Görseldeki kelimeye binaen başlığı tercih ettim.
Adam da efsaneymiş :D

Görseldeki kelimeye binaen başlığı tercih ettim.
Adam da efsaneymiş :D

7 sene önce klasik kupon arabama bı polis memuru durduk yere müşteri oldu tam bir hafta yazdı yazdı aradı geldi gitti sonunda dedim ki arabam asla satılık değil ama benim umiformaya olan saygımdan dolayı 25 bin liraya hayrını gör. Arabada yapılması gereken 250 liralık bir iş var buji kablosu değişecek yaptırıp veriyim al arabayı götür göster gel. İstersen al. Götürdü gösterdi 2 saat sonra geldi yarın geliyorum dedi gitti. Ertesi gün yanında 2 ustayla geldi araba kupon ya ince eleyip sık dokuyor ustanın biri bilmiş bilmiş bu araba bize 18 bine yarar dedi.. anahtarı ver dedim aldım işiniz rast gelsin dedim gittiler 1 saat sonra aradı 25 bin verdi 30 bin dedim ertesi gün aradı 30 verdi 40 dedim akşama 35 verdi 50 istedim satmadım arabayı 5 sene bindim. 5 sene sonra kaza yaptım pert oldu 😂😂
Cevap
4Cevap
Kazıklanmadım
Yaşadım evet telefon almıştım yurt dışından Türkiye’de birisine satmak istedim neyse onu sattım kendime başka telefon alcaktım aldığım telefon maket çıktı sinirden gülme krizine girmiştim.
Maddi anlamda değil ama cuma günü manevi anlamda 8 yıldır tanıdığım birinden sağlam bir kazık yedim 🤣🤣
Öyle büyük bir kazık olmadı geçmiş zamanda pek olduğunu hatırlamıyorum çünkü ben önlemimi alıyorum kimseye güvenmiyorum
kazıklanmadım çünkü kazıklanacak durumlar içine girmedim
Maddi anlamda borç verdim alamadım bunun dışında yok manevi anlamda çok yedik 😂
Aşk hayatını da konuya dahil ediyor muyuz, etmiyorsak çıkmadı daha.
20 yıldır Kayseri havası soluyorum bu imkânsız 😂
Bir Kayserilinin en büyük fobisi dolandırılmaktır nerden biliyorsun diye sakın sormayın😂
Madden değil. Manen.. evet
İyi niyetimizi kullananlar oluyor maalesef
evet kazıklanmıştım
Kazıklana Kazıklana kazıklanmamak öğrenilir.
Yok bu tarz bir şey yaşamadım.
Hayır olmadı.
Hayır.
Yokkk
Yemişimdir illaki
tabii ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?