Aile & Toplum Sevgilim açılmamı istiyor ben de açılmak istiyorum, açılsam mı sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Dolabım agzina kadar tayt crop şort tişort dolu giysi hazır yanii açilmak istiyorum ailemi nasil ikna ederim sizce? Güncellemeler+1 yıl Acıldım bayblerrr Sevgilim açılmamı istiyor ben de açılmak istiyorum, açılsam mı sizce? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Açılın tabi ki 0 0 Yorumla
Pembe-Aşkı Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kendin istiyorsan açıl. Başkaları istedi diye bir şey yapmanı önermiyorum 2 0 Yorumla
dagci29 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Açıl Tabii millet bir kız görsün her sseyin görünsün 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Açıldım Yorumla dagci29 +1 yıl Çok iyi yapmışsın nerelerini gösterebiliyorsun Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen bilirsin aile degil allahi nasil ikna edecemsin 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keske koymasaydin resim offfffff simdi seninle Yorumla
Kidemlierkekk Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Açıldıysa açık bir resmini atarmisin bakalım nasıl olmuş 0 0 Yorumla
MyBabyRose Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 85% +1 yıl İnancına bağlı, isteyen açılır isteyen kapanır. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl iki kere düşünmen gereken bi konu tavsiye ister misin? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yazarsan ailen konusunda yardımcı olabilirim daha önceki kız arkadaşımda kapalıydı sonra açıldı 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. Kapalıyken açılan tam açılıyor. Bir arkadaşla denize gitmiştik üstsüz girmişti. 0 0 Yorumla
wendettaaa Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Po deki kapalı halinde açıl bence o kadar kapanılmaz ama dimi 0 0 Yorumla
keremkayar Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl açıl açıl bir kaç haftaya adetim gecikti hamile miyim sorusu görürsek şaşırmayalım 0 0 Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aç kıçını başını gezz 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Ne naziksin yaa Yorumla aichaa +1 yıl Belki ben de yaparım 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Sendemi kapalisin Yorumla aichaa +1 yıl Evit Yorumla Soran +1 yıl Hmm sana istek atıyorum Yorumla aichaa +1 yıl Sebep Yorumla Soran +1 yıl Kionuşmak için sanada popon başini açtırcam Yorumla aichaa +1 yıl Peki 😂 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Profilde ferace var sanki kıza bak... 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Açilsim Yorumla TheCeketli +1 yıl Biraz hızlı olmadı mı Yorumla uyumamlazim +1 yıl Ajsjsjsjsjsjsjsjsksk Yorumla
Adembozkurt Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Neden açılmak istiyorsun 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Daha özgür kıyafetler giyebilmek için Yorumla Adembozkurt +1 yıl Kapalıyken özgür değil misin Yorumla Soran +1 yıl Milletin bakışlari flan bide hava sıcak tesettür bana göre değil Yorumla Adembozkurt +1 yıl Geri döner misin Yorumla Soran +1 yıl Kime Yorumla Adembozkurt +1 yıl Gt ye Yorumla
ozngr Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Bence açılma sen yoksa kotu yola duser gibisin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nerden bildin hsbdhdb🤣 Yorumla ozngr +1 yıl Pp den belli zaten acilmaya meyillisin crop filan da giyersen sevgilinde biliyor seni cilgin oldugunu ondan acil diyor Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Zaten acilmissin dibine kadar niye soruyon 0 0 Yorumla
Canısıkılan1234 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 342 cevap paylaştı. Giy çık izinle uğraşma 0 0 Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Zaten bi tek dön giyiyosun mk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu şekilde kapalı olduğunu mu sanıyorsun? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Acilsim zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşte şimdi tam s*ikilmelik oldun. burada mısın? Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Güzel hatunsun, gözler bayram eder. 0 1 Yorumla technocrates +1 yıl Az yavaş açılaydın ya Yorumla
essekfaruk23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Açılma 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla essekfaruk23 +1 yıl Kapalıyken tipsizsin diye açılmanı istiyor seni tipin için seviyor 2 aya ayrılır Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bize mi bağlı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ailemi nasil ikna ederim die sordum? Yorumla
003karakule Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Acılma derım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nie Yorumla 003karakule +1 yıl Acılma taraftarısın o zman acıln ne dıyebılırım kı Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. nereye açıldın göremedik 0 0 Yorumla
AkrepManN Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 729 cevap paylaştı. Acıl bu kadar istiyorsan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Açılın tabi ki
Kendin istiyorsan açıl. Başkaları istedi diye bir şey yapmanı önermiyorum
Açıl Tabii millet bir kız görsün her sseyin görünsün
Açıldım
Çok iyi yapmışsın nerelerini gösterebiliyorsun
Sen bilirsin aile degil allahi nasil ikna edecemsin
Keske koymasaydin resim offfffff simdi seninle
Açıldıysa açık bir resmini atarmisin bakalım nasıl olmuş
İnancına bağlı, isteyen açılır isteyen kapanır.
iki kere düşünmen gereken bi konu tavsiye ister misin?
Evet
Yazarsan ailen konusunda yardımcı olabilirim daha önceki kız arkadaşımda kapalıydı sonra açıldı
Kapalıyken açılan tam açılıyor. Bir arkadaşla denize gitmiştik üstsüz girmişti.
Po deki kapalı halinde açıl bence o kadar kapanılmaz ama dimi
açıl açıl bir kaç haftaya adetim gecikti hamile miyim sorusu görürsek şaşırmayalım
Açıl, onlar ikna olur
Aç kıçını başını gezz
Ne naziksin yaa
Belki ben de yaparım 🙄
Sendemi kapalisin
Evit
Hmm sana istek atıyorum
Sebep
Kionuşmak için sanada popon başini açtırcam
Peki 😂
Profilde ferace var sanki kıza bak...
Açilsim
Biraz hızlı olmadı mı
Ajsjsjsjsjsjsjsjsksk
Neden açılmak istiyorsun
Daha özgür kıyafetler giyebilmek için
Kapalıyken özgür değil misin
Milletin bakışlari flan bide hava sıcak tesettür bana göre değil
Geri döner misin
Kime
Gt ye
Bence açılma sen yoksa kotu yola duser gibisin
Nerden bildin hsbdhdb🤣
Pp den belli zaten acilmaya meyillisin crop filan da giyersen sevgilinde biliyor seni cilgin oldugunu ondan acil diyor
Zaten acilmissin dibine kadar niye soruyon
Açıl kızım açıl saçıl kızım saçıl
Giy çık izinle uğraşma
Zaten bi tek dön giyiyosun mk
Açılmışsın zaten sal gitsin
Sevgili bugün var yarın yok güvenme
Yaptıktan sonra ikna olurlar mecbur
Bu şekilde kapalı olduğunu mu sanıyorsun?
Acilsim zaten
İşte şimdi tam s*ikilmelik oldun. burada mısın?
Söyle aile baskısı önemli değil için önemli
zorla mı kapatıldınız?
Güzel hatunsun, gözler bayram eder.
Az yavaş açılaydın ya
Açılma
Neden
Kapalıyken tipsizsin diye açılmanı istiyor seni tipin için seviyor 2 aya ayrılır
Bize mi bağlı
Ailemi nasil ikna ederim die sordum?
Acılma derım
Nie
Acılma taraftarısın o zman acıln ne dıyebılırım kı
nereye açıldın göremedik
Açılır sevişirsin hemen
Sen kapalı misin ki
Kezbanlik halis mi
Normalde nasıl
Acıl bu kadar istiyorsan
Böyle çok tatlı bence açma