Aile & Toplum Bu gün benim doğum günümm? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bu gün benim doğum günümm 23 oldum koskoca 23 sene sizde kutlamak isterseniz burdayımmm 🥰🥰🥰şimdidennn herkese teşekkürler 💕💕 Güncellemeler+1 yıl Çok teşekkür ederim hepiniz çok tatlısınız 💕 Bu gün benim doğum günümm? Cevapla Doğum Soruları Doğum Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
JacquisLove Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 750 cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu senelere inşallah ailenle sevdiklerinle 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Doğum günün kutlu olsun🌸 Yarın da benim doğum günüm yaşlanıyoruz be🤦♀️🤷♀️ 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Şimdiden seninkide kutlu olsunnnn iyi ki doğmuşsun nice güzel hiç keşke demediğin yaşların olsun 💕💕 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaa çok teşekkür ederim. Sana da sağlıklı ve mutlu nice yaşlar diliyorum😊🌸 Yorumla
falcaata47 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Doğum günün kutlu olsun🎉🥳🎂Nice sağlıklı, mutlu, huzurlu, sevdiklerinle yaşlara 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkürler 🥰 Yorumla falcaata47 +1 yıl Rica ederim 😊 Yorumla
Albatrosunuz Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Doğum günün kutlu olsun. Sağlık mutluluk huzur ve başarı hep seninle olsun. 1 0 Yorumla
Tutkal45 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Doğum günün kutlu olsunher şey gönlünce olsun 1 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. hadi bakalım 23 lük nice senelerre 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 😁 Yorumla çok_yaramazınız +1 yıl rica ederim Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun kuzum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaa çok teşekkür ederim 🥰🥰 1İnciTanesi +1 yıl Rica ederim ❤
Mid-AtlanticRidge Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Doğum günün kutlu olsun 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkürler 🥰 Yorumla
kırtyys Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl doğum günün kutlu olsunnnnn 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çoookça teşekkür ederiiimm 🥰🥰 Yorumla kırtyys +1 yıl ricaa ederimmm kuzummmm :) Yorumla
ByMusty007 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Doğum günün kutlu olsun nice yıllara 💐☺️ 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkürler 🥰 Yorumla
вιтєχєи Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Doğum günün kutlu olsun, iyi ki doğdun 🥳 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkürler 🥰 Yorumla
001zaman Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkürler 🥰 Yorumla
furkannyy Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Yiaaa iyi ki doğdunnnnn 🥳🥳🥳🥳😻🥂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaaa çok teşekkürler 🥰🙈🙈 Yorumla furkannyy +1 yıl Parti yapıyo muyuuz 🥳 Yorumla
sinannn07 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 57% +1 yıl Nice sağlıklı ve mutlu yaşlara happy birhtday 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkürler 🥰 Yorumla
soleilgoddess Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Doğum günün kutlu olsun ❤️ 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederimmm 💕💕💕 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Hediye alamadim kusura bakma nice senelere 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Varlığınız yeter 😊😊 Yorumla Ksproff +1 yıl Vayy çok incesin Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. iyi ki doğdun knka yaşlandın demek daha da :D 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hiç deme ya 😂 Yorumla Memoo00007 +1 yıl Yaşlı hatun seni 🤣🤣 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Doğum günün kutlu olsun, nice güzel senelere 🌺 1 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsuunn ❤️ 1 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun gizlicim 1 0 Yorumla
