Aile & Toplum Ne yapıyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor Salonda uzanmış safiye naci gülben manyaklarını izliyorum:) uykum da yok.Niye boyle oldu 😌 Ne yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,6b cevap paylaştı. Müzik dinliyorum 0 0 Yorumla
DızcıBey Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Az önce başka bir posta da yazmıştım, yine yazıyorum. Balkon, çay, müzik, sigara. Birazdan cips de açıcam mis. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 10/10 ortam 😉😄 Yorumla DızcıBey +1 yıl Yok hala eksikler var 10/10 diyemem 🥲 Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 479 cevap paylaştı. Fifa oymaya devam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu erkekler hiç büyümicekler 😄 Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Hahah ama çok zevkli Yorumla
Krony Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Bu diziyi bu saatte izlersen normal uykunun gelmemesi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Zaten icimi karartti kapadım maksat uykum gelsin;) Yorumla Krony +1 yıl Geldi mi Yorumla Soran +1 yıl Gezenti çıktı hala yok:) Yorumla Krony +1 yıl İşin çok zor desene Yorumla
Golgeharamileri91 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Başka izleyecek bir şey kalmadı çokmu aradın bu delileri😅 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ayh zaten içim bunaldı kapatip iceri gectim 😅 Yorumla Golgeharamileri91 +1 yıl İç acıcı olarak güldür güldür ün çok güzel bölümleri var patlat gitsin 😅 Yorumla Soran +1 yıl Naime vardı orada o gitti izlemiyorum Yorumla Golgeharamileri91 +1 yıl Şuanda yeni çok güzel oyuncular var istersen bi bak derim Yorumla
lonewolf_3406 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Sıkılıyosun sanırımç kolay gelsin, en sevdiğn karakter hangisi dizide? 0 9 Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Bu arada sorunun diğer kısmı uykudan uyandım, sıkılıyorum ben de Yorumla Soran +1 yıl Sanırım inciydi cok benziyordukSorunlu adamları çekip değişebikecegine inanip çırpınan.. Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Hmmm en son ne zaman bıraktın bi sorunluyu? Yorumla Soran +1 yıl 4 buçuk yıl Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Oo baya olmuş. yok mu etrafında sıkıntılı birisii hiiçç :) Yorumla Soran +1 yıl Sorunlu erkek istemediğimden beri kafam çok rahat 😅 Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Hiçbi kadın bu kadar mutlu olmamalı hemen sevgili yap başına belayı bul 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Noo nayn stop 😅 Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Muhabbet edelim mi biraz Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Mis gibi aktivite ve güzel bacaklar, ben de öyle uzandım ve KS. 0 0 Yorumla
LimOncuuu Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Ve bmyle minicik bir şortlanahh yanında bir erkek olmalıydı 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. izin günümdeyim odamda uzandım öyle müzik dinliyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl müzik dinliyorum seni kırmışlar yariiiiimmm 🎶🎶🔊🔊🔊🔊🎧🎧🎧🎧🎧🎧🎤 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 🤭 bilmiyorum o şarkiyı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl dilime takıldı hem dinliyorum hem söylüyorum 🤣 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tv yanında gece lambası mı olur? Benim gözümü aldı. Arkaya çek o lambayı. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl A sevdiğim gece lambası degil o abajur loş ışık 😍 Yorumla
TereyaglıGuymak Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Ne yazacağımı bilemedim ama yinde burada bulunmaknistedim 😄 oturuyorum müzik dinliyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu saatte 😃 Yorumla TereyaglıGuymak +1 yıl He valla magusa limani çalıyor mesela şu an Uyan alim uyan diyor :) Yorumla
