Daha uygun.. Bende var evde besliyorum.. Presse biraz agresiff bir köpek.. çok sosyal değil.. pittbull zaten belli.. her an yasak gelebilir. Cane Corso tek sıkıntısı salyalı :)
olm kafayı mı yedin bunların hiçbiri olmaz sana.. 🤣 Golden falan al.. Massive tipler ilk köpek için aşırı riskli.. Çok güçlü ve nasıl davranacakları belli olmaz. Başına bela alırsın
Karşılaştırdın mı? Karşılaştırma adabını bilmiyorsun, köpeklerin karşılaştırma özelliklerini bilmeden çocukça işler yapıyorsun. En ufak bir şekilde araştırma çaban bile yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Pitbull
Bence Presa ya. Baksana cüssesine.
Oda iyi kanka. sorularıma gelir misin
Tabi gelirim
Nerede besleyeceğine bağlı..
Eve ikiside olmaz
3. alternatif Cane Corso tavsiye ederim
Cane Corso evde beslenir mi ki
Daha uygun.. Bende var evde besliyorum..
Presse biraz agresiff bir köpek.. çok sosyal değil.. pittbull zaten belli.. her an yasak gelebilir.
Cane Corso tek sıkıntısı salyalı :)
İlk köpeğin mi Cane Corso
İlk defa mı köpek alacaksın?
İvit
olm kafayı mı yedin bunların hiçbiri olmaz sana.. 🤣 Golden falan al.. Massive tipler ilk köpek için aşırı riskli.. Çok güçlü ve nasıl davranacakları belli olmaz. Başına bela alırsın
Golden değil de labrador retriever hoşuma gidiyor 🙂
Hocam çok massive alma ilkten.. Kontrol edemezsin.. Birine saldırırsa hapse kadar yolu var
Labrador massive mi de
Değil gayet uygun
Senin ilk köpeğin mi Cane Corso
Presa kedinin fareyle oynadığı gibi oynar pitbull’la
Soruma gelen 7 kişiden 4'ü pitbull dedi. Anket sonuçları da pitbull %78 , presa % 22
Normaldır köpek ırklarından anlamasam bende pitbull derim :)
@GOKHANoturumactı Kes lan pitbull alır
@GOKHANoturumactı Abi Allah için cevap ver. Çok merak ediyorum arkadaki bluenose pitbull değil mi?
https://www.hizliresim.com/64xi7t7
Bully o. Pitbull o desen gördün mü hiç
Griden bahsediyom ben sarıdan değil
Önde ki pit arkada ki bully. Alaca olan bully yani
Pit bluenose değil mi
Lan degıl degıl. Bully bu , bu desenler ve o göz seklı bully demek. Pitbull alaca olmaz onun gibi. Safkan pitbull
Siyah , kahve , sarı beyaz olur
Sen anlamadın ki. Öndeki pit diyorsun bende diyorum ki öndeki pit dediğin pit ne bluenose mu?
Evet , rednose kırmızı burunlu olur
Orjinal değil mi?
Neyse saçma oldu bu soru. Başka soruyorum bu son. https://www.hizliresim.com/i58md3v
☝️ Bully değil mi sağdaki
Bully o , pitbull kafası o kadar büyük ve yanaklar çok sarkık olmaz. Bir de kafa tası 2 parça gıbı şişkin olur
Çok tatlı ama. XXL değil mi?
Xxl o , iri hantal ama güzel kopek
Aynen. XXXL Bully de varmış
https://youtu.be/Q8MVGFqZCPM
Pitbull tabiki
Pitbull
Emin misin abi
Değilim 😂😂
Bu da sallamış 😂
Xper sağolsun 😂
😂😂😂
Pitbull alır
Köpeklerden anlamıyorsun
Allah Allah.9 farklı köpek cinsine kendi evimde baktım ben
Geçenki Kangal mı Tibet mi sorusuna Tibet dedin, benim sorduğum bu soruya da pitbull diyorsun. İkisi de yanlış cevap.
Karşılaştırdın mı?
Karşılaştırma adabını bilmiyorsun, köpeklerin karşılaştırma özelliklerini bilmeden çocukça işler yapıyorsun. En ufak bir şekilde araştırma çaban bile yok
Presa dediğin hayvan pitbulldan daha uzun ve daha cüsseli+çenesi daha kuvvetli. Sen ise pitbull diyorsun.
Presa güzel cins.
Onu bende biliyorum kim alır diye sordum 😄
Bilmem ki :D
Bence Presa
Hiçbiri
Tartışmasız Presa Canario.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!