Aile & Toplum Ee daha daha nasilsiniz? serenay1995 Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Var ya ben var ya.. Ee daha daha nasilsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,4b cevap paylaştı. İyiyim teşekkürler 1 1 Yorumla serenay1995 +1 yıl Sevindim
denklem2a Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Gayet iyiyim, gunlerden cuma haftanin son is gunu, keyfim yerinde, ogleden sonra spor icin zamanim da var daha ne olsun :)Umarim sen de iyisindir 1 0 Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl zira ortada merak etmeni gerektirecek bir durum olmadığını varsayıyorum. 0 4 Yorumla serenay1995 +1 yıl Sarki bu sakin ol Yorumla FakDıSistım +1 yıl agresiflik, sinir, şiddet eğilimi içeren bir mesaj atmadığımı düşünüyorum. Yorumla serenay1995 +1 yıl Yok atmadin bende ayni düsüncedeyim Yorumla FakDıSistım +1 yıl aynı düşüncede insanlar görmek güzel :) Yorumla
MasterCHO Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Ağrı kesiciye rağmen geçmeyen baş ağrısı geçerse Sasha iyi olabilirim. 0 2 Yorumla serenay1995 +1 yıl Gecmis olsun abi Yorumla MasterCHO +1 yıl Teşekkür ederim kardeşim. Yorumla
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Hersey bir saçmalıktan ibaret Yok gibiyim. 0 3 Yorumla serenay1995 +1 yıl Varsin canim Yorumla XxSertaçılıcalıxx +1 yıl Yine mi sende kimsin ah be S ne işler açtın başıma 🤐 herkes içinde alay konusuda oldum Yorumla serenay1995 +1 yıl Nolduu kim ne yapti ne diyosun Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Bıraktığın gibiyim Selmacım, sende ne var ne çok 0 1 Yorumla serenay1995 +1 yıl Selma kim be Yorumla
serkan82 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 95% +1 yıl seni gördüm daha daha iyi oldum sen geldin diye toplandık cenaze evi gibi buralar. 0 0 Yorumla
bafiabi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Ben geldim diye mi kasıldınızBugüne özel mi toplandınız 0 0 Yorumla
Real_AnimeGirl Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 95% +1 yıl Ben geldim diye mi kasıldınız? 0 2 Yorumla serenay1995 +1 yıl Bugüne özel mi toplandiniz yavv Yorumla Real_AnimeGirl +1 yıl Cenazem mi var ışıl ışılsınız ⭐️ Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Saçma sapan bir gün geçiriyorum 🙄 1 1 Yorumla Mhmtkrds63 +1 yıl Ne oldu ki Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sohbet edecek birilerini arıyorum 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yorgun, sen nasılsın? 0 0 Yorumla
SoliFa Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İyi hacı 0 1 Yorumla serenay1995 +1 yıl Elhamdullilah Yorumla
hepöyledirzaten Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Orta. 0 4 Yorumla serenay1995 +1 yıl Iyi Yorumla hepöyledirzaten +1 yıl İyi. Yorumla serenay1995 +1 yıl Nokta Yorumla hepöyledirzaten +1 yıl Üç nokta Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl iyiyiz sen nasilsin 0 5 Yorumla serenay1995 +1 yıl Aynaya bakiyorum yikiliyorum Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl hımmm güzel o zamannn Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl eeee sen varyaa Yorumla serenay1995 +1 yıl Sevdami daglara yazarim 😂 Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl yaz yazz🤣🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
İyiyim teşekkürler
Sevindim
Gayet iyiyim, gunlerden cuma haftanin son is gunu, keyfim yerinde, ogleden sonra spor icin zamanim da var daha ne olsun :)
Umarim sen de iyisindir
zira ortada merak etmeni gerektirecek bir durum olmadığını varsayıyorum.
Sarki bu sakin ol
agresiflik, sinir, şiddet eğilimi içeren bir mesaj atmadığımı düşünüyorum.
Yok atmadin bende ayni düsüncedeyim
aynı düşüncede insanlar görmek güzel :)
Ağrı kesiciye rağmen geçmeyen baş ağrısı geçerse Sasha iyi olabilirim.
Gecmis olsun abi
Teşekkür ederim kardeşim.
Hersey bir saçmalıktan ibaret
Yok gibiyim.
Varsin canim
Yine mi sende kimsin ah be S ne işler açtın başıma 🤐 herkes içinde alay konusuda oldum
Nolduu kim ne yapti ne diyosun
Bıraktığın gibiyim Selmacım, sende ne var ne çok
Selma kim be
seni gördüm daha daha iyi oldum sen geldin diye toplandık cenaze evi gibi buralar.
Ben geldim diye mi kasıldınız
Bugüne özel mi toplandınız
Çok sıcak dışında iyiyim
Ben geldim diye mi kasıldınız?
Bugüne özel mi toplandiniz yavv
Cenazem mi var ışıl ışılsınız ⭐️
Saçma sapan bir gün geçiriyorum 🙄
Ne oldu ki
Düğünden geldim yorgunum ya
Sohbet edecek birilerini arıyorum
Yorgun, sen nasılsın?
Sen geldin daha iyi olduk.