Hayata bakış açısını vb.10 Yorumlaİstediğin kadar sor. Gösterdiği kadardır her şey kendisinin seçtiği kadardır.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Neler için teşekkür edersin
Neler için özür dilersin diye sorardim
10 Yorumla
+1 yılSorarak tanınmaz biri.. Beraber zaman geçirmeli mutlaka.. Dil her şeyi söyleyebilir çünkü.. Yalan yanlış, iyi kötü..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılDavranışlarına bakarım sorulara verilen cevaplar ile uygulanan farklı olabiliyor
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAkışına bırakırım zamanla oturur her şey
10 Yorumla
+1 yılFutbola çok onem verir mi onu sor verirse de bu soğuma sebebi değil tabi
Alkolle arası var mı eger varsa uzak dur
Pavyon disko alışkanlığı var mı varsa uzak dur bunları sor
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılDaha önce birine verdin mi?
Olabilir mesela...
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 409 cevap paylaştı. Ne yönden tanımak istediğine bağlı
18 Yorumla- +1 yıl
Genelll
- +1 yıl
Sordum hepsini
- +1 yıl
Bir kaç sorudan nasıl ilerlesin 😑
- +1 yıl
Olamıyoruz kardeşleriyle yaşıyor
İsteklerini sorabilirsin mesela ilişkinin onun için ne ifade ettiğini filan ama sanmıyorum dürüst cevap versin bolşans
10 Yorumlanaber şekerim diye konuya gir sonra bişey diyince gülerek omzuna vur aynen gııı de köpeğin olur
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu hayattan ne beklediğini sorabilirsin. 😎
123 Yorumla- +1 yıl
Ne bekler ki bi insan
- +1 yıl
Çok şey bekliyorsa ne yapılmalı hicbir şey beklemiyorsa ne yapılmalı?
- +1 yıl
Sorunun cevabı beklentisinin çok ya da az olduğunda değil. İnancı olup olmadığıdır. İnancı varsa, bu dünya hayatının geçici ve imtihan dünyası olup, esas amacın bu dünyada ahlaklı adaletli düzgün bir ebedi hayat yaşayarak bonusları artırıp enedi hayatta mükafatı elde etmek. İnancı yoksa yine ahlaklı bir yaşamla bu dünyada mutlu ölmek.
- +1 yıl
Peki inancını nasıl sorabilirim yani ne dicem
- +1 yıl
Teşekkürler🥰
- +1 yıl
Bugün bunu diyen ikinci kişisiniz😊
- +1 yıl
💙💜
- +1 yıl
Hüü☹anlaşırız ya
- +1 yıl
Okey
- +1 yıl
Yok
- +1 yıl
Estağfirullah
Soruyla değilde zamanla tanıyarak anlayabilirsin
17 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar zaman gerekli
- +1 yıl
Bilmen lazımdı😑
- +1 yıl
Yani biliyorsun zannettim
- +1 yıl
😂😂
+1 yılIssız bir adaya düşsen yanına ne alırsın ilk kelimesi sen değilse ayrıl
10 Yorumla
+1 yılBence o yanında değilken davranışlarına bak ve yanındayken yani nasıl davranyıyor.
Burcum sayesinde ben olsam bilirdim davranışlarından.
013 Yorumla- +1 yıl
Burcun ne
- +1 yıl
KOVA insanı davranışlarından tanırım
- +1 yıl
Siz kova misiniz
- +1 yıl
evet KOVA
- +1 yıl
Belli
- +1 yıl
ney belli dhsgjd xd
- +1 yıl
bu arada burcum kova ben değil xD
- +1 yıl
Olabilir kova yazarken bile büyük harflerle yazıyorsun övüyorsun kendini
- +1 yıl
Burcun kova olunca sende zaten kova oluyorsun su koy kovaya başına dök
- +1 yıl
-_- senin burcun ne _
- +1 yıl
🏖suyu seven
🏕karada gezen🏡evcimen sayılan😆
Yarı zehirsiz🦂 - +1 yıl
Bunu kısacaka açıklasan? beni Araştırma moduna soka :D :D
- +1 yıl
♏♏♏♏♏♏♏♏
+1 yılBunu zamanla tanırsın değer verdikçe
10 Yorumla
+1 yılAllahı var mı diye sor
10 YorumlaÇok zor bir mesele bu,
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBenimle evlenir misin diye sor
10 Yorumla Sadece burç
15 Yorumla- +1 yıl
Her şey burçla çözülmüyor işte
- +1 yıl
Neyi mesela
- +1 yıl
Güle güle size de değmiyor😒
Benimle ne kadar sevgili kalabilirsin diye sor
116 Yorumla- +1 yıl
Ya sonra hangi cevaba göre ne anlamam lazım
- +1 yıl
Kısa olduğunu söyleyen olmadı😒
- +1 yıl
Uzun süre sevgili kalırsa ne hibi değerlendirme yapılır beyfendi
- +1 yıl
Hm e ama ben buna benzer bi soruda kısa cevap vermiştim neyse sebebini de açıklamıştım o kadar uzun süre bekleyemem sınırsızım biraz☹
- +1 yıl
Sabırsız*
- +1 yıl
Biliyom ama tez canlı olmak benim suçum değil
- +1 yıl
Teşekkürler görüşün icin😊
- +1 yıl
Bende bir şey soracağım. KizlarSoruyor gerçekten çok detaycı ve sıkı bir uygulamadır. Üç beş tane basit ve sıradan görüşü kaldırdı ama artık çekemeyeceğim. Bu kadar da olmaz ki isterse erkekler soruyor KizlarSoruyor adı ne olursa olsun bu kadarda sıkı bir topluluk kuralı olmaz ki ! Instagram bile bu kadar sıkmıyor kullanıcılarını. Neymiş dm ile alakalı görüş belirtemezsin. Böyle yapmaya devam ederlerse çok üye kaybederler
- +1 yıl
Bunda ben soru göremiyorum😃
- +1 yıl
Sanki sisteme sövmek amaçlı yazmışsın gibime geldi
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Kurtlar Vadisi seviyorsa bazı şeyler nettir
03 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi
- +1 yıl
Tuhaf
+1 yılGöğüslerin kaç beden diye sorabilirsin
00 YorumlaNeler öğrenmek istediğin her şey
00 YorumlaKaç kişiyle beraber olduğu nu
00 Yorumlaİlk önce ayak numarasını sorarak başlarım
00 YorumlaOn dk bir guzelmiyim diye sor
10 Yorumla
+1 yılİçinden ne geliyorsa sorulmalı kasmaya gerek yok.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSoruncada yanlış anlıyorlar
10 Yorumla
+1 yılEvlilik düşünür musun diye sor😂🤦♂️
10 YorumlaNeler oldu peki?:)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılKarakter soruları
01 Yorumla- +1 yıl
Bu kategoriye hangi sorular giriyor isteeeee
+1 yılŞey sor bir vuruş kaç kuruş
01 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılRastgele
00 Yorumla
+1 yılHangi partiye oy verdin diye sorarım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yıltanımak istemesem
00 Yorumla
+1 yılOkuyor musun? Kaça gidiyorsun?
00 Yorumla
+1 yılHiç bir Kız bunu yapmıyor ki
00 YorumlaÜzerinde ne var
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026