Kesinlikle davetine dağıtmak diyebilirim. 3 saattir kesintisiz davetiye yazıyorum, bunlar nasıl dağıtılacak bilmiyorum 😅 bana en zor kısım bu geldi. Peki sizce düğün yapmanın en zor kısmı hangisidir?
Sevdiklerinizi telefonlada çağırabilirsiniz, anlayışla karşılayacaklarını umuyorum, mail adresine davetiye atabilirsiniz. Düğün yapmanın en zor tarafı maddiyat, gerisi bir şekilde hallolur
Uzak olanlara zaten sanal davetine yapacağım, onu göndereceğiz. Yakında olanlara ve gidebileceğimiz uzaklıkta olanlara ise davetiye bastırdık. Bize de en zor bu geldi 😅 Unutmamak kimseyi, kalbini kırmamak çok zor
Ona göre biri ile evlenin o halde, herkeste o kadar fark olmuyor. Abimde olmuştur ama bir ay önce arkadaşım evlendi az fark vardı eşi ile arasında yaptıkları harcamaların. Değişir bu kişiden kişiye
Yakın tanıdığım 250 bin altın 750 bin ev 80 bin düğün 15 bin gelinlik ve 200 bin de ev eşyası için para harcadı kız tarafı 25 bin tl civarında saat aldı erkeğe ve kına için 30 bin harcadı ev eşyası için de 50 bin falan arada uçurum var maalesef.
Yapmak zorunda değil ki, adam da demek ki kendisine 80bşne düğün yapmak istedi. Yapma gücü olan yapıyor. Demek ki 750bine ev alma gücü var ki almış. Her şey alım gücü ile ilgili ve sadece kız tarafına yapmıyor, kendi ailesine ve kendine de yapıyor. Bu nedenle ben de gereksiz bulsam bile çoğu şeyi insanların tercihleri deyip saygı duyuyorum. Siz ileride eşiniz ne kadar masraf yaparsa o kadar yaparsınız o halde, sizin tercihinize kalmış
Benim de var o şekilde altın ya da ev alacak durumum ama kız evi almazsa bende almam kişisel yatırım yapmayı tercih ederim çünkü boşanma olursa tüm altın gelinin oluyor ve ev aldığım için için kira giderine de ortak olamaz evlilik boyunca. Ben evliliği iş ortaklığı gibi görüyorum pek duygusal bakmıyorum umarım benim gibi biri çıkar karşıma
Kızın aldığı evde oturun o zaman siz, sorun olmaz. Size ev alıp, düğün yapacak ve mobilyanızı da alacak bir kız bulursanız neden olmasın 😂😂 Güzel bir ortaklık olur 😂
Hazırlık aşaması davetiye olayına kartlara matbaada yazdırıcam onunla ugraşamam şahsen çok kalabalıgız bize uygun salon bulmak zülum mesela some aşiret problems :D
Kime gönderileceğini yazıyoruz ya, davetiye içeriği hazır zaten... siz liste mi veriyorsunuz davetliler için, davetlilere isim isim başkasının yazdığını ben de İlk defa sizden duyuyorum 😅