Güncellemeler
+1 yıl
Hakkını helal eden herkese Rabbimden dilerim benim ne kadar sevabım varsa hepsini sizlerin de defter-i amaline yazsın.
Bilerek bilmeyerek kusurlarim olmuşsa affedin... Benden yana hakkım hepinize helal olsun. sizlerde de benim hakkım kalmissa sizde helal edin. Hoşca kalın...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Estağfurullah. Tanımıyorum ama bizden yanı Helâl-i Hoş olsun
Yorumlarda falan belki kalp kırmisimdir kim bilir... gereksiz boş sorularla insanlarin vaktini caldım. illaki hakkim kalmistir diye düsünüyorum. Ama akılladim iste... şimdi telafi etmek istiyorum. Herkesten helallik istemem zor ama ulasabildiklerimden istiyorum. ulasamadiklarim icin de Allah'a siginmaktan baska yol yok. insAllah rahmetiyle affeder. sosyal mecra olunca insan korkuyor.
Allah razi olsun.
Bu kadar naif düşünmeniz güzel. Allah hepinizden razı olsun inşallah
Nereye geldik neresi burasi helal etmiyemmmmmmm
Bütün sevaplarima ortak ederim seni
Offf cennete giricem kabulllll
Allah bilir kardeş orasını... cennetle müjdelenmedik az sevabim mi var, cok sevabim mi var bilemem ki... ama sen hakkini helal et yinede neden biliyor musun? Sen affedici olursan, senin de baskalrina kul hakkin gecmisse Allah'ın rahmeti seninle olur... Bizim sevaplarimiz cabuk tükenebilir ama Allah'ın rahmet hazinesi sonsuz, o yüzden sen kazanclı çıkarsın.
Abla bütün günahlar var ickide dahil beni bi kutsarmisin günahlar gitsin abla
Tövbe tövbe tövbe...
Sana şöyle yardımci olabilirim. Öncelikle şehadet getirip. güzelce gusül abdesti alıp, sonra seccademizi serip namaz kiliyoruz. Namaz kilmayi bilmiyorsan öylece seccadeye otur ellerini aç Allah'a dua et, internetten bak istiğfar dualari var onları okuyabilirsin. Allah'tan günahlarini bağislamasini isteyebilirsin.
Dene bunu iyi gelecek
Allah'ım günahlarimi birakmak icin bana yardım et de... seccadeye otur tüm samimiyetinle bunu iste, bende senin icin dua ederim. Ama sende bu dedigimi yap anlaştık mı
Saol varol abla senin sayende günahlarım bağıslanıcak
Allah'ın rahmetinden ümidini kesme olur mu?
Ben çok günahkarim Allah affetmez deme sakın... Bu şeytanin tuzağı ama namaz kılmayı ögrenip hic degilse sadece farzlarindan kilmaya baslasan kalbinin nasil huzurla doldugunu, asıl mutlulugun bu oldugunu görürsün.
Abla cumaya gidicem yarın internette birazda ögrenicem namaz hakkinda saol varol ablacım
Çok sevindim Rabbim daim etsin :))
Hayir gitmeee sensiz napariz basimizda durr
Takipleşmiyoruz ama beni taniyor musun, ya da tanışmis miydik :))
Hayir dalga geciyordum QLJDW
Bu arada seni ilk defa gordum sozunde de pek durmuyorsun galiba soruyu sorali baya olmus XNFJNF
Takipcilerimin de yazmasini bekliyorum.
bekle bekle sen qljxnfd
Ben gitmeye gideceğim buraları sen idare edersin ;)
ühğ gitmee
Bu kadar sevenim olduğunu bilmiyordum :)
15 gün içinde girsen yine aktif oluyor maalesef
Girmeyi düsünmüyorum zaten
Neden ve nasil gidiyorsun? Bana site bagimlilik yapti kopamiyorum.
Bir ara bende de bagimlilik yaptiydi da iste yalnizlik daha cazip geldigi icin.
Yalniz kaldan bile birseyler yapman gerekecek. O zaman ne yapacaksin?
Kitaplarim ben iyi dostum... şu hayattaki tek mutluluk kaynagim desem yanılmış olmam :))
Keşke anksiyete olmasam odaklanmayi becersem de ben de onlari dost belirlesem. Ama nerde😢😢😢
Sana tavsiyem 40 gün..
Bu sure zarfinda bu siteye hiç girme...
