Sizce yaptığım şey normal mi?

Ayak fetishim var. Akşam, Danimarka'da yaşayıp Türkiye'ye tatile gelen halam çocukları ve kocasıyla birlikte evimize ziyarete geldi. Halamın bir de benden 4 yaş küçük bir kızı var. Evimiz bahçeli, hemen önünde balkon, balkonu geçip içeri girince de hemen girişte salon var. Salon pencereleri balkona bakıyor. Balkonda otururken salon, salonda otururken de balkon net bir şekilde görülebiliyor. Halamın kızı, bir ara içeri girdi ve salondaki koltukta oturup bir ayağını da önündeki masanın üzerine indirdi. Ben de balkonda, onu görebilecek bir şekilde oturuyordum; onu o şekilde görünce bir anda kötü oldum. Halamın kızı bir müddet o şekilde oturduktan sonra yerinden kalkıp başka bir yere geçti. Ben de çaktırmadan içeri geçip perdeleri çekip masanın üstünü, halamın kızının ayağını indirdiği yeri yalamaya başladım, 5 - 10 dakika boyunca yaladıktan sonra kalkıp balkona çıktım. Ben halamın kızının ayağını indirdiği yeri yalarken, orada hâlâ ayağının tadı vardı ve çok kötü oldum. Sizce yaptığım şey normal mi?
Sizce yaptığım şey normal mi?