AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kibirli ruh hastası bir tipe benziyorsun
Yüzün söylüyor bunu
bana yorum yapanda bari yüzünü gösterecek kadar g. t ve dürüstlük olsaymış
Heeee godugumunnn davariii hee
insanın tipine bakıpta yorum yapacak kadar mal yapmasın allah insanı.. sanırım bu bizim ülkeye has bir sığırlık.. sen git mera falan bul otlamak için kendine.. zaten siz bu kafayla avrupaya gelmenize ragmen adam olamıyorsunuz yine.. mayanızda kanınızda bozukluk var belliki.. yoksa ne diye insan atıp tutar çemkirir
Xiktir lan popiş lalesi adamım diye gezen mankurta bak hele sen kibirini xiktigimin yavşaaaaaagi. Sıret surete yansır de Anadolu insanı. İçindeki kibir yüzüne yansımış işte. Bunu senin o ilah bilip taptığın Avrupa değerleri dediğin şeyde bulmak mümkün değil tabi. O yüzden de ancak taharet eder kusmuk salya sümük fışkırır gibi konuşursun. Tipini xiktigimin andavali.. şu surata bak kendini ölümsüz zanneden kibir budalası maymun
Birazdan sıraya girerler...
yasım buyuk olunca girmiyolar
Hi hi aynen
ne aynen?
Bulursun yani. sen de zaten bunu arıyordun
ne o laf sokar gibi begenemediniz mi hanfendi
Beğenmedim, görgüsüz almancı
ben türk vatandasıyım aynı zamanda ab vatandası onu sen alamancılara de.. hasedinden çatladıgın belli
Ne çatlayacam dolar artınca hepiniz türkçü oldunuz. Vatan millet sakarya oldunuz.
ben zaten türkiyede yasıyorum a. yav ne saçmalıyon sen? beynin mi sulanmış parasızlıktan anlamadım
Param gayette var , yetiyor. Sizin gibi görmemiş almancılar böyle hava atmaya çalışıyor ya. orada tuvalet temizleyip burada gerim gerim geriliyorlar.
Noldu vatan aşkın depreşti mi euro 18 tl olunca 😂😂😂
ben muhasebeciyim 3000 euro kazanabilirim.. benim zoruma giden bisey yokta senin milletin euroları yemesi zoruna gitmiş yakında bi yerinde çıbanda çıkar bu kıskanclıkla
Hayatta kıskanmam. bende muhasebeciyim. çok şükür iyi kazanıyorum, mülklerim de var. ama burada gelipte yok hollanda yok şura bira diyince. Bi yerlerin yiyorsa türkiye de yaşayalım de o zaman. Sizin orada aldığınız arabalar burada dünya bi para ama orada bedava. gelip onla hava atmanın alemi yok
hollandada yasayalım dememin altından hava atmak kibirlilik vs anladıysan bu senin süzme kıskanc ve ezik oldugunu gösterir insan umursamadıgı seyde çemkirmez.. ben türkiyede muhasebecilikle yeterince iyi kazanamıyorum karı parasıda yemem canı isteyen gelsin zorla değil.. daha fazla gereksiz kibrinizi uzatmayın lütfen
Hollanda da muhasebicilik mi yapıyon yoksa amelelik mi 😂😂
hadi baska kapıya kızım yatıp uyucam daha fazla mallıgını cekemem
Yat uyu, hiç bişey olmasa sabah olur
Ezik