Bunu yapabilirsin. Allah bize irade de verdi sonucta..
Bu 40 gün kuralını uygula insAllah faydası olur.
Kardes 1 sayfa okusam bana 100 sayfa okumusum gibi geliyor. Ruhum daraliyor.
Islami eserler okusan aslinda cok fayadasini gorursun. Kalbinde cok huzurlu olur aslinda
Gitmeden önce bu yoruma emoji atta xper kasalim
Xperler senin olsun :)) 💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
😍🥰
Tanımam etmem ama hakkım helal, yolun açık olsun
Allah Razı olsun. Eğer zerre kadar hakkim kalmissa bütün sevaplarımi Rabbim benden eksiltmeden sizlerin defterlerine de versin. :)
feminist ve crop giyen biriysen etmiyorum
Hayatimda crop giymedim. Gecmiste feministlik yapmis olabilirim.
iyi hadi ettim gitti
Allah razı olsun :))
varsa da helal olsun.
Allah razı olsun.
senden de allah razı olsun.
yok ben alamam. sevap senin sevabın. ben kendi sevabımla yeterim inşallah.
Amin ecmain
🍀
Sonra istemeyin ama 😛 baştan anlaşalim da ;)
😊 yok yok için rahat olsun istemiycem. eminim.👍
Rabbim muhtaç duruma düsürmesin.
Nereye daha karpuz kesicektik
Size afiyet olsun :)
Helal olsun 😊😊
Allah'ın rahmeti de sizinle olsun :)
helal etmiyeeem
Neden
Neden kanka
Inzivaya cekilecem. Yalnız kalmak iyi gelecek bütün herkesle helallesip yalniz yasamak istiyorum.
Ermiyorum Allah uzun ömür versin
Etmiyor musun neden
Sümeyye değilim.
Ediyor musunuz acaba?
Etmiyorum kudur
Senin de bir başkasına karsi kul hakkin varsa ne yapacaksın? Affedici olursaniz Allah'in rahmeti sizinle olur...
Bizlerin sevaplari cabucak tukenebilir ama Allah'in rahmet hazinesi sonsuz... bunu kaybetmeyi goze alıyor musunuz?
Sizin bana yaptıklarınızdan sonra asla etmiyorum! Cehenneme gidersiniz umarım
Affedici olursan 2 turlü kazancli cıkarsin...
Hem ben duacin olurum. Hem de Allah'ın rahmetini kazanmana vesile olur. Siz bilirsiniz...
Ben ne yaptım ki size?
Siz ki beni öldüren kavmin sahibi Darhan ! Onlara der “kavmin sahibidir yüceliği yüceltir”
Anlamadım?
Beni kim zannettin bilmiyorum ama bir daha söylüyorum sümeyye değilim. Hani yorumlarda benim nickimle karşılaştınız mi? Problem neydi?
Tamam ulan hakkım helal olsun sana ❤️ hayatında başarılar dilerim
Umamarım tatsız bir durum yasamamisizdir. Eskiden cahillik edip yorumlarda densizligim olduysa da özür dilerim. nickini taniyamadim. Allah senin de yolunu açık etsin. Her şey gönlünce olsun. 🌹
ettik gitti
Allah razı olsun.
sağolasın
Gitme
Neden :))
İşte gitmeni istemiyorum gitme
Niye yaa
Istek attım
Elveda
Olmadi... istedigim cevap degil
😇😇 nasil bir cevap bekliyordun acaba
Helal ettim demenizi...
Ettiniz demi 👀
Ederim tabi ki bütün sevaplarını kapmak için 🙄😅😅 Helal olsun.
Sevabim var mı yok mu bilemem. farz olan ibadetlerimi de yaparim. gorünüste çok sevabim var gibi dursa da o kadar sevabi isleyip isleyip ondan sonra ucba girdim bütün sevaplarim gitmistir zannimca. yaptigim salih amellerimi anlattim insanlara sa lak gibi hepsi gitmis de olabilir. Ama üzülmeyin. Sizlerin adına Kur'an ı hatmedip sevabini hediye edeyim olur mu?
Sağolun zahmet etmeyin kendiniZ icin okuyun duanizda yer vermeniz kafi olur 🙏🙏🙏
Bende duanizi isterim :))
Olur tabi ki neden olmasin ki 😇😇
Sevindim oyleyse :))
Bir mukavele 😇😇