Öncelikle Kürt olduğumuzu belirtmek isterim
Kardeşim doktor g. rizekli kuzenimde zar zor liseyi bitirmiş tip desen yok ev kızı amcam utanmadan gelip kızını istememizi söylüyor babam bişey diyemiyor kafayı yedim kardeşiminde haberi yok
Öncelikle Kürt olduğumuzu belirtmek isterim
Kardeşim doktor g. rizekli kuzenimde zar zor liseyi bitirmiş tip desen yok ev kızı amcam utanmadan gelip kızını istememizi söylüyor babam bişey diyemiyor kafayı yedim kardeşiminde haberi yok
Normalde hayır yapmayın derdim ama madem öncelikle kürt olduğunuzu belirtme ihtiyacı hissettin vardın bi bildiğin kesin everin ikisini diyorum 🤣🤣
Gençler birbirini seviyorsa olur sevmiyorsa olmaz ki yakın akraba doktor adam kolay kolay evet demez deli aşık olmadıkça 😉
Abin yerine kuzenin doktor olsaydı acaba yine aynı şeyi söyler miydi. Bu konuyu çok takma zaten abin istemez ise bir sonuca varmaz sizi de zorlar ise amcan abim istemez ise bir şey yapamayız de geç
Onlar ben kız ve kizkardeslerime gram değer vermez ve sevmez hatta amcamın eşi ben oğullarına akraba kızı almam derdi eskiden kardeşim doktor ya kendisi tipsiz kızına layık görüyorlar ama
Cevap
2Cevap
Her sey okumak mı belki edepli bi kız evlendiğinde yuzunu yere dusurmeyecek birisi
kardeşine söyle o ne yapacağını daha iyi bilir
kardeşine sor gerçekten ne istediğini öğren
Kardeşin istemiyorsa onun babasına laf düşmez
kardeşin istemezse zaten evlenmezler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?