Papatyahayalleri Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Uykum kaçtı balkonda oturuyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Balkon ana vatanımiz😅 Yorumla Papatyahayalleri +1 yıl Kesinlikle öyle ☺️. Siz neden uyumadınız ki bu saatte Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. önemli bir görüşme yaptım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kimle Yorumla 97Kerim97 +1 yıl Arkadaşımla büyük işler var Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl ne güzel bi salon öyle :d 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anneme sorsan dişçi muayenehanesi diyo 😅 Yorumla
kimselergöremeyecek Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 55% +1 yıl Yalnızsın keyifsizsin uyumak istemiyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Keyfim iyi de uyku tutmadı Yorumla kimselergöremeyecek +1 yıl Keyfin yerindeyse ne hoş kaç yaşındasın ki sen merak ettim Yorumla
Bad2645 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 423 cevap paylaştı. O saatte fosur fosur uyuyordum 0 0 Yorumla
mirxano Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Allah ıslah etsin sabah sabah tv izlemek 😄 0 0 Yorumla
Fio_88 Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Yalniz kalmışsın 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Uyuyor herkes Yorumla Fio_88 +1 yıl Buzlu gece kahvesi olsa bide şimdi balkonda iyi giderdi Yorumla Soran +1 yıl Cok nadir sigara yakarim içtim bu gece balkonda Yorumla Fio_88 +1 yıl Efkar var sanki Yorumla Soran +1 yıl Yoo tadım tuzum yerinde:) Yorumla Fio_88 +1 yıl Sigara yaktim diyince öyle sandım. Sicak değil mi içerisi balkonda otursaydin mis gibi Yorumla Soran +1 yıl Ben garip bi hatunum ya gece ellerim kollarım üşüyor 🙄 Yorumla Fio_88 +1 yıl Nedenini az cok tahmin edebiliyorum Yorumla Soran +1 yıl Çocuklugumdan beri boyle Kollarım üşür gece ilginç Yorumla Fio_88 +1 yıl Evlenince değişir Yorumla Soran +1 yıl Ahtapot gibi sarılmasın ya ondan da sıkılırım😅 Yorumla Fio_88 +1 yıl Sadece ahtapot gibi mi sarılır bilemem :) Yorumla Fio_88 +1 yıl Ama üşümezsin diye düşünüyorum Yorumla
VesSelamTR Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 445 cevap paylaştı. Can sıkıntısından ne yapılıyorsa onu 0 0 Yorumla
veledron75 Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı. Bacakları biraz daha gösterseydin 0 0 Yorumla
omurcancan Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 654 cevap paylaştı. Kız üşürsün üstüne birsey giy 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Sicaktandir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sıcak degil ya gece üşüyorum ben Yorumla
Gececi25 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Çalışıyorum muhabbete birilerini arıyorum oda yok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu saatte ne işi yahu Yorumla Gececi25 +1 yıl Fabrikada çalışıyorum Yorumla
silentdevil Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sıkılıyorum sennn 0 3 Yorumla silentdevil +1 yıl Pardon zaten dizi izliyormussun😂 Yorumla Soran +1 yıl Uykum gelsin diye😄 Yorumla silentdevil +1 yıl Benim de uykum yok😂 yapacak bir şey de yok Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hiç sey 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. Uyanıyorum 0 0 Yorumla
Benjjjj Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Konusalım biraz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Benjjjj +1 yıl Yaz o zaman Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bu hangi dizi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Masumlar apartmanı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben pek sevmiyorum. sohbet edelim mi? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Müzik dinliyorum
Az önce başka bir posta da yazmıştım, yine yazıyorum. Balkon, çay, müzik, sigara. Birazdan cips de açıcam mis.
10/10 ortam 😉😄
Yok hala eksikler var 10/10 diyemem 🥲
Fifa oymaya devam
Bu erkekler hiç büyümicekler 😄
Hahah ama çok zevkli
Bu diziyi bu saatte izlersen normal uykunun gelmemesi
Zaten icimi karartti kapadım maksat uykum gelsin;)
Geldi mi
Gezenti çıktı hala yok:)
İşin çok zor desene
Başka izleyecek bir şey kalmadı çokmu aradın bu delileri😅
Ayh zaten içim bunaldı kapatip iceri gectim 😅
İç acıcı olarak güldür güldür ün çok güzel bölümleri var patlat gitsin 😅
Naime vardı orada o gitti izlemiyorum
Şuanda yeni çok güzel oyuncular var istersen bi bak derim
Sıkılıyosun sanırımç kolay gelsin, en sevdiğn karakter hangisi dizide?
