Aile & Toplum Gecenin en güzel yanı sizce ne? ezqi_qn Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Balkon kahve müzik sigara diyorum 😊 Güncellemeler+1 yıl Balkon pek sevilmesi ama benim vazgeçilmezim😊😊 Gecenin en güzel yanı sizce ne? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Sigara ve sessizlik 0 0 Yorumla
TAPASYA_ Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Guzel bi yani yok. Guzel yapan biri olabilir o da gitti zaten. 0 1 Yorumla ezqi_qn +1 yıl Hayatını kimseye göre yaşama derim çünkü hayat bu kadar uzun değil Yorumla
Desuyonee Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yaz mevsiminin gündüzü ayrı, gecesi ayrı dert.Kış gecelerini tercih ederim. 0 0 Yorumla
ruhumsevilmedi Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 89% +1 yıl Kafamı dinliyorum 0 2 Yorumla ezqi_qn +1 yıl Doğru zaman Yorumla ruhumsevilmedi +1 yıl evet Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ağzının tadını biliyorsun 0 11 Yorumla ezqi_qn +1 yıl Teşekkür ediyorum günüm yorgunluğu böyle atıyorum işte 😊 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl En iyisi rica ederim ☺️ Yorumla ezqi_qn +1 yıl Pek beğenilmedi ama olsun 😊 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Aa niye Yorumla ezqi_qn +1 yıl Bilmem ben seviyorum ya o yetiyor 😊 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Mumlar falan çok güzel ortam şahane bence Yorumla ezqi_qn +1 yıl Teşekkür ederim kahve ikram etmek isterdim ama uzaksınız😊 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Almış kadar oldum teşekkür ederim ince düşünceliğin için🌸👸 Yorumla ezqi_qn +1 yıl Rica ederim güzel sohbet için ben teşekkür ederim 😊💐 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Ben dee💜 Yorumla ezqi_qn +1 yıl Rica ederim😊 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Ortama bak mumlar cinler felan 0 10 Yorumla ezqi_qn +1 yıl Yanbu üç harflileri nereden çıkardın tövbe de şurada müzik dinleyip kahvemi içiyorum 😊 Yorumla AleynaDerenoğlu +1 yıl Haha bilmem öyle fantastik bir hava aldım xD Yorumla ezqi_qn +1 yıl Yok ya böyle güzel ortama yakıştırdıklarına bak 😊 Yorumla AleynaDerenoğlu +1 yıl Fal bakıyor musunn Yorumla ezqi_qn +1 yıl Hayatımda hiç bakmadım baktırmadım😊 Yorumla AleynaDerenoğlu +1 yıl Hahah okey sen sadece içenlerdensin afiyet olsunn 😂 Yorumla ezqi_qn +1 yıl Aynen ben keyfindeyim teşekkür ederim ikram etmek isterdim ama çok uzaktasınız😊 Yorumla AleynaDerenoğlu +1 yıl Çok naziksin içmiş gibi oldum eline sağlıkk ☺️ Yorumla ezqi_qn +1 yıl Peki hem sohbet hem anlayış için teşekkür ederim.😊 Yorumla AleynaDerenoğlu +1 yıl Rica ederim ☺️ Yorumla
kucukcadikikicik Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl aile bireylerim uyuyo da rahatlıyorum nihayet ya 0 3 Yorumla ezqi_qn +1 yıl Neden anlamadım Yorumla kucukcadikikicik +1 yıl sinir krizi geçirtiyolar bana djdj Yorumla ezqi_qn +1 yıl Hımm anladım zor evet 😊 Yorumla
Blackİnstinct Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Balkona yatak atmış halin var 🤣 0 5 Yorumla ezqi_qn +1 yıl Orası şark köşem benim Yorumla Blackİnstinct +1 yıl Tek taşımı kendim aldım tek başıma kendim taktım der gibi 😀 kendi kendine romantizm Yorumla ezqi_qn +1 yıl Romantizm değil stresli günlerden sonra kafamı dinleme alanım Yorumla Blackİnstinct +1 yıl Güzel yöntem keyifli geceler Yorumla ezqi_qn +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
