Yasaklar delinmek içindir 🤭
Ne yasaklandı da ne şekilde aştın onu?
Yasaklar delinmek içindir 🤭
Ne yasaklandı da ne şekilde aştın onu?
Kırmızı ışıkta karşıdan karşıya geçtim. İlk suçumdan bu yana baya düzelmişim ama ilk suçum, hiç suç işlemesem bile, ömür boyu bana yeter maalesef. Günaydın hayırlı sabahlar.
Günaydın. Hayırlı sabahlar. İlk suçun neydi?
6 yaşındaki bir çocuğun suçu olmaz. Olsa olsa merakı olur, afacanlığı olur, deneyimi olur, anne babasının hatası olur 👍
Bunları bana çok insan söyledi ama insanın kendisine kabul ettirmesi çok zaman alıyor. maalesef "senin yüzünden oldu" diyen çokça insanın ve suçlusu olduğum için yaşatılan travmanın, daha babasının o gün giydirdiği kahve rengi ayakkabının önüme düştüğü anın, beş yaşında bir çocuğun kopan bir uzvunun sürekli gözümde canlanmasının etkisi ile kendime kabullendirebilmem zor oldu. Üstelik sadece hava atmak için karlıdan karşıya geçmecilik oynamam, onları oraya götürmem, ilk defa o an ölümün soğukluğunu ve gerçekliğini hissetmeminde etkisi var. Beni affettiğine eminim bu yüzden bende affettim.
çok büyük bir travma ama dediğim gibi.. senin öngörebileceğin bir şey değil.. anne babaların hatası bu... kader...
sen de sağolasın
Cevap
9Cevap
aaaa sokağa cıkma yasaklarında iceri girmek yasaktı bana :) bu cezalara bir avukat olarak yardımcı olabileceginizi düşünüyorum , iptal olacak mı bu cezalarr
sokağa çıkma yasağında çıkanlara kesilen cezaların iptali için sulh ceza hakimliklerine itiraz edilmesi gerekirdi amma ve lakin içeri girmek kime yasaklandı da ceza kesildi ki :)))
ben hiç ceza yemedim bu hususta. avukatların dışarı çıkma istisnaları vardı. kimlik anca böyle zamanlarda işe yarıyor
CEO odasına filtre kahve ve çikolata yedim...
Ooo afiyet olsun 🤭
Corona zamanında sokağa çıkma yasağını deldim
Çimenlere basmayın diyordu kamp kurdum 😌
Aştım diyorsun 🤭
Nirvana yapdim 😌😌
🤭 İyi ettin
☺️☺️☺️☺️
Sanırım avukattınız. Soruya bakarsak belki iş bile çıkar size😅😅 mutlu günler 😊
Hahha iyi fikir
Yorumları okudum da ekmek çıkmaz buradan 😅 sanki herkes melek tek ben cehennem de yanacam😂
Vaaay o kadar diyorsun... Yasağı delmek yerine gedik açmış gibisin 🤭🤣
Yani kanunlar suçlusun demişse demek ki😅 buradan herkese sesleniyorum. Adli işleriniz için mutlaka bir avukatla görüşün. 😂
Umarım bundan sonrası güzel olur. 👍
Açıkçası hayatın güzel bir yanını beklemiyorum. Bu görülen davalarla veya 3 5 gün yatıp aylarca imza atıp toplantılara katılmış olmakla veya sabıka kaydımla alakalı değil. 23 yaşımda insanlara karşı kaybettiğim güven yüzünden hiç bir güzellik beklemeyen biri oldum.
38 yaşındayım, sabıka kaydından beter bir his güvensiz yaşamak
haklısın
çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. hayat hepimize bir yol açıyor işte...
kayınpederimle görüşmüyorum. gelmek istiyor ama eşim aramıyor... ev badana ister, badana yapmam lazım. hiç içimden gelmiyor :))) kayınpederimi severdim ben eskiden. cidden baba yerine koymuş idim bir zamanlar. saygıda da kusur etmezdim. güler yüzle karşılar, elimden gelen yemekleri yapardım işten çıkıp eve gelir gelmez... ama bendeki kredisini tüketti. tek seferde tükenmiyor. elbette mecbur kaldığımda ağarlayacağım evimde ama öyle kolay değil... :)))))
Bir ara gelecekti ev bakacaktı falan. Gergindin devamı geldi mi kaçırdım mi bilmiyorum. Tabi ki tek seferde tükenmez. Mutlaka ektiğini biçiyordur. Seni hiç tanımayan ben yorumda soruda samimiyet görüp gülümsüyorsam, yakınında olup bundan mahrum olan sorunu kendinde aramalı. Badana kireçle olur. O boya yapmaktır. Paraya kıy usta tut😅
badana diye duvar boyamayı, boya diye kapı pencere boyamayı kastederiz genelde. valla usta tutmayı da düşünmüyor değilim ama du bakalım.. kader kısmet.. kafama nasıl eserse...
kayınpederimin birtakım planları varmış. daha gelemedi o nedenle. :)))
eyvallah sağolasın. bakacağım işte kendim mi yaparım birine mi yaptırırım karar vermedim. duruma göre... :)))
bakarız işte...
bu arada 15 yaşından 24 yaşına kadar her yıl tüm evi ben boyardım. evlenince kurtuldum. nadiren yapıyorum bu işleri. ama çok yorucu evet. bakalım işte...
Merhaba. Uzun sorularda avukat soranlar oluyor. Ekmek çıkar mı😅😅
merhaba, internetten iş çıkmaz. :))))
burada kimliğimi deşifre edecek şekilde iletişim kurmuyorum. sadece kafa dağıtıyorum. iyi tarafıma denk gelirse sınırlı bilgi veriyorum. :))))) burada kafa dağıtırken kalkıp bi de iş konuşmak bana hiç cazip gelmiyor.
Ha anladım. Ekmek yok köfte yok. Aynen mantıklı hareket de, buranın neresinde kafa dağılıyor bana da söyle 😂😂 çınar ağaçları papatyalar falan varda ben mi görmedim 😅
Geyik işte
Oo ben çok başka şeyler istemişim😂 iyi insanlara denk gelesin. Bu arada boya badana işi ne oldu
Dönülmez denilen yerden döndüm
Yakalandın mı?
Kırmızı ışıkta geçtim..
Hız sınırını aştım..
Yakalandın mı?
Hayır..
Ben artık dikkat ediyorum. Hızdan ve hatalı parktan çok yedim ceza. 🤭 Göze alamıyorum o cezaları. Hele geçen eşim yedi 900 küsür... Ciğerim yandı
Benim hep radar oldu..
Geçen Ankara 'ya gidip geldim, 3 yerde radara girmişim.. 1600 tl.. 😄
Radar çok kötü.. Çevirme olsun ilerde ki bilelim dikkat edelim 🤭
Kırmızıda geçtim galiba ama emin değilim 🙈
Sigara içilmez
Oooyyy yedin mi cezayı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?