Annemin amcasının kızının oğlu yani annemin kuzenin oglu. Adam 40 yaşında evli 2 çocuk babası ama ne zaman biraraya gelsek gözlerini benden alamıyor. Geçen gün bi dügüne gittik karısı hastaydı gelememiş geldi yanıma oturdu çocuguyla ilgileniyomuş gibi yapıp gizlice bana bakıyor sonra kalktı sigara içmeye bi baktım dügün salonunun kapısında dikilmiş bana bakıyor sigara falanda içmiyodu kim bilir kaç dakika boyunca baktı geç anladım
Ablamın nikahında yanında karısı varken uzaktan bana bakıyordu ablamla eniştemi videoya çekerken salonuda çekiyordum o sırada farkettim
Bana bakan adamın karısını çok seviyorum çok iyi bir kadın hatta ablam gibi sayılır ama annemin kuzenin oglu olan bu adam yüzünden karısıyla samimi olamıyorum
Adamı görünce geriliyorum karısı birşeyden şüphelenir diye ödüm kopuyo hayatımda evli barklı adama ve akrabama o gözle bakmadım kendimi kötü hissediyorum
Benden 15 yaş büyük 40 yaşındaki akrabamın bana ilgisi mi var
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
git söle karısına anne babana falan çünkü sen yanlış bişi yapmıyosun bi aptal yüzünden hayatın mahfolmasın
15 yas buyuk olmasi normal de
Evli ve akraba olmasi kotu
Küçükken alperen abi diyip boynuna sarılırdım bu adamın.. ozamanlar 25 yaşındaydı bende 10 yaşındaydım tabi yani abi kardeş gibiydik
Şimdi ben büyüdüm adamın bakışları degişti bunuda belli ediyor
Geçen günkü düğünde salonun kapısına dayanmış bana bakıyordu ya
Masada benim annem babam var onun annesi babası onun çocugu bile var
Ay nasıl gerildim annem noldu dedi başıma agrı girdi dedim bunu kimseye anlatamıyorum yakın akrabam
Kucuk buyuk konusuna bakarsak sanat dunyasina bak bakalim
Taciz tecavuze idam derim 18 yas altina sapiklik pedefoli hastasi derim iki taraf istiyorsa yasin onemi yok bence
Ulan ne tipler var arkadaş ya
Rahatsız edici
Akrabanın bile hayırlısını versin. Sen kaç yaşındaısn
Bunu sana hissettirdiyse 2 seçenek var
2 secenek ne
1. Onun ve ailesiyle bütün bağını kesersin.
2 Seninde hoşuna gitmiştir istemsizce yakında sevisirsiniz
Ben bu adama abi diyip boynuna sarıldım 10 yaşındayken
Abim gibiydi benim ama ben büyüdükçe işler degisti
Bu adamın annesi ve karısı beni çok seviyor bende onları seviyorum
Bu adam yüzünden bu iyi insanlardan uzakmı durucam yani
Karısıyla annesinin suçu ne
Onların suçu yok olay senin birden çekici olman ve o adamın arsizligi sapıklığı ne dersen de
Çekici olan bişeyim yok
Saçım açık ama öyle açık giyinmem sanırım yüzümü güzel buldu tatlı buldu beni zaten karısıyla yüzüm biraz benziyor demek bana benzeyen kadınlardan hoslanıyomuş
Belki 15 sene öncede o niyetle bakıyodu ben anlamadım çünkü şimdi bile anlamak istemiyorum
Uzak dur yoksa iş kötüye gider gibi böyle detaylı düşünceler varsa yok yüzüm tatlı filan senin de isteğin var gibi biraz ilginenilmek hoşuna gitmiş gibi
Ewet ilgisi var bir kadın ilgiyi muhakkak hisseder
Ben 25 yasındayım benim yaşımda bekar erkek baksa rahatsız olmam ama 40 yasında bide evli akrabam bakınca cok rahatsız oldum ilk kez başıma geliyo bu olay
Adam 1 sene önce ablamın nikahındada bana baktı ama pek sorun yapmadım fakat geçen günkü dügünde iyice baktı yani rahatsız oldum kimseyede bir şey diyemiyorum zaten
Sadece bakıyor kime ne diceksin ki? Sana öyle gelmiş derler. Bişey yapamazsın
Bide ortalık karışır bana bakan adamda lanet biri zaten kız kardeşine eziyet etti kız bunun yüzünden evden kaçtı
Bakmadım der olay bana kalır
Ama yüz versem peşimden gelir
Yüz verme miker bugün otelde sonra sa bırakır olan sana olur
Saçmalama geriliyorum adamın yanındayken annem bile noldu dedi demek gerildigimi belli ediyormuşum insallah bunu yanlış anlamaz yani ilgim var diye düşünmez inşallah