El alem yüzünden çok bunaldim?

Ailem el alemi çok takan biri namus sadece onalrin ağzında görüyorlar zaten annem o... Der öl kurtulam der kimle konuşursam konuşam bu olmaz şöyle böyle der yaşım daha 19 bundan 3 sene önce evin tüm yükünü bana verdiler annemin düşüncesi su okuma okulu bitir hayatında kimse olmasın bize hizmet et gibi düşüncelerde babamla çok samimyetimiz yok işi düşünce beni çağırır ya da arada bir şaka yapar bu kadar hasta bile olsam annemin umrunda olmaz ev hep temiz olcak der küçüklüğümden beri sevgi goremedim ufak bir sevgi görsem duruyorlum sevgilim seni ordan kurtarmak istiyorum diyor kaçalım diyo bende üniversitese için yanına gelcem zaten diyordum ( başka şehirde yaşıyor) ozman evleniriz çevreye de üniversitede evlendi deriz diyorduk ama annem babam başka şehre yollamak istemiyor annem kıran faturan ıvır zivir çok para gider değmez diyor babam da özlerim gibisinden yollamam diyor zaten dışarı cikmama izin veren bir ailem yok arkadaşım gelmisti oturdugum mahhaleye gel oturalım dedi ona bile izin vermediler siz düşünün kaçayım mi sizce?

El alem yüzünden çok bunaldim?