limonlutart Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Kendinle kalmak 0 3 Yorumla ezqi_qn +1 yıl En sevdiğim Yorumla limonlutart +1 yıl 🌹 Yorumla ezqi_qn +1 yıl 💐😊😊 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kendini şımartmak kısaca yani 0 0 Yorumla
1asosyal Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. Yalnızlık sessizlik 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sanırım korku oyunları videosu cips ve kola <3 0 0 Yorumla
RoseCamellia Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sessiz olması. 0 1 Yorumla ezqi_qn +1 yıl O sessizliği müzik gideriyor😊
Malborolark Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Bencede haklısın 0 1 Yorumla ezqi_qn +1 yıl Misafir ol dicem ama çok uzaksın 😊 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. sessizliği 0 0 Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Seslerin azalması 0 0 Yorumla
Sorusormayageldimben Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 661 cevap paylaştı. İnsanların susması 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. uyku 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Afiyetler olsun :) 0 2 Yorumla ezqi_qn +1 yıl Teşekkür ederim Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Bkon ay isıgi muzik 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı. Sessizlik 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı. Sessizlik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Sigara ve sessizlik
Guzel bi yani yok. Guzel yapan biri olabilir o da gitti zaten.
Hayatını kimseye göre yaşama derim çünkü hayat bu kadar uzun değil
Yaz mevsiminin gündüzü ayrı, gecesi ayrı dert.
Kış gecelerini tercih ederim.
Kafamı dinliyorum
Doğru zaman
evet
Ağzının tadını biliyorsun
Teşekkür ediyorum günüm yorgunluğu böyle atıyorum işte 😊
En iyisi rica ederim ☺️
Pek beğenilmedi ama olsun 😊
Aa niye
Bilmem ben seviyorum ya o yetiyor 😊
Mumlar falan çok güzel ortam şahane bence
Teşekkür ederim kahve ikram etmek isterdim ama uzaksınız😊
Almış kadar oldum teşekkür ederim ince düşünceliğin için🌸👸
Rica ederim güzel sohbet için ben teşekkür ederim 😊💐
Ben dee💜
Rica ederim😊
Ortama bak mumlar cinler felan
Yanbu üç harflileri nereden çıkardın tövbe de şurada müzik dinleyip kahvemi içiyorum 😊
Haha bilmem öyle fantastik bir hava aldım xD
Yok ya böyle güzel ortama yakıştırdıklarına bak 😊
Fal bakıyor musunn
Hayatımda hiç bakmadım baktırmadım😊
Hahah okey sen sadece içenlerdensin afiyet olsunn 😂
Aynen ben keyfindeyim teşekkür ederim ikram etmek isterdim ama çok uzaktasınız😊
Çok naziksin içmiş gibi oldum eline sağlıkk ☺️
Peki hem sohbet hem anlayış için teşekkür ederim.😊
Rica ederim ☺️
aile bireylerim uyuyo da rahatlıyorum nihayet ya
Neden anlamadım
sinir krizi geçirtiyolar bana djdj
Hımm anladım zor evet 😊
Balkona yatak atmış halin var 🤣
Orası şark köşem benim
Tek taşımı kendim aldım tek başıma kendim taktım der gibi 😀 kendi kendine romantizm
Romantizm değil stresli günlerden sonra kafamı dinleme alanım
Güzel yöntem keyifli geceler
Teşekkür ederim
Kendinle kalmak
En sevdiğim
🌹
💐😊😊
Sessiz oluşu ve yıldızlar.
Terasta film keyfi diyorum :)
Türk kahvesi yap sade olsun bakim
Kendini şımartmak kısaca yani
Gökyüzü, sakinlik ve esinti