Para mı😂 "Bence" bir kadının bir erkekten tek ve yegane bentisi bu olmamalı daha doğru cümleyle şunu diyebilirim ki bir kadın kendi parasını kazanmalı bir erkeğe muhtaç olmamalı
Erkekler bence kimseye muhtaç olmayan güçlu kadınlardan hoşlanmıyorlar. Hoşlansa bile onu ele geçirince butun otoriteyi eline almak için çaliştirmaz geneli böyle yani maço erkekler heryerde bulunur bunu kafa olarak ne kadar geliştiyse ona göre ayırmak mümkün olmuyor maalesef. Kimin ne çikacaği belli olmuyor.
Ailemdeki kadinlar dışında gördüğüm tüm kadınlardan ben kötülükten başka bir şey görmedim.
Bi önceki soruna cevap verirsem. Hayatımı birleştireceğim kişiye gerçek bir yoldaş olurdum ben. Allah izin verdiği müddetçe.
Onun dışında lütfen kadınları savunma bana. Yeterince çektim kadınlardan. Gevşek mevşek ne dersen de. Kadinlara güvenmiyorum. Söylediğim hiçbir şeyden de pişman değilim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Beni sevmesi sadece
Bir erkekten beklentim bana değer vermesi özel hissettirmesi. Vakit ayırması koruyup kollaması destek olması.
Amann boş ver hepsini para versin yeter ya 💰
Para mı😂
"Bence" bir kadının bir erkekten tek ve yegane bentisi bu olmamalı daha doğru cümleyle şunu diyebilirim ki bir kadın kendi parasını kazanmalı bir erkeğe muhtaç olmamalı
Erkekler bence kimseye muhtaç olmayan güçlu kadınlardan hoşlanmıyorlar. Hoşlansa bile onu ele geçirince butun otoriteyi eline almak için çaliştirmaz geneli böyle yani maço erkekler heryerde bulunur bunu kafa olarak ne kadar geliştiyse ona göre ayırmak mümkün olmuyor maalesef. Kimin ne çikacaği belli olmuyor.
Hiçbir beklentim yok
Hiçbir zaman karşılayamayacaksınız
Sana böyle düşündüren ne?
İnsanların doğası.
Dünyanın gerçekleri.
Tecrübelerim.
Güçlü kalmaya çalışmam.
Güvensizliğim.
Beklentinin olmaması acaba seninle hayatını birleştirecek kişinin senden beklentilere girmemesi için seçtiğin bi yol mu?
Hayir değil
Siz çok zayıf varliklarsiniz. Kendinize bile yetmiyorsunuz ki benim sizden bir beklentim olsun.
Bende zayıf bir varlığım sizden tek farkım daha cesur ve bilgili olmam. Kendi kendime yetmeye çalışıyorum bu yüzden sizden hiçbir beklentim yok.
Son yazdıklarından ötürü kendinden utanmalısın seni erkeklerden tenzih ediyorum çünkü insani bir varlık olsaydın bu cümleleri gevşek gevşek kuramazdın
Ailemdeki kadinlar dışında gördüğüm tüm kadınlardan ben kötülükten başka bir şey görmedim.
Bi önceki soruna cevap verirsem. Hayatımı birleştireceğim kişiye gerçek bir yoldaş olurdum ben. Allah izin verdiği müddetçe.
Onun dışında lütfen kadınları savunma bana. Yeterince çektim kadınlardan. Gevşek mevşek ne dersen de. Kadinlara güvenmiyorum. Söylediğim hiçbir şeyden de pişman değilim.
Bakım, temizlik, saygı, sadakat, dürüstlük, bol cinsellik fantezilerle dolu, ortak fikir ve zevkler, açıksözlülük, sözlerde durulması
Asko kusko kız olsun yeter
Nefes alsın yeter yorumu gibi oldu 😂
Her kız asko kusko mu canim sanki
Hmmm pardonn😂 haklısınn
Gönlüne göre olsun diyelim 😅
Allah gönlüne göre versiiinnn amiin 😂😂😂
İlgili olması düzenli olması bakımlı olması
Aynen öyle aslında biz kadınların siz erkeklerden de genel olarak beklentilerimiz budur
Keza öyleyim :-)
Aklını kullansın yeter
Senin için bir kadında aklını kullanabildiğine dair göstergeler nelerdir?
Güven sadakat ve en önemlisi ilişkimizi veya yaşantımızı başka kişiler ile karşılaştırmaması
Cümleni yıldızlıyorum haklısın ki zaten sağlıklı bir ilişki adına her iki tarafta bu üçü şart olmalı
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederimm
Bana karsi sevgi gostermesi
o kadını nasil gördüğüme gore degisir
Ahlaklı dursun omrussspu gibi davranmasın
huzur huzur huzur
seks de pantalonu mu çıkarsın