watsapta kaç arkadaşınızla konuşuyorsunuz mesela benim hiç arkadaşım yok kimsede yazmaz mesela mesela biri ortama girdiğiniz zaman ilk yakınlığı kendiniz mi kuruyorsunuz karşı taraftan mı bekliyorsunuz asla içinden çıkamadığım bir sorun bu yalnızlık hissinden nasıl çıkabilrim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBöyle hissetmene üzüldüm ama sosyalleşmek için illa yakın çevrem olması gerekmez yeni ortamlara katılarak yeni ve güzel arkadaşlıklar kurabilirsin.(hobilerine yönelik misal kamp yapmayi, doğada vakit geçirmeyi, yeni yerler keşfetmeyi seviyorsab gezi kulübüne katılabilirsin. Tiyatroya , sinemaya, şiir gibi edebî eserlere olgun varsa kurslara kayıt olarak hem yeni bilgiler öğrenirsin hem kendini geliştirirsin hem sosyalleşirsin...)
Sana katkı sağlayacak kişiler ile yakinlasman çok daha iyi olacaktir.02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılbak şimdi insanların enerjileri çok önemlidir kimisinin enerjisi çok çekicidir kimisi dikkat çekmez kimisi çok çekicidir ama itici soğuğun tekidir kimisi hiç dikkat çekmz oysa çok samimi içten biridir sen nasıl olduğunu sosyal hayatından anlarsın. yani bende durum değişiyor bazen yaklaşan konuşan ben olurum bazen karşıda ki gelir konuşur yani kendini bir kalıba sokma yardıma ihtiyacın oldu, ortama yen girdin konuş sor çekinme ilk izlenim önemli cekinik durursan zihinlerde hoş algı oluşmaz her zaman kendinden emin olmalısın
11 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılSosyalleşmek WhatsApp değildir. Sosyalleşmek yeni arkadaşlar edinmek ve onlarla eğlenmektir. Tabii Türkiye'de güven sorunu olduğu için ve kızların egoları tavan olduğu için, erkeklerde de kızlara kahve ısmarlayacak para olmadığı için aval aval sokakta birbirine bakıp dururlar. Sonuç olarak öyle boş boş çarşıda gezinip, 5 saat bir kafede oturmayı sosyalleşmek zannederler.
01 Yorumla- +1 yıl
sosyalleşmekten kasttım watsap değil ki basit bi örnek olsun diye söylüyorum onu yani hiçbir insanla iletişim halinde değilim onu anlatmaya çalışıyorum oturup konuşabileceğim şakalaşabileceğim dakikalarca sohbete edip zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacağım kimse yok etrafımda onu anlatmaya çalıştım yani aman neyse
Hep karşıdan bekledim canım gibi iş yerinde sosyal biriyim ama günlük yaşamda sosyal ortam arkadaş grubu vs yok sanaldan da kimse yok arkadaş arıyorum sesli konuşucak ara ara gırgır şamata yapacak ama herkes kendi halinde kimse yok
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
42Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim de hiç arkadaşım yok. yeni insanlarla tanışmayı dene adım atarak ama güvenmen lazım
00 Yorumla Sosyal medya da o kadar da fazla takılmamalısın mesela.
Dışarıya çıkmak kahve içmek kütüphaneye gitmek belki bir parka gitmek hiç arkadaşın yoksa bunları yapabilirsin. İllaki birileriyle karşılaşıp sohbet edersin. Önemli olan kendinle sosyalleşebilmen. Gerisi bence gelir yani. Gülümsemeyle samimiyet kurabilir, hiç tanımadığın bir insana iyi dileklerde bulunabilirsin ve sende mutlu olduğunu paylaştıkça hissedersin :-)21 Yorumla- +1 yıl
haklısın
+1 yılyani birkaç arkadaş lazım sana paylaşabileceğin
beraber çıkıp dolaşabileceğin..
ne bileyim basit bir yemek sinemaya gideceğin birileri olmalı hayatında diye düşünüyorum01 Yorumla- +1 yıl
aynen ben de onu istiyorum zaten
+1 yılWp kullanmiyorum bile. Sosyalleşmek için dışarı çıkmak aktivitelere yazilmak arkadaşlarla buluşmak yemek daveti vermek kamp orman yürüyüşleri gibi gibi
01 Yorumla
+1 yılBende aynı durumdayım
Saliyorum, önemsemiyorum ama sonra düşününce pek memnunda değilim.
