Kendisi namaz kılıyor oruç tutuyor 1 senedir evliyiz.. sevgililik döneminde de gizledim çok seviyorum ayrılır diye hep korktum.. benim oruç tutmadığımi falan biliyor ama inançlı olmadığımı bilmiyor... söylesem bu saatten sonra ne der sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAteist misiniz gerçekten bilmiyorum (çünkü ülkemizde gördüğüm kadarı ile genelde dine küstüğünü söyleyenler, İslam dinine değil de İslam diye tanıtılan emevi-saray dinine küsüyorlar). Fakat görüşlerinizi eşinizden gizlemeniz pek hoş olmamış. Ancak onu kaybetmekten korkmanız, onu nasıl delice sevdiğinizi gösteriyor. Şimdi size sorum şu; acaba eşinizle birlikteliğiniz bu dünya ile sınırlı mı olmalı isterdiniz, yoksa ebedi mi? Kesinlikle ebedi. Ve madem öteki taraf ve ebedilik gibi bir ihtimal var; o halde eşinizle orada da birlikte olmak, güzel bir kumar olmaz mı sizce?
İzninizle, Cevad Bahoner'in Allah'ı Tanımak kitabını öneriyorum. PDF olarak internetten ücretsiz indirebilir veya Kevser Yayıncılık internet sitesi üzerinden alabilirsiniz. Ve bu konuları eşinizle konuşmalısınız bence. Ebedi mutluluklar diliyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. İslam inancına göre resmi nikah sadece medeni kanunu ilgilendirir. Hoca nikahı imama nikahı ya da dini nikah denilen nikah İNANÇLI insanlar arasında olur. Senin inancın ya da inanmamış olman seni ilgilendirir. Fakat dinen nikahiniz yok. Ya İslam dinini kabul edip evliliğini surdureceksin ya da kocana durumu anlatacaksın adam gerekeni yapacak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkocanız müslümansa kendine söylemeisiniz. Nikahınız düşmüş dinen. O adam şu an sizle zina ediyor ama haberi yok. Evli eşlerden biri dinden çıkarsa nikah bozulur. Ehli kitaptan olsanız belki düşmezdi ama ateist olöak farklı yinede mahalle imamınıza danışsın kocanız.
08 Yorumla
Soran+1 yılO zaman yalandan müslüman olmuş gibi yapıcam yine yalan soylicem yani
Cevap sahibi+1 yılNikahın ve boşanmanın şakası olmaz eşinizin bilmesi gerek
Soran+1 yılNe alaka boşanmak isterse müslüman olmuş gibi davranicam
- +1 yıl
eşin hayatı boyunca zina yapıyor olacak ama bilmediği için inşallah rabbim affeder cezalandırmaz adamcağızı sonuçta bi suçu yok bilseydi zaten yapmazdı
Soran+1 yılNeden cezalandırsın ki adam bilmiyor sonuçta.. cezalandırmaz bence😂
- +1 yıl
işte öğrendiğinde çok sıkıntı olacak
Soran+1 yılYok yok affeder neden affetmesin😂
- +1 yıl
eşini inşallah affeder tabi.
Senin için sorun olmadığı ortada fakat onun açısından, siz nikahlı bile değilsiniz. Öğrendiği an 1 senedir seninle zina yaptığını düşünebilir. Adamın dini hassasiyeti var sonuçta
08 Yorumla
Soran+1 yılDüşünmez çünkü bilmiyordu
Soran+1 yılBen adamdan neden gizledim sence
Soran+1 yılAman ne var sanki ya ne kadar büyüttün
Soran+1 yılÇok abartıyorsun alttarafi bir soru
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
59Cevap
- Aile & Toplum konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle seni İslam'a davet ediyorum sorunun çözümü için namaz kılamk oruç tutmak zorunda değilsin alkol içme insanlara kötü davranma yeterli aslında müslüman olmak çok kolay sen sanıyormusun her müslüman 5 vakit namaz kılıyor oruç tutuyor hayır hatta tüm müslümanlar kapalı değil yani kapanmak zorunda da değilsin hayatını istediğin gibi yaşayabilirsin sadece tek bir yaratıcı olduğuna meleklerine Kur'an'a inanıp hayır ve şerrin (iyilik ve kötülüğün) Allah'tan geldiğine inanan gerekiyor daha sonra eşini karşına alıyorsun seninle bişey konuşