Beni rahatsız eden birini ailemin haberi olmadan nasıl şikayet edebilirim?

Arkadaşlar ben iki buçuk yıl önce Connected2 diye bir uygulamadan aynı üniversitede olduğu biriyle tanışmıştım. Fakat farklı fakültelerdeydik. 1 kere buluşmamız oldu. Sonrasında arkadaş olduk ama onun bana karşı hisleri olduğundan şüpheleniyordum hep. Sürekli konuşmasak da ara sıra konuşuyorduk arkadaş olarak. Güvendiğim bir arkadaşım olduğu için özel hayatımı da anlatmıştım. Yani özel hayatımla ilgili çoğu şeyi biliyor. Başlarda normal bir insan gibi davranıyordu yani psikolojisinin bozuk olduğunu anlamamıştım. En son konuştuğumuzda çok bunalımda olduğunu ve intihar etmeyi düşündüğünü falan söyledi. Sürekli çok takıntılı biri olduğunu söylüyordu. Beni bunaltmaya ve ürkütmeye başladı. Bu yüzden de birkaç kere arkadaşlığımı kesmek istediğimi söyledim fakat o bunu kabul etmedi. Konuşmak istemediğimi ve rahatsız ettiğini söylememe rağmen ısrarla yazmaya devam etti. Whatsapp’tan engelledim defalarca kez arayıp rahatsız etti. Her yerden engelledim bu sefer de İnstagram’dan fake hesap açıp yazdı. Beni aşırı derecede rahatsız etti. En sonunda erkek arkadaşlarıma söyleyip yardım istedim. Onlar da aradılar, yazdılar hatta tehdit ettiler. O kızı bir daha rahatsız edersen şöyle yaparız böyle yaparız diye. Ama hiç korkmamış, ciddiye bile almamış, dalga geçmiş. Hatta polis bir tanıdığımız vardı ona bile arattırdık. Polisle bile dalga geçmiş. Karakola geleyim çay içeriz falan demiş. Cidden sıkıntılı bir tip. Bu olaydan 21 gün sonra beni gizliden biri aradı. Telefonu açtım ama onun sesi değildi tanımadığım birinin sesiydi. Onun bir arkadaşına beni arattırdığından şüphelendim. Sonra gidip sordum sen mi aradın diye. Aramadığını söyledi. Ailemin üzerine yemin ederim ben aramadım dedi ama ben inanmadım. Hâlâ onun aradığını düşünüyorum. Savcılığa gidip suç duyurusunda bulunacağımı söyledim ona. Elinden geleni ardına koyma, sen de benim numaramı benden izinsiz bir şekilde başkalarına verdin, başkaları tarafından tehdit edildim senin yaptığın da suç diyor. Ciddi manada psikolojim bozuldu. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bu olaydan ailemin haberinin olmasını da istemiyorum. Bir de benim ona anlattığım şeyleri aileme anlatır diye korkuyorum. Ailemin haberi olmadan nasıl bu işin içinden çıkabilirim? Yaklaşık 2 buçuk aydır rahatsız etmiyor ama ben hâlâ tedirginim ve içim huzursuz. Ailemin haberi olmadan nasıl şikayet edebilirim ve şikayet etsem ceza alır mı? Lütfen yardım edin 🥺

Beni rahatsız eden birini ailemin haberi olmadan nasıl şikayet edebilirim?