Bir gariplik var bende artık diyorum
Eskiden böyle değildim.
Yaşça geçtikce iyice salar oldum.
Samimi insanlar kanım kaynar, ama herkes bir değişik olmuş..12 Yorumla- +1 yıl
Şimdilik pek üzücu bir durum yok. Çünkü çok yoğunum, pek zamanım olmadığı içinde sıkıntı olur karşı tarafa.
Ama arada insanın canı sıkılınca arıyor birilerini işte 😊
Belki belirli bir yaştan sonra bu değilde, insana en iyi gelen hayat arkadaşının olması
Ben önce ortam daki insanları çözmeye çalışırım ilgi alanım hakkında yorum yaparım çok konuşmam rahat olurum konular ileri gittikçe ona göre konuşurum
01 Yorumla
+1 yılSosyal medyada sıkı takip stalk vs yapıp güvenebileceğin kişilerle sosyalleşebilirsin kadın erkek ayrımı yapmadan! En kısa yolu bu!…
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım bunun belli bir zamanı var o zaman içinde yaptın yaptın yapmayınca daha sonra olmuyor aynı yalnızlığı ben de yaşıyorum
01 Yorumla Aile & Toplum konusunda 383 cevap paylaştı. Sosyalleşmek biriyle sohbet etmek, gezmek, eğlenmek, sinema, deniz, doğa, bunları yapabilirsiniz, cafeye gidin espri patlatın, yiyin için işte.
05 YorumlaCebinde paran olması gerek, rahat bir yaşamın olması gerek ki rahatça sosyalleşebil. Yoksa kola çekirdek, yürüyüşte bir yere kadar.
02 Yorumlaşimdi dışarı çıkacağım insan içine karisacagim BİM ve a101 e uğrayacağım öncesinde sahilde yürüyüş yapacağım
04 Yorumla
+1 yılyalnızlık hissinden hareket ederek kurtulabilirsin. onların sana gelmesini bekleme sen onların yanına git. reddedilmekten korkma özgüvenli ve cesur ol
01 Yorumlayok yazan bi tek sevgilim oluyo onun disinda haftalarca mesaj gelmiyor kimseden üzüluyorum tabii sosyalligi seviyorum ama cok cevrem yok
10 Yorumla
+1 yılKimseyle konuşmuyorum valla kimse de yazmaz ortama da girsem tek otururum😂😅
11 Yorumla- +1 yıl
ayn ben dkjkfj
Öyle 7 gün 24 saat konuştuğum kişiler yok.. Günde 40 50 mesaj anca.. . Ben de o konuda kısırım biraz ne yazık ki..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılBi dünya arkdaşım var işleri düşmesikce yazmazlar sağolsunlar ha varlıkları ha yoklukları 😀
04 Yorumla- +1 yıl
İşte bende sevmem fazlada muhattap olmam , işleri düşünce bi akıllarına geliriz oda savuşturur geçerim 🤣
- +1 yıl
👍🏼😎
+1 yılİstediğin birisi varsa kendin yaz bekleme bence. Var mı iş ortamı vs sosyalleşme bileceğin?
010 Yorumla- +1 yıl
Anladım, nerde yaşıyosun
- +1 yıl
Aa öyle mi. Neresinde?
- +1 yıl
Yakınız. Takibe aldım
- +1 yıl
Mesaj kutun açık mı bak bakalım bi
- +1 yıl
Bekliyorum
- +1 yıl
Naber kız nasıl gidiyor
Bana mesej atabilirsin illaki erkek veya kadın ol mesajlasa biliriz korkma normalde mesaj cekebilirsin hayvanlar koklasarak insanlar konusarak
00 Yorumla
+1 yılWhatsAppimda bir kisi var be sevgilim disinda hic arkadasim yok bir arkadas grubuna dahil olunca da umursanmiyorum bu yuzden saldim artik
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 560 cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşım iki tane ayda bir görüşürüm. Onun dışında aile.
01 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çıkamazsın. 32 yaşına kadar bu durumu duzeltemediysen zaten bundan sonra ne yapsan düzelmez.
