Güncellemeler
+1 yıl
Ben 25 o da 29 yaşında
Arkadaşlar birisi var 194 boyunda kumral hafif yapılı birisi bana göre yakışıklı maddi durumuda iyi. Bende 167 boyunda 51 kilo saçı kumral beyaz tenli bir kızım benimde ailemin maddi durumu iyi denilebilecek seviyede tatlı hoş bir kız olduğumu söylerler sizce yakışır mıyız benden birkaç yaş büyük. Foto izni olmadan atamam sormadım ona
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Görmeden bişey diyemeyiz ama anlattığına göre yakışırsınız
Boy farkı var biraz onu sıkıntı ettim
Nasıl bir yerde yaşıyorsun, topuklu giyebilecek bir yaşantın var mı bilmiyorum. Ama giyebilirsen pek sıkıntı olmaz. Ayrıca 167 kadın için iyi bir boy. Asla yan yana tuhaf durmazsın.
Ben boyumdan memnunum sadece o biraz fazla uzun yanyana sırıtma ihtimalimiz olur mu ondan şüphelendim topuklu giyebilirim evet
Rahat ol. Aşk, sevgi varsa karakteri düzgünse çok takma gerisini zaten problem de yok gibi
Bence yakışırsınız ben 150 kızın yanında 180 adamlar gördüm boyu dert etme
Boyu sıkıntı etmiştim bende birde yapılı bir kızda değilim
İstersen fitness veya pilates gibi sporlar yapabilirsin daha yapılı olmak için. Ama senin boyun normal kısa değilsin. Aklıma Cedi Osman ebru çifti geldi onlar gibi olursunuz büyük ihtimal. Çok sıkıntı yapma olmadı topuklu ayakkabı giyersin
Onlara yakın bir şey oluruz ama onların boy farkı daha fazla Cedi 2.05😶😶
Baska erkek bulsan kendine
Ne alaka
Bakmaz sana boşuna uğraşma abla
Kendisi ilk başta beni sevdiğini söyledi zaten
😂😂
Olabülür
Olur mu
Boy sıkıntı olmaz mı
Iyy deve cuce
Harbiden 😂😂😂
Sana cakip baskasina cakacaktir onun yedegi olmak istiyorsan devam et bence 🤣
Sırf boy farkından dolayı da bunu düşünemezsin hahaha tanıdığın nasıl kişiliklere sahip olduğunu bildiğin kişiler değiliz
Belli belli fiziksel ozelliklerine bakarak bi kisiyi seciyorsan aldatillmaya mahkumsun cok guluyorum size dhdhdh
101. cariye sjdjjdj
Kişilik olarak uyuştuk onda bir sorun çıkmadı acaba dış olarak uyuşur muyuz dedim
Peşimden koşan evlenmek isteyende o ayrıca😂😂
Tabi oyledir 190 ustu olmasa istemezdin bile djdj
Tamam iste cakip birakcak seni
185 olmasını tercih ederdim dhshhs tek problemim onun boyunun fazla uzun olması bu kadarını bende istemezdim ama diğer şeylerde uyuştuk
Iyi kes birazcik kisalt boyunu ya da bana versin 3 5 cm xjjx
Onada dedim biraz boyunu kısalt bu ne böyle diye hshsjs
10 cm kısaltsın hahha
Bana versin 4 cm ben 186 olim oda 190 tam olurdu iste o ne cimriymis oyle ushdhx
190 bile bana fazla uzun geliyor 🤦♀️🤦♀️
O zaman ayrilsana kizim benim boyumda olan birine git tey allam ya
Hem ayrilamiyor hemde hep sikayetci ne yasiyorsunuz siz la dhdhhxh
Anlaşıyoruz sadece boyunu sıkıntı ettim ben yoksa başka problem yok
O zaman devam etcen ilki hicbir kiz umrumda degil sacma sapan sorulara sorup triplere girerdi yoksa