Kaynanam, beni eşimin kucaginda gördü? Ne yapmali?

Eşimle aramiz ciddi bozuktu. Ayrilma noktasina kadar bile geldik diyebilirim. Ailelerimizde biliyordu bunu. Evleri falan da ayirdik. Ben bekarken kaldigim eve gittim.

Eşimde annesine evin anahtarini vermiş. Gelsin ortaligi toplasin, yemek vs yapsin diye. Normalde kimsede olmuyor anahtarımız. Eşimle de bu surecte yavas yavas duzelmeye basladik, aramizdaki buzlar eriyordu. Evlilige devam etme karari alir duruma geldik.

En son evimize gittigimde yine esimle konuştuk, sorunları falan. Sonra yakinlasmaya basladik. Ikimizde bayadir birbirimizden uzagiz haliyle.

Esim kucagina aldi beni öpüsuyorduk koltuktaydik. Kaynana gelmiş, anahtarla iceri girmis bizi öyle gordu. Pardon ozur dilerim falan dedi kafasini çevirdi ama gördü yani. Bizde düzeldik.

Merhaba nasilsin falan dedim daha dogrusu mecbur kaldim. O da iyiyim tekrar kusura bakmayin cok utaniyorum kizim senin burada oldugundan haberim yoktu dedi. Eşimde torun olma fırsatı elinden kacti dedi şakayla. Özel bir ani gormesini istemezdim. Yani bir de pozisyonda iyi degildi.

Kaynanam, beni eşimin kucaginda gördü? Ne yapmali?