Aile & Toplum Siz bu akşam ne yapıyorsunuz? kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bu gece de böyle başladı.“Benim yüzüm budur sanıyorumÇirkin mi diyorum, değil korkuluTarife göre bir atımlık tedirginGününe göre azıcık anlaşılmazGeceye sorarsanız bir yere yolcu.” Siz bu akşam ne yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sen içki içiyor muydun be 0 10 Yorumla kimleraldı +1 yıl Beni tanıyan herkes arada alkol aldığımı bilir , uydurma başka bir şey söylemişim gibi Cevap sahibi +1 yıl Hayır ilk kez gördüm seni içki olur nedense zihnimde inançlı olduğuna dair bir algı oluşmuş. Nerelisin sen kimleraldı +1 yıl İnancımı belli etmem neye inanırsam gizlerim , burada dün ilk defa söyledim o kadar , dünyalı Cevap sahibi +1 yıl Nerelisin demiştim uzaylı Cevap sahibi +1 yıl Sağol uzaylı kimleraldı +1 yıl Sen de sağ ol uzaylı Cevap sahibi +1 yıl Ben dünyaliyim yavrum kimleraldı +1 yıl Yani uzaylı , biliyorsundur dünya da uzayda 😉 Cevap sahibi +1 yıl Sağol yavrum aydinlandim kimleraldı +1 yıl İyi aydınlan tabi , yavrum da demezsen sevinirim biraz üslup lütfen
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Afiyet olsun 1 2 Yorumla kimleraldı +1 yıl Sağ ol , gel beraber olsun Yorumla nordun_gadasi +1 yıl teşekkür ederim Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Sigara ve kahve 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl yarasın..bu akşam sakin dinlenmece yarın iş var.. 1 5 Yorumla kimleraldı +1 yıl Benimde işim var, 5 te uyanmam lazım Affedilmeyen +1 yıl o zaman kafanı bulduysan uyumalısın kimleraldı +1 yıl Daha bulmadım bulsam da uyumam , dün 5 saat uyumuştum yeter o yarın geceye kadar 😂 Affedilmeyen +1 yıl peki sen bilirsin artık gecen güzel olsun şerefine.. kimleraldı +1 yıl Teşekkür ederim. Şerefe (içmesen de )
GelPcPcc Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Seni kimler aldıKimler öpüyor seniAhhhhDudağında dilindeEllerin izi var... 0 0 Yorumla
Ez_Mirza04 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Yarasın, şifa niyetine.. Herkesi düğüne yolladim evde yalnızım 1 0 Yorumla
Cyclaxss Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Millet nerede sen de hala rakı şiir filan 1 0 Yorumla
SeyyahFb34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Keyifli geceler 1 1 Yorumla kimleraldı +1 yıl Eyvallah Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Çalışmaya devam 0 1 Yorumla kimleraldı +1 yıl Kolay gelsin ✋ Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çay içip oturuyoruz 1 0 Yorumla
MoneeLiqht Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Uyucam 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı. Evdeydim 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar