Aile & Toplum Bugün ne yapıcaksınız? Mapustayım Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ne işiniz var eyyy kss Güncellemeler+1 yıl Hayırlı cumalar 🙏🙏 Bugün ne yapıcaksınız? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,4b cevap paylaştı. Müzik dinlerim 0 0 Yorumla
Çileklibirşeyler Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kpss çalışırım yemek yaparım yerim yatarim😄 0 5 Yorumla Mapustayım +1 yıl Aa sende mi hamaratsın 😂😂 Yorumla Çileklibirşeyler +1 yıl Kendi çapımızda yapıyoruz bi seyler 😂 Yorumla Mapustayım +1 yıl Off yav hamarat kızlar evlilik kabul etmiyop Yorumla Çileklibirşeyler +1 yıl Şaşırdın herhalde bu yasindaa Yorumla Mapustayım +1 yıl Bu devirde hamarat kız kalmamış artık o yüzden hızlı olmak lazım Yorumla
xll0606 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 63% +1 yıl hiç bir işim yok senin? 0 2 Yorumla Mapustayım +1 yıl Benim var beaa gezcez Yorumla xll0606 +1 yıl iyi gezmeler Yorumla
pelinipeksade Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Alışveriş sonra deniz 0 2 Yorumla Mapustayım +1 yıl Pelin ama işini bilen Yorumla pelinipeksade +1 yıl 😄😄 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl akşam düğüne gidicem tanıdığın 😌 0 4 Yorumla Mapustayım +1 yıl VayssBizim de artık evlenme zamanımız gelmiş Yorumla merakettimmişte +1 yıl daha 19 yaşındasın be bu ne acele 😂 Yorumla Mapustayım +1 yıl 😂😂 Şaka şaka piyasa yapcazz sonra evlilik Yorumla merakettimmişte +1 yıl vaay laflara bak hele 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Temizlik yemek. 0 11 Yorumla Mapustayım +1 yıl Aa hamarat kız 🤝👌 Yorumla Mapustayım +1 yıl Ne yapıcaksın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dolaplar silindi içleri düzenlendi evin tozu alındı süpürüldü. Akşam yemeği de yayla çorbası pirinç pilavı karnıyarık cacık salata tatlı işte Yorumla Mapustayım +1 yıl youtube.com/shorts/SXmXpyOZZPw?feature=share😱😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok teşekkür ederim 🙏🏻 Yorumla Mapustayım +1 yıl İnsan bi evet der Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahahaha daha 19 yaşındasın bismillah Yorumla Mavibakkal +1 yıl Vayyy ilan-ı aşk Yorumla Mapustayım +1 yıl Sen kaç yaşındasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 26 Yorumla Mapustayım +1 yıl Ne güzel işte Offf reddedildik 😭😭😭 Yorumla
vampirrr Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Çalışıyoz deniz kum güneş demek isterdim :( 0 1 Yorumla Mapustayım +1 yıl Off bne de Yorumla
dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Hic bisi 0 2 Yorumla Mapustayım +1 yıl Staj yok mu zeyneb Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Şu an yok fakat 2 haftalik görücez Yorumla
benmeloww Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. valla gezdim sadece 0 2 Yorumla Mapustayım +1 yıl Diplomaa noldu Yorumla benmeloww +1 yıl almadım yineeee Yorumla
whereismymindamk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl hicbise yatis 0 1 Yorumla Mapustayım +1 yıl Miss Yorumla
Butterflyyss Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Gezicem 0 4 Yorumla Mapustayım +1 yıl Nereye gitcen kar Yorumla Butterflyyss +1 yıl Kafamız nereye eserse 😂 Yorumla Mapustayım +1 yıl Benim kafam Ankara'ya esiyooo Yorumla Butterflyyss +1 yıl Birlikte gidelim 😅 Yorumla
miroveteene_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Yatış 0 3 Yorumla Mapustayım +1 yıl Yeni dükkan noldu paşam Yorumla miroveteene_ +1 yıl Kapattım şimdilik mal alamıyorum satış yapamıyorum Yorumla Mapustayım +1 yıl Hee iyi reis hayırlısı Yorumla
