Aile & Toplum İncirin kilosu 160₺, bu sene incir yiyebilecek misiniz? ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İncirin kilosu 160₺ bu sene incir yiyebilecek misiniz? Ülke ne hallere geldi 😕 İncirin kilosu 160₺, bu sene incir yiyebilecek misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Niye yiyemeyelim ki? Cebimizde telefon , oteller dolu, evimizin önünde araba. 160 TL nedir yahu.(!) 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Yemeyi sevmiyorum o yüzden hayır 0 0 Yorumla
erkekmerkek71 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl incir yiyen var mı cidden. valla ben el kadar çocukken bir defasından ağacın dalindan koparıp bir ısırık almıştım, icinden arı çıktı. o gün bu gündür daha yemedim. 0 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. hiç sevmiyorum inciri ama sevenler adını seri üzgün 0 1 Yorumla _-RockStar-_ +1 yıl adına* Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Reçeli çok güzel oluyor yaDüşer fiyatlar diye düşünüyorum, İnşaAllah düşer 😐 0 0 Yorumla
allhhaan Takip Et Guru Yaş: 52 +1 yıl yapragini da versinler yaninda gotumuze don yapariz 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı. Neyseki agaclari var bizde. Yoksa hayir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl O incir değil bir kere yemiş burada kg 25 30 tl para vermicem diyorsan komşunun tarlasından toplayıp geliyon 0 0 Yorumla
MoneeLiqht Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. burada 30 tl bea 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bahçemizde var bizim 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 15,3b cevap paylaştı. Yerim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Niye yiyemeyelim ki? Cebimizde telefon , oteller dolu, evimizin önünde araba. 160 TL nedir yahu.(!)
Yemeyi sevmiyorum o yüzden hayır
incir yiyen var mı cidden. valla ben el kadar çocukken bir defasından ağacın dalindan koparıp bir ısırık almıştım, icinden arı çıktı. o gün bu gündür daha yemedim.
hiç sevmiyorum inciri ama sevenler adını seri üzgün
adına*
Reçeli çok güzel oluyor ya
Düşer fiyatlar diye düşünüyorum, İnşaAllah düşer 😐
yapragini da versinler yaninda gotumuze don yapariz
Daha iyi günlerimiz. 😄
İncir ağacı vardı bi uğrayayım oraya
Hiç yemedim, yemem de
Neyseki agaclari var bizde. Yoksa hayir
O incir değil bir kere yemiş burada kg 25 30 tl para vermicem diyorsan komşunun tarlasından toplayıp geliyon
maalesef yiyemeyeceğiz
Yerim incir ağacımız var 😅
yemem
burada 30 tl bea
Bahçemizde var bizim
Yerim