Cimer veya online İhbardan anlayan var mı?

Yaşadığım şehirde bulunan olumsuz yanıt verdiğim bir LGBT bireyi ününü kullanarak beni resmim ve numaram ile birlikte kötü sitelere koydu ayrıca 13 yaşındaki kıza sapıklık etmişim iddiasıyla WhatsApp gruplarındada beni ve numaramı yaydı ve insanlar beni yalan yanlış şeyler için arıyor ve mesaj atıyor gerçekten çok iğrenç bir şey. Kendisinin bana bunları onun yaptığına dair elimde Net deliller mevcut yani delil bakımından hiç bir sıkıntı yok bende bu delilleri gerekli açıklamayı yaparak EGM'nin sayfasında Online İhbar kısmından şikayette bulundum. Kafamdaki soru işaretine gelirsek yetkililer online İhbardan gelen ihbarları inceleyip o şekilde ele alıyorlarmış yani boş konuları değil bu anlattığım olayı sizce takarlar mı benim için çok önemli bir konu kesinlikle cezai işlem görmesini istiyorum bakmayın sakin anlatıyorum ama evin içinde dışarda gezerken bile içimde garip bir huzursuzluk ve stres var lütfen bilen birileri varsa yardımcı olsun karakola gitmeme gerek var mı ya da başka biryere başvurmam gerekirmi?
Cimer veya online İhbardan anlayan var mı?