Sevgilim zor durumda olmasına rağmen, babam bir an önce nişanlanmamızı istiyor. Ne yapmalıyım?

Uzak mesafeli ilişki yaşadığım sevgilim, geçen beni görmeye Sivas'a geldi. Normalde başka şehirlerde buluşurduk. Babam da tüm ailem orada olduğu için, bu ilişkinin adı konulsun, arkamızdan kötü konuşulmasın istedi. Biz zaten benim sevgilim ile ciddiydik fakat benim üniversitemin bitmesini bekledik (2 yıl kaldı bitmesine). Babam da aniden bunu isteyince tüm planlar bozuldu. Sevgilim asgarî ücret alıyor, ve kredi çekse zaten olduğu durumdan çok daha kötü duruma düşer ve istesek bile buluşamayız, ki yine babamın gözünde bu yanlış olur. Babama karşı çıkamamamın nedeni ise, işler istediği gibi gitmeyince aşırı sinirli olması ve şiddete meyilli olması, her zaman olmasa da. Ben sevgilime maddi konuda yardımcı da olmak istiyorum, okurken ayrıca kafede çalışırım, ama ikimizin birlikte edeceği miktar bile bizi kurtarmaz. Bu durumda ne yapılması lazım?

Güncellemeler
+1 yıl
Söylemeyi unuttum, bu arada onun hayatında bir baba figürü yok. Üvey babası var ama onu evladı olarak görmüyor, annesi de zor geçiniyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen paragrafımı düzgün okuduktan sonra cevap verin, nişandan bahsettim sadece, evlilik değil.
Sevgilim zor durumda olmasına rağmen, babam bir an önce nişanlanmamızı istiyor. Ne yapmalıyım?