Biraz dertlesmek istiyorum dinlemek isteyen var mi?

29 yasindayim. Ailem baskici. Evlenemedm. Sevdigim oldu aileler anlasamadi. O ailesnn istedgyle evlendi. Benimde Şu an bi iliskim var ama evlilik dusunmuyor. Uni mezunuyum. Sosyal hayatm yok calismiyorum. Kpssye hazirlanicm seneye icn. Disari ciksam 2 saat gecmeden annem arar nerdesin ne zaman geleceksn diye. Anksiyete hastasiyim. İlac aliyorm. Nereye gitsem annem icin olay oluyor. 2 saat arkadasimla otursam gittin mi evi unutuyorsun diyor. Kaldiramiyorum artik. İnanin ölüm bazen kurtulus geliyor. Yan komsum var bazen ona gecerim. O pek gelmez bize abimle babam var dye. Babam elin adami laf eder gitme her cagirdiginda diyor. Asaga iniyorum dul bir abla var kahve iciyoruz bazen yarim saat sonra annem mesaj atar gel diye. Disari ciksam en fazla 2 saat iznim var. Bugun patladm anneme. Tartistik. Yengemle cafeye gittik bgn 2 saat oturduk. Kiz istemiyor sen israr ediyorsundur kesin oturalim diye dedi. Halbuki ben kimseye zorla bise yaptracak biri degilim. Kalkalm mi dedm kac kere. Benden sklacagini dusunuyor yengemin. 2 saat az zaman mi diyor bana. En sonunda iyi geceler dedi yatti. Anlamiyor beni. 30 yasina gelicem arkadaslarim sehirler arasi geziyor. Ben daha cafeye zor gidiyorum. Normal bi arkadaskmla bulusurum. Niye cagirdi seni der. Sanki ben cagiralacak biri degilmisim gibi. Biktim hayattan keyif alamaz oldum. Napcam ben? Dul arkadasim var o bile benden daha ozgur. Annesi cok anlayisli. Benim bir kusurum kabahatmde olmadi. Niye boyle?

Biraz dertlesmek istiyorum dinlemek isteyen var mi?