Pazar pazar yine uyuyamadım 😒 O kadar güneş vuruyor ki odada aydınlığı 2 perde bile durduramıyor çıldırmamak elde değil. Siz niye bu saatte uyandınız.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Çünkü erken uyudum
5 saat uyuduk..
Hafta sonu zımba gibi kalkıyorum yıllardır böyle 😅
Hiç deme nasıl oluyor da iş varken zorla kalkıp işin olmadığı günler sabahın köründe uyanabiliyorum anlamıyorum
Sebebini bir kaç yıl önce çözdüm.. Ne zaman ki ertesi gün bir zorunluluğun olmaz, o zaman rahat bir uyku çekiyorsun. 5-6 saat yetiyor.
Fakat kalkma zorunluluğu bilinçaltında olduğu zamanlarda sağlıksız, derin olmayan bir uyku oluyor. Haliyle uyanmakta uykunu almakta güçlük çekiyorsun.
Vallahi ben şu an da pek uykumu alamadım
Sıcak ballı süt iç 1 saate mayıştırır, uyursun.
İşe yaramıyor bende öyle şeyler ua
O zaman kalkıp günlük rutinlerini yapmaya başlasan iyi olur 😅
Gün içinde gelirse 1-2 saat şekerleme yaparsın.
bir uyandım saat 4te sonrasında ise uyuyamadım tekrardan
🥲
İş geldi pazarlık yaptık şöförümü uyandırmak işe yollamak için uyandım yatcam birazdan
Blackout perde tak güneş geçmesin
Cidden videolardaki gibi mi o ya emin olamadım çünkü ben hem koyu renkli Store perde ve güneşlik aynı anda kapatmama rağmen güne direkt vuruyor odaya
Perdeciyim evet. Koyu renkler %100keser açık renkler %90 ama %100 blackout isteyeceksin. Nerde yaşıyorsun
İstanbul
Bende istanbuldayım. Blackout stor taktırscaksın. Ya fon gibi olacak ya stor gibi yani
Store perde geçiriyor bizdeki de kapatıyor ama yanlardan giriyor onu da güneşlikle kapatmaya çalışıyorum da işe yaramıyor. koyu renk alayım o zaman fon
Fiyatları çok uygun duruyor ya normal mi yoksa işe yaramaz mıdır onlar
Ya blackout stor taktırscaksın ya da fon gibi iki kanat blackout yaptıracaksın akşamları kapatacaksın.
Hangi semttesin
Tamam işte blackout özelliği olanlar ucuz gözüküyor
Blackout pahalıdır.
Fiyat aralığı ne bu orijinal olanların çok saçma çünkü 80 liraya bile var normal perdeyi kakalıyorlar yüksek ihtimal
Nerde yaşıyorsun dedşm semt olarak seni müşterime yönlendiririm
Koşu dan geldik malasef
Ne koşusu bu saatte
Bildiğiniz spor koşusu bidaha bu saatte koşmam 🤦♂️
Sabah sabah ya 😂😂 çok güneş var hayatta çıkmam
burada sahil 1 dakka bna orada kosuyorum hergun
Aaa sahilse güzel
Darısi başına artik
Uyandığım için uyandım
Güneş ve sıcak
Sıcak yok da güneşe ateş etmez istiyorum çok aydınlık
Biz Adana'da her gün ateş ediyoruz. perde bile kesmiyor. gunes yakıyor
Evet bende ona deli oluyorum perde bile kesmiyor güneşi ya. Ahaha Adana'da yapamam bizim bura yine çoğu yere göre serin esiyor amaa yine aydınlık
Burada gölgede bile terlersin Temmuz Ağustos bizde Hamam gibi geçer
Yok aman tövbe ben sıcağa hiç gelemem
Ben kiş severim kazak , soba çay
Hangi sehirdesin
İstanbul ama buranın geneli de çok sıcak benim oturduğum yer biraz serin her zaman esiyor
İstanbul iş için çok geldim sıcak bir yer... senin yerde olman iyiymiş
Koyu renkli perde al çok iyi oluyor
Koyu zaten ama tamamen karanlık yapanları varmış
Evet ben bir güzel kapatıyorum içerisi Öğlen olsa bile böyle güneşin az olduğu zamanlar gibi oluyor
Ya sabah benim odaya direkt vuruyor sonra olmuyor çok güneş ama yazları sabahın 7 8 den 12 ye kadar kadar güneş
Perde almak istemez isen camlara bir çözüm bul 🤔 mesela camları koyu renk kartonla kapat ama cama yapıştırma istediğinde çıkartılabilir yap üstüne perdeyi çek oh mis 😆
Ya sorun şu gece bunalıyorum camı açıyorum sabah kalkıp yine camı kapatıp ışık sorununu çözmem lazım
E tamam camı ve pencereyi kapla ama plastik kısımlarından sonra yatarken camı aç üstüne perdeyi çek bitti gitti 😆
Gumball
Vallahi ben hiç zımba gibi kalmıyorum uyumak istiyordum ama bende işin olduğu gün uyanmak bilmem pazar günleri de uyuyamam.
Bende aynı haftanın 7 günü 6 da kalkarım😂
Ahaha yanlış yoruma yazmışım ya 😂
Neden peki
Neden 6
Hafta içi işe 6 da kalkıyorum hafta sonı iş olmamasına ragmen vücıdum alısmıs olyo😂
Uyku tutmadı yorgunluktan
Gezmeye çıkcam
Alışkanlık
Aliskanlikkk
Nobetteyim
Klima
Klima nalaka
boş ver
Çalışıyoz
Uyku tutmadı