Ayak fetishim var. Akşam, Danimarka'da yaşayıp Türkiye'ye tatile gelen halam çocukları ve kocasıyla birlikte evimize ziyarete geldi. Halamın bir de benden 4 yaş küçük bir kızı var. Evimiz bahçeli, hemen önünde balkon, balkonu geçip içeri girince de hemen girişte salon var. Salon pencereleri balkona bakıyor. Balkonda otururken salon, salonda otururken de balkon net bir şekilde görülebiliyor. Halamın kızı, bir ara içeri girdi ve salondaki koltukta oturup bir ayağını da önündeki masanın üzerine indirdi. Ben de balkonda, onu görebilecek bir şekilde oturuyordum; onu o şekilde görünce bir anda kötü oldum. Halamın kızı bir müddet o şekilde oturduktan sonra yerinden kalkıp başka bir yere geçti. Ben de çaktırmadan içeri geçip perdeleri çekip masanın üstünü, halamın kızının ayağını indirdiği yeri yalamaya başladım, 5 - 10 dakika boyunca yaladıktan sonra kalkıp balkona çıktım. Ben halamın kızının ayağını indirdiği yeri yalarken, orada hâlâ ayağının tadı vardı ve çok kötü oldum. Sizce yaptığım şey normal mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Dayı sen bi psikolga git anlat aynı bu şekilde ona sor normal mi diye buradaki insanlar sana yardımcı olamaz04 Yorumla
Soran+1 yılAyak fetishi birçok Avrupa ülkesinde çok normal karşılanıyor. Şahsen ülkemizde kötü karşılanmasını anlamıyorum.
Soran+1 yılYani sence yaptığım şey normal mi, değil mi?
Soran+1 yılBu arada 22 yaşındayım, yani " Dayı " denilecek kadar büyük değilim. 😁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
+1 yılBu yaptığının ayak fetişiyle alakası yok. Bu pür abazalık. Kuzenine ilgin var işte. Bu arada yaptığını garipsemiyorum bence güzel. Ama işte fetiş değil bu
113 Yorumla
Soran+1 yılKuzenime ilgim yok, ama kuzenim gerçekten çok güzel ve o günlerde de ayak tırnaklarına pedikür yaptırıp oje sürmüştü ve beni çok tahrik etmişti.
- +1 yıl
Anladim ayaga ilgin var. Kuzen, anne, kardes fark etmeden yapabilirsin. Ayak guzel ve onemli bir uzuv elbette. Ben de kuzenimin ayaklarina masaj yapip, kucagima almistim. Sonra elimdeki kokusuyla ne yaptigimi tahmin edersin :)
Soran+1 yılBir keresinde ben de balkonda otururken aynı kuzenim yanıma gelip yanımdaki boş sandalyeye oturmuş ve ayaklarını da kucağıma indirmişti. Dışarıdan geliyordu ve o gün beyaz ince külotluçorap giymişti ve kokusunu içimde hissetmiştim. Gerçekten güzel bir duyguydu. 😊
Soran+1 yılSonrasında ben de kuzenimin ayaklarını hafifçe okşamıştım. 😁
- +1 yıl
Guzel seyler bunlar. Ayaklarini kucaga alip malum yere degdirmek bambaska bir zevk
Soran+1 yılBen orama değdirmemiştim, sadece hafifçe okşamıştım; ama sonrasında " Keşke fırsattan istifade öpüp yalasaydım " diye içimden çok geçirmiştim.
- +1 yıl
Bunu ben de cok gecirdim icimden. Uyku aninda firsattan istifade yapilabilir :)
- +1 yıl
Yalniz cok ulu orta konusuyoruz farkinda misin
Soran+1 yılEvet, farkındayım.
- +1 yıl
İstersen ozelden devam edebiliriz
Soran+1 yılOlabilir.
- +1 yıl
Yaz madem bana. Seviyen yoksa ben yazayim gizliyi kaldir
- +1 yıl
Ya da takip at ben yazarim
Normal olan tek şey evin salonu olması
10 Yorumla