usernamedeleted_ Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Uyucam kalkıcam yemek yicem böyle 0 3 Yorumla Mapustayım +1 yıl Yaa ben de arap olurum belki jsjfjsksk Yorumla usernamedeleted_ +1 yıl Öyle olursa nikahı basarım bilesin hshssj Yorumla Mapustayım +1 yıl 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Temizlik ve dizi izlicem 0 15 Yorumla Mapustayım +1 yıl Oo hamarat mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ewt Yorumla Mapustayım +1 yıl Yemek? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baklava açamıyorum sadece kaç kere denedim olmuyor🥴🤦♀️ Yorumla Mapustayım +1 yıl Olur olur yeriz yeriz 😂😂 Yorumla Mapustayım +1 yıl Evli değilsen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😃😄 Yorumla Mapustayım +1 yıl youtube.com/shorts/SXmXpyOZZPw?feature=share Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğru kişi karşıma çıktığında düşünürüm öbur türlü zor kafa yapısının falan uyusmasi lazım Yorumla Mapustayım +1 yıl Tamam işte kafam uydururum dert değil Yorumla Mapustayım +1 yıl E hem sorum karşına çıktı 😂😂 Yorumla Butterflyyss +1 yıl Siz bence bi tanışın konuşun 😂😂 Yorumla Mapustayım +1 yıl Kar bak şu an evlendik Yorumla Butterflyyss +1 yıl Hayırlı uğurlu olsun Yorumla Mapustayım +1 yıl Eyvallah Allah razı olsun Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yaticam 0 2 Yorumla Mapustayım +1 yıl Akşama kadar mı 😱 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bilmem Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. Uyuyacağım 0 1 Yorumla Mapustayım +1 yıl İyi uykular hocams Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. önce cuma 0 2 Yorumla Mapustayım +1 yıl Harbiden Yorumla mdrx592 +1 yıl evet Yorumla
TheLarn Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Hic moruk sen 0 2 Yorumla Mapustayım +1 yıl İşler güçler moruk Yorumla TheLarn +1 yıl Aynen moruk yasyoruz iste Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Müzik dinlerim
Kpss çalışırım yemek yaparım yerim yatarim😄
Aa sende mi hamaratsın 😂😂
Kendi çapımızda yapıyoruz bi seyler 😂
Off yav hamarat kızlar evlilik kabul etmiyop
Şaşırdın herhalde bu yasindaa
Bu devirde hamarat kız kalmamış artık o yüzden hızlı olmak lazım
hiç bir işim yok senin?
Benim var beaa gezcez
iyi gezmeler
Alışveriş sonra deniz
Pelin ama işini bilen
😄😄
akşam düğüne gidicem tanıdığın 😌
Vayss
Bizim de artık evlenme zamanımız gelmiş
daha 19 yaşındasın be bu ne acele 😂
😂😂
Şaka şaka piyasa yapcazz sonra evlilik
vaay laflara bak hele 😂😂
Sela verildi cumaya gidiyoz vesellam
Temizlik yemek.
Aa hamarat kız 🤝👌
Ne yapıcaksın
Dolaplar silindi içleri düzenlendi evin tozu alındı süpürüldü. Akşam yemeği de yayla çorbası pirinç pilavı karnıyarık cacık salata tatlı işte
youtube.com/shorts/SXmXpyOZZPw?feature=share
😱😂
Yok teşekkür ederim 🙏🏻
İnsan bi evet der
Hahahaha daha 19 yaşındasın bismillah
Vayyy ilan-ı aşk
Sen kaç yaşındasın
26
Ne güzel işte
Offf reddedildik 😭😭😭
Çalışıyoz deniz kum güneş demek isterdim :(
Off bne de
Alışveriş
Hic bisi
Staj yok mu zeyneb
Şu an yok fakat 2 haftalik görücez
valla gezdim sadece
Diplomaa noldu
almadım yineeee
hicbise yatis
Miss
Gezicem
Nereye gitcen kar
Kafamız nereye eserse 😂
Benim kafam Ankara'ya esiyooo
Birlikte gidelim 😅
Yatış
Yeni dükkan noldu paşam
Kapattım şimdilik mal alamıyorum satış yapamıyorum
Hee iyi reis hayırlısı
Uyucam kalkıcam yemek yicem böyle
Yaa ben de arap olurum belki jsjfjsksk
Öyle olursa nikahı basarım bilesin hshssj
😂😂
KS'deyim şimdilik.
Temizlik ve dizi izlicem
Oo hamarat mısın
Ewt
Yemek?
Baklava açamıyorum sadece kaç kere denedim olmuyor🥴🤦♀️
Olur olur yeriz yeriz 😂😂
Evli değilsen
😃😄
youtube.com/shorts/SXmXpyOZZPw?feature=share
Doğru kişi karşıma çıktığında düşünürüm öbur türlü zor kafa yapısının falan uyusmasi lazım
Tamam işte kafam uydururum dert değil
E hem sorum karşına çıktı 😂😂
Siz bence bi tanışın konuşun 😂😂
Kar bak şu an evlendik
Hayırlı uğurlu olsun
Eyvallah Allah razı olsun
Yaticam
Akşama kadar mı 😱
bilmem
Uyuyacağım
İyi uykular hocams
önce cuma