Erkek kardeşimden dolayı baba tarafı olacağım gerçeğinin sarsıcı şoku ve üzüntüsü içindeyim...🙂
Sevgili yeğenlerim... Gelecekteki halanız bu genellemenin dışında.
25 Temmuz 2022.
Ne düşünüyorsunuz? 😅👇

Erkek kardeşimden dolayı baba tarafı olacağım gerçeğinin sarsıcı şoku ve üzüntüsü içindeyim...🙂
Sevgili yeğenlerim... Gelecekteki halanız bu genellemenin dışında.
25 Temmuz 2022.
Ne düşünüyorsunuz? 😅👇

Düşünüyorum düşünüyorum baba tarafından sevdiğim ya da bana, aileme yakın davranan bir tane akraba bulamıyorum. Hâliyle evlat olsalar sevilmiyorlar.
Ben de farkındayım kardeşim evlendiğinde baba tarafı olup sevilmeyeceğim, eğer böyle değersiz hissettirecek hareketlerim olacaksa, uzak olacaksam sevmesinler zaten. Bunun dışında ki durumlar pek beni bağlamaz, kendileri uzaktır. 🤷
İki tane yeğenime halayım :) şimdi bile çok iyiyiz, eskilere göre şimdikiler daha iyi anlaşıyor baba tarafıyla, anne tarafı uzakta, ben dayılarımla pek anlaşamıyorum aslında :D
Kişilere göre değişiyor gerçekten ya...😅
Kesinlikle :)
Ben de hala olmasaydım sonuna kadar bunu desteklerdim :D istisnayız bence..
Bence de istisnayız...🙃🌸
Rica ederiim. 🌸
Benim baba tarafımda sevmediğim kadar sevdiğim akrabalarım da var. Aynısı anne tarafım için de geçerli. Yani bence bu genelleme yanlış.
Kaldı ki senin baba tarafı olacağını düşününce bu tez yine çürüyor. Senin sevilmeme ihtimalin mi var acabaa? ❤ bence de çok şirin bir hala olursun sen 🙃
Dimi ama...😅❤
Hı hım 😅❤
Cevap
8Cevap
Sevilmez
Henüz hala olmadım ama teyzeyim yeğenlerimi canımdan öte seviyorum 🥰 ve biliyorum ki bu diğer kardeşlerimin çocukları için de geçerli olacak yani bir gün hala olmayıda sabırsızlıkla bekliyorum 😂 bence biz baba tarafınıda seviyoruz da bazen gıcıklığına sevmiyormuş gibi davranıyoruz😜
Valla ben sevmiyorum.. anne tarafım baskın ve iliklerimi de onlarla daha iyi.
Kuzenlerimi çok severim keza teyzelerimi de..
Kuzenimle tatile çıkmışlığımız var. Kardeşten ötedirler benim için
Ben genel olarak zorunlu bağlılıklara karşıyım. Aile farklıdır ama akrabalarla o kadar vakit geçirip, bir şeyler paylaşmıyoruz. Düğün ve cenaze dışında da özel bir sebep olmadığı sürece görüşmem. Sevmem için bir koşul gerekli.
Yoo benim annem yeğenlerini seviyor dayımın çocuklarınında bizi sevdiğini düşünüyorummm
Dayı çocukları anne tarafı oluyor zaten ahshshs Onları ben de seviyorum 😂
Hayıır onlar adına dedim bizi seviyorlar diyee
Haaa tamam anladım. 😂😂
Baba tarafımdan iki tane kuzenimi çok seviyorum onun dışında pek sevmem. Ama aram kötu değildir.
Sevilmiyorlar...🙃
Bireylere göre değişir mesela bizim baba tarafı o kadar sıkıntılı değil. Yenge falan da yok, zaten bizden uzaktalar. Bir tek telefonda halamla konuşuyorum o kadar.
Bugün onun muhabbeti geçti. Baba tarafı gerçekten nefret bir taraf ya. Kesinlikle değişmez bu
Bende baba tarafıyım😅 da bu durum karşının davranışından kaynaklı. Birine kendimizi sevdirmek bizim elimizde.
Ben baba tarafimi da anne tarafimida cok seviyorum. baba tarafinin sevilmeme nedeni anne dolduruslaridir 😂😂
Ne ana ne baba tarafı evladım olsa yağmurlu havada dilendiririm. Basımı oksa dese kaynakçı eldıvenı takar oksarım.
Sevmıyorum akraba denen olayı
Baba tarafı çok garip sevdiğini tam anlamıyla seviyorsun, sevmediğin cehennemlik ajsn
Bu baba tarafı olayını anlamıyorum. Bir tek benim baba tarafı mı düzgün acaba
Tam tersine en çok onlar sevilir; duruşları net en azından, varlıkları yeter
Valla genel olarak sevilmez ama istisnalar hariç 😊🌸
Halamgillere bayılıyorum ailemde yaşamasam yatağı yorganı toplar kapılarında dahi yatarım kfkfk
Sadece bir amcamın kızlarını sevmiyorum şımarıklar diye dayımın kızları da o kadar
Baba tarafını daha çok severim..
Daha samimiyim en azından.
Baba tarafına çok düşkün değilim doğru sbsns
Baba sevilirae baba tarafida sevilir baba sevilmiyorsa baba tarafi da sevilmez. Bu tesbit %99 doğru bir tesbittir nezdimde.
Aksine babamı çok severim, seveni de çoktur ama baba tarafına benzemiyor babam. Bu tespit benim hayatımda geçerli değil, iyi ki...
İyi o zaman şanslısın, babamı sevip baba tarafını sevmemeyi göze alabilirdim ama olmadı
Valla ben daha çok seviyorum baba tarafını
Sayınız çok az...😅
Az da olsa iyileri var
Bence de sizden guzel hala olur.🤗
Bende baba tarafina daha yakınım 😀
benden çok iyi hala olur 😌
Baba tarafı benden uzak Allah'a yakın olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?