Yakın arkadaşımla 5 gündür konuşmuyoruz, sizce yazar mı?

Yaklaşık bir senedir sürekli tartışıyoruz tartışma konumuz da sevgililerimiz yüzünden. O bana karışırdı kıskanırdı bende yakın arkadaşım olduğu için onu hep en üstte tutardım ve ne yapsa haklısın derdim. Birkaç ay önce ben sevgilimden ayrıldım ama o eski sevgilisiyle devam ediyordu. Benle artık buluşmamaya ve çok yamamaya başladı bende bunları sorun ederek söyledim ama o bana kıskançsın falan dedi çok üzüldüm ama her kavgada ondan özür dileyip ilk adımı atan ben oldum. En son sevgilisi ondan ayrıldı bir iki hafta konuşmadılar sonra biz akşam dışarı çıktığımızda eski sevgilisi aradı bende sinirlendim moralim bozuldu suratım düştü ve arkadaşım kendine trip attığımı sandı ve ilişkimi başından beri burnumdan getirdin falan diye kavga başlattı ben ağladım ama umrunda olmadı sahte olduğu söyledi eski sevgilisi telefonda ağladığı için üzüldük :( (sevgilisini sevmeme nedenim o çocuk bana kötü davrandı defalarca) o kavga üstüne eve gidince yazdım anlattım sadece moralim bozulmuştu falan diye ama hala tartışmaya devam etti benimle 5 gün geçti ve hiç yazmadı. Normalde hep yazan ben olurdum ama bu sefer yazmadım ve 5 gün oldu. İnstagramdan hikayelerimizi de kaldırmamış hâlâ yazar mı sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Hâlâ konuşmuyoruz hiç yazmadı 🥺 bugün takipten çıktım belki yazar belki hala umursuyodur beni diye ama hayır hiç bir şey yapmadı sanırım onu kaybettim sonsuza kadar 😞
Yakın arkadaşımla 5 gündür konuşmuyoruz, sizce yazar mı?