01 YorumlaBen halk eğitim kurslarına gidiyorum çok güze arkadaşlıklar edindim.💕
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 409 cevap paylaştı. Çok arkadaşım var bazen yetişemiyorum internetten çok bulursun merak etme
00 Yorumla
+1 yılwp'dan yazana bile dönmüyorum kolay kolay. Demek ki hiç arkadaşım yokmuş
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben kendimi her yerde göstere bilirim rahatlıkla sohbet kurabilirim altında yatan sebep korkmamak
00 Yorumla
+1 yılİşim olunca yazıyorum yoksa muhabbet etmek için genelde yazanlara cevap yazıyorum :)
00 Yorumla
+1 yılBenim de baya kötü olduğum bir konu. Mesela önceden hep karşı tarafın adım atmasını beklerdim bu yüzden uzun bir süre yanlız kaldım sonra ne zaman ilk adımı ben atsam çoğunda elime yüzüme bulaştırdım. Belki de spontane olmalı böyle şeyler •́ ‿ ,•̀
02 YorumlaOrtamın akışına göre bırak kendini karşıda ki yakın samimi sohbet eden biriyse sende öyle davran ama o soğuk yapiyorsa boşa yakınlık göstermeye gerek yok bence ilgini çeken konu falan da varsa muhabbete gir devami gelir zaten
02 YorumlaAile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Whatsap dan bize yazanlar da hep iş için ya da bi çıkarı olduğu için, yalnız olan sadece sen değilsin yani, takılma hayatını yaşa, istediğin gibi
04 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılYalnızlık yıpratıyor aynı durumdayız o an ki ortamın samimiyetine bağlı
01 Yorumla
+1 yılhiçbir şey yapmıyorum az insan çok huzur intagramıda kapattım rehberden de baya kişi sildim üç arkadaşım falan var yetiyor
11 Yorumla
+1 yılnereye gidersem oradakiler benim arkadaşımdır. olurlar. oluruz. olurum. ayrım yok
00 YorumlaYeni insanlar tanımalı ve ortamlara girmelisin. Diyalog kurmalısın pek çok insanla. Ve kurarken ılımlı anlayışlı olmalısın.
06 YorumlaKurduğum da oluyo kendi takildigim da kendine ozguvenle alakalı bence bu git konuş ne kaybedersin ki ama arkadaş kazanabilirsin
03 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenzer, bende boyleyim ama dert etmiyorumki ya her insan farkli farkli neticede. Kac yasindasin sen
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYazdim sana
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece sevgilimle konusuyorm arada da kuzenım ve bir arkadasım bana yetiyor
01 Yorumlaeğer birinden güzel enerji alırsam ona kendimi yakın hissedersem ben sohbet açabilirim
10 Yorumla
+1 yılYakınlığı ilk sen kurmalısın
11 YorumlaKaç yaşındasın ki daha arkadaşım yok demişsin
010 YorumlaAile & Toplum konusunda 372 cevap paylaştı. Yazan yaşın gerçek mi?
01 YorumlaBende aynı dert deyim valla
02 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 860 cevap paylaştı.
+1 yılSağa sola saldır ben buradayım diye bağır.
03 Yorumla- +1 yıl
Tabii ben esprili bir dille söyledim 😂
Demek istediğim ortamlara gir, insanlarla tanışmaya çalış, kendini fark ettir.
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOrtama girersen sosyallesiyorsun konuşmasanda
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılbu tür sitelerde konuşabilir
00 Yorumla
+1 yılWhatsappta kimseyle konuşmuyorum 😞😞😞
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılsohbet muhabbet iyi oluyor
00 Yorumla Geçmiş olsun
Yaş kac mezuniyet
01 Yorumla
+1 yılbende merak ediyom yardım edin
00 Yorumla
+1 yılKimse ile. Arkadaş olmak isteyen yazabilir.
00 Yorumla
+1 yılOrtama girmen lazım..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVerim No yu istediğin zaman yaz :D
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAman boş ver herkes. cikarci
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılValla ben dr ama tüm gün evdeyim sıkıntıdan patliyorum ailemden biktim
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanlarla bol sohbet edin
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana ihtiyacın var senın canım 😘😘
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılKafana göre numara çevir sosyalleşirsin
00 Yorumla Böyle kalsak iyi sosyalleşmek herkese iyi gelmiyor
01 YorumlaTamamen sıfır
00 Yorumla
+1 yılKulüplere filan katil
00 Yorumla
+1 yıl+10 heralde
01 YorumlaGenelde beklerim.
01 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz