Elim kolum bağlı hiç bir şey yapamıyorum bana yardım eder misiniz sevdiğim iki insan söz konusu?

Hepinize merhaba, annemle kardeşimin arası 6 gündür kötü kardeşimin sevgilisi yüzünden. Olay şöylr başladı annem kardeşime sevgilinin yanına gittiğinde beni ara demişti kardeşim tamam demişti ertesi gün kardeşim annemi aramadı annem beni aradı kardeşini ara beni arasın diye kardeşime ulaşamadık ona bir şey oldu sandık sonra yazdı manyak mısınız üst üste beni aradınız diye bende durumu aktardım annem o zamandan bir de kardeşimin çocuk için ağlamasından sonra kardeşimle konuşmuyor ikisinin arası bozuk. Kardeşim anneme bazen yanaşıyor annem oralı olmuyor ama biliyorum kardeşimi seviyor ona değer veriyor o evde olmayınca onu katarak konuşuyor benimle kardeşimde bıkkınlık var ben olabildiğince ikisini birleştirmeye çalışıyorum öyle bir noktaya geldim ki kronik hastalığımı kullanmak zorunsa kaldım onlar yüzünden. Daha napabilirim arkadaşlar babamızda yok üçümüz birbirimize yetiyoruz daraldım artık.
Güncellemeler
+1 yıl
Annem 45 kardeşim 19 yaşında
Elim kolum bağlı hiç bir şey yapamıyorum bana yardım eder misiniz sevdiğim iki insan söz konusu?