Örnek biraz ters yer. Torium yol üzeri. Nerden tasinacaksin
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Örnek tam olarak nerde kalıyor? En uygun fiyatlı daireler ordaydı ama toriuma yürüme mesafesi değil mi? Çok mu iç tarafta oluyor mesela akbatı avmye doğru gibi mi? Bahçelievlerde oturuyorum normalde. Sence burdan oraya gitsem alışma konusu nasıl olur ortam beni zorlar mi?
Sen nerde oturuyosun? Ben normalde Bahçelievlerdeyim, o taraflar baya uygun geldi gözüme ama ortamına ayak uydurabilir miyim nasıl bir ortamı var kafamda soru işaretleri var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Beylikduzu taraflari iyidir ama esenyurt kismi biraz karisik. Afgan suriyeli, zenci, roman her telden var
Güzelyurt nasıl?
Esenyurtun en guzel ve nezih yeri esenlent ama oradida biraz tuzludur
Esenkent
Araştırıcam teşekkürler
Rica ederim
Örnek biraz ters yer. Torium yol üzeri. Nerden tasinacaksin
Örnek tam olarak nerde kalıyor? En uygun fiyatlı daireler ordaydı ama toriuma yürüme mesafesi değil mi? Çok mu iç tarafta oluyor mesela akbatı avmye doğru gibi mi? Bahçelievlerde oturuyorum normalde. Sence burdan oraya gitsem alışma konusu nasıl olur ortam beni zorlar mi?
Akbati ya doğru bildiğim kadarıyla. Haritadan bak bence
Ya tabiki esenyurt bahçelievler gibi değil. Niye taşınıyorsun maddi sebepler mi
Evet en ucuz evler orada
K ac liraya buldun
Bahçelievlerde 5.000 tl kirayken orada 2.000-2.500e bulunuyor
Hmm doğru
Bahçelievler in neresi hangi mahalle. Olmadi bi git bak bence sonra karar ver
Coook uzak ıstanbulun ulasimi en uzak yerlerinden birisi yani o taraflar o yuzden evler falan uygub
Örnek mahallesi için mi dedin bunu yoksa genel olarak toriumun oralar için mi diyosun?
Toriumun oralar icin diyorum avm olmasi önemli değil. Mesela istinyede cok capli bir avm ama cook uzak oyle dusun tabi sariyerle orayı ayni tutamicam
En iyi yer neresi peki sence?
Yani zengin muhit olarak değil de ulaşımı kolay yer olarak neresi?
Avrupa yakasi genelde en merkezi yer tabii ama esenyurt beylikdüzü cekmece halkali tarafları hep uzak yerlerdir
Ben normalde bahçelievlerdeyim ama toriumun oralar bana ucuz geldi. Tabi bahçelievlerden oraya gitsem alışır mıyım, nasıl bi yer bilmiyorum
Bizde evler uygun diye bakmak istedik ama alip kiraya verdik. Çünkü aşırı uzak
Hangi semt orası
Esenyurt diye geçiyor
Aman ne işin var orada ya berbat yerler ucuz olma sebebi Suriyeli çok
İstanbul'u mu diyosun
Evet İstanbul torium avm
Esenyurt'ta ki mi
Evet
Esenyurt'ta çok akrabam var ben şahsen 500 TL olsun kira oturmam orada
Sen nerde oturuyosun? Ben normalde Bahçelievlerdeyim, o taraflar baya uygun geldi gözüme ama ortamına ayak uydurabilir miyim nasıl bir ortamı var kafamda soru işaretleri var
Çok yakınız da tanımadığım için söylemiyorum bahcelievler güzeldir ne işin var Esenyurt Arap cumhuriyetinde
😂 bahçelievleri ben de seviyorum da esenyurtta evler çok ucuz
Sen kiraya mi çıkmayı düşünüyorsun tek mi yasiyorsun bişey anlamadim