x-Kral1Boga-x Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Kocaman kız olmuşsun maşallah.😀 Nice yaşlara... 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 evet öyle oldu Yorumla x-Kral1Boga-x +1 yıl Maşallah 23 kere 😂 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,4b cevap paylaştı. İyi ki doğdun 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkürler 🥰 Yorumla 34Constantine +1 yıl Rica ederim Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl iyi ki dogdun 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkürler 🥰 Yorumla
alper1940 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 94% +1 yıl iyi ki doğdun kizz 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ayy teşekkür ederiiiim Yorumla alper1940 +1 yıl Pastani uflede git 💣💣💣 Yorumla
ŞekerKızAyça Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Doğum günün kutlu olsun canım. Nice mutlu yıllara. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çook teşekkür ederiim Yorumla
satürn22 Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. doğum günün kutlu olsun 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. Mutlu yillar 1 0 Yorumla
Kslgkn Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 333 cevap paylaştı. Mutlu yıllar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu senelere inşallah ailenle sevdiklerinle
Çok teşekkür ederim
Doğum günün kutlu olsun🌸
Yarın da benim doğum günüm yaşlanıyoruz be🤦♀️🤷♀️
Şimdiden seninkide kutlu olsunnnn iyi ki doğmuşsun nice güzel hiç keşke demediğin yaşların olsun 💕💕
Yaa çok teşekkür ederim. Sana da sağlıklı ve mutlu nice yaşlar diliyorum😊🌸
Doğum günün kutlu olsun🎉🥳🎂Nice sağlıklı, mutlu, huzurlu, sevdiklerinle yaşlara
Çok teşekkürler 🥰
Rica ederim 😊
Doğum günün kutlu olsun. Sağlık mutluluk huzur ve başarı hep seninle olsun.
Doğum günün kutlu olsun
her şey gönlünce olsun
hadi bakalım 23 lük nice senelerre
Teşekkürler 😁
rica ederim
Doğum günün kutlu olsun kuzum
Yaa çok teşekkür ederim 🥰🥰
Rica ederim ❤
Doğum günün kutlu olsun
Çok teşekkürler 🥰
doğum günün kutlu olsunnnnn
Çoookça teşekkür ederiiimm 🥰🥰
ricaa ederimmm kuzummmm :)
Doğum günün kutlu olsun nice yıllara 💐☺️
Çok teşekkürler 🥰
Doğum günün kutlu olsun, iyi ki doğdun 🥳
Çok teşekkürler 🥰
Doğum günün kutlu olsun
Çok teşekkürler 🥰
Yiaaa iyi ki doğdunnnnn 🥳🥳🥳🥳😻🥂
Yaaa çok teşekkürler 🥰🙈🙈
Parti yapıyo muyuuz 🥳
Nice sağlıklı ve mutlu yaşlara happy birhtday
Çok teşekkürler 🥰
Doğum günün kutlu olsun ❤️
Çok teşekkür ederimmm 💕💕💕
Hediye alamadim kusura bakma nice senelere
Varlığınız yeter 😊😊
Vayy çok incesin
iyi ki doğdun knka yaşlandın demek daha da :D
Hiç deme ya 😂
Yaşlı hatun seni 🤣🤣
Doğum günün kutlu olsun, nice güzel senelere 🌺
Doğum günün kutlu olsunn
Doğum günün kutlu olsuunn ❤️
Doğum günün kutlu olsun
Doğum günün kutlu olsun gizlicim
Dogum gunun kutlu olsun :)
Kocaman kız olmuşsun maşallah.😀 Nice yaşlara...
😂😂😂 evet öyle oldu
Maşallah 23 kere 😂
İyi ki doğdun
Çok teşekkürler 🥰
Rica ederim
iyi ki dogdun
Çok teşekkürler 🥰
iyi ki doğdun kizz
Ayy teşekkür ederiiiim
Pastani uflede git 💣💣💣
Doğum günün kutlu olsun canım. Nice mutlu yıllara.
Çook teşekkür ederiim
doğum günün kutlu olsun
hediyesiz kutlamak güzel olmaz
mutlu yaşlar o zaman 🙂
Doğum günün kutlu olsun.
23 mü oha abla dgko
Mutlu senelere
Dogum gunun kutlu olsun💝🎂🤩
İyi ki doğdun tatlım🍓
iyi ki dogdun
Mutlu yillar
Nerdensin sen