Az önce bir şey gördüm ve şok oldum

Görseldeki kadın terörist tamamen soyulmuş vaziyette ondan mecbur sansür koyuyorum bunu yapan Jitem'miş şimdi telegram'da millet bunun mizahını yapıyor inşallah bu haber yayılmaz
Az önce bir şey gördüm ve şok oldum

Görseldeki kadın terörist tamamen soyulmuş vaziyette ondan mecbur sansür koyuyorum bunu yapan Jitem'miş şimdi telegram'da millet bunun mizahını yapıyor inşallah bu haber yayılmaz
Bu konuda en hassas orduya sahip olduğumuzu düşünüyorum. Düşmana tüm prosedür uygulanıyor, hakları veriliyor. Bu tarz görüntüler hoş değil bize de yakışmaz.
terörist de olsa bir kadın soyulmamalı bilmiyorum yanlış bir şey gibi geldi bana ama montaj da olabilir
Cevap
4Cevap
Normalde aşırı merhametliyimdir ama eger benim askerimin parça parça vücudu kefenle bu toprağa giriyorsa, kaç kadın kocasız , kaç cocuk babasız , kaç anne ogulsuz kalıyorsa. acımam deha beter olsunlar
yayılsın, terörist cinsiyet fark etmeksizin teröristtir.
Maalesef zamanında jitemin yaptıkları yüzünden çok insan alakası olmamasına rağmen dağa çıktı terörist oldu bunlar daha ne ki
Teröristler öldürülünce erkek kadın farketmeksizin üstü çıkarılıyor böyle sanırım üstünde bir şey olabilir diye
JİTEM 80'lerin sonu ve 90'larda öyle şeyler yaptı ki, PKK ile aynı kategoriye girdi
Ben doğru bulmuyorum açıkcası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?