Bu arada sorunun diğer kısmı uykudan uyandım, sıkılıyorum ben de
Sanırım inciydi cok benziyorduk
Sorunlu adamları çekip değişebikecegine inanip çırpınan..
Hmmm en son ne zaman bıraktın bi sorunluyu?
4 buçuk yıl
Oo baya olmuş. yok mu etrafında sıkıntılı birisii hiiçç :)
Sorunlu erkek istemediğimden beri kafam çok rahat 😅
Hiçbi kadın bu kadar mutlu olmamalı hemen sevgili yap başına belayı bul 😂😂
Noo nayn stop 😅
Muhabbet edelim mi biraz
Mis gibi aktivite ve güzel bacaklar, ben de öyle uzandım ve KS.
Ve bmyle minicik bir şortlanahh yanında bir erkek olmalıydı
izin günümdeyim odamda uzandım öyle müzik dinliyorum
müzik dinliyorum seni kırmışlar yariiiiimmm 🎶🎶🔊🔊🔊🔊🎧🎧🎧🎧🎧🎧🎤
🤭 bilmiyorum o şarkiyı
dilime takıldı hem dinliyorum hem söylüyorum 🤣
Tv yanında gece lambası mı olur? Benim gözümü aldı. Arkaya çek o lambayı.
A sevdiğim gece lambası degil o abajur
loş ışık 😍
Ne yazacağımı bilemedim ama yinde burada bulunmaknistedim 😄 oturuyorum müzik dinliyorum
Bu saatte 😃
He valla magusa limani çalıyor mesela şu an Uyan alim uyan diyor :)
Uykum kaçtı balkonda oturuyorum
Balkon ana vatanımiz😅
Kesinlikle öyle ☺️. Siz neden uyumadınız ki bu saatte
önemli bir görüşme yaptım
Kimle
Arkadaşımla büyük işler var
ne güzel bi salon öyle :d
Anneme sorsan dişçi muayenehanesi diyo 😅
Yalnızsın keyifsizsin uyumak istemiyorsun
Keyfim iyi de uyku tutmadı
Keyfin yerindeyse ne hoş kaç yaşındasın ki sen merak ettim
Pcye bakıyorum öyle
O saatte fosur fosur uyuyordum
Başka aktivite bulalim
Allah ıslah etsin sabah sabah tv izlemek 😄
Yalniz kalmışsın
Uyuyor herkes
Buzlu gece kahvesi olsa bide şimdi balkonda iyi giderdi
Cok nadir sigara yakarim içtim bu gece balkonda
Efkar var sanki
Yoo tadım tuzum yerinde:)
Sigara yaktim diyince öyle sandım. Sicak değil mi içerisi balkonda otursaydin mis gibi
Ben garip bi hatunum ya gece ellerim kollarım üşüyor 🙄
Nedenini az cok tahmin edebiliyorum
Çocuklugumdan beri boyle
Kollarım üşür gece ilginç
Evlenince değişir
Ahtapot gibi sarılmasın ya ondan da sıkılırım😅
Sadece ahtapot gibi mi sarılır bilemem :)
Ama üşümezsin diye düşünüyorum
Can sıkıntısından ne yapılıyorsa onu
Pembe şortunla bi deee. 🤗🤗🤭😊🤭
Bacakları biraz daha gösterseydin
Kız üşürsün üstüne birsey giy
Sicaktandir
Sıcak degil ya gece üşüyorum ben
Çalışıyorum muhabbete birilerini arıyorum oda yok
Bu saatte ne işi yahu
Fabrikada çalışıyorum
Sıkılıyorum sennn
Pardon zaten dizi izliyormussun😂