ya da yiyipte unutamadığınız dayak?
Herkes ucundanda olsa bir anne dayağıyla karşılaşmıştır diye düşünüyorum.
En efsane olan hangisiydi? kaç yaşındaydınız? Suçunuz neydi?
ya da suçunuzun karşılığıında böyle bir tepki beklermiydiniz?
ya da yiyipte unutamadığınız dayak?
Herkes ucundanda olsa bir anne dayağıyla karşılaşmıştır diye düşünüyorum.
En efsane olan hangisiydi? kaç yaşındaydınız? Suçunuz neydi?
ya da suçunuzun karşılığıında böyle bir tepki beklermiydiniz?
Annem 8. sınıfta teog sınavına gitmiyorum diye uykudayken kalın bir sopayla dövmüştü :D Bir suçum yokken böyle bir tepkiyle karşılaştım.
Birgün bişey yaptım ne yaptımı tam hatırlamıyorum ama odaya kaçtım babamda arkamdan geldi cüsse olarakta falan çok büyük biri kapıyı bi açtı dayağı yicemi anladım direk kafamı falan tekmr atmıştı yerde
Cevap
5Cevap
Hiçbiri efsane değildi. Aşırı kalbe dokunan bir şey şiddet.
kesinlikle öyle :( en kötüsü diyecektimde dilim var mı efsane diye sordum. Şiddet kadar onur kırıcı bir şey yok
maleesef benimde öyle 21 yaşımda yedim en son dayağımı maalesef :( annemin çok katı kuralları vardı bunlarla büyüdüm hep.
Sen nezaman dayak yedin peki en son?
off kötü olmuşş :( özel değilse nedendi peki? sana takip attım istersen özeldende yazabilirsin
Bir defasında annemden kızgın soba demiriyle dayak yemiştim. Demir yamulmuştu. Üstelik suçlu bile değildim.
Çocukken
soba demiriyle dövmüştü babam :) rahmetlinin dayakları efsanedir. genelde yedikten sonra 1 hafta falan kendime gelemezdim
Bir kere ikisi bir dalmıştı bana :D :D
Yemedim Hazal hanım :)
Suçsuz yere yedim hep
Nickinden anladim😌
Yemedim tabii ki de
Kabloyla vurmuştu
Ben 15 yaşlarındayken büyük bir kablo bulmuştum onun bakirini çıkarmaya çalışıyordum o sıra babam çağırdı yanına gitmedim en son geldi yanıma ne yapıyorsun falan dedi soydugum kabloyla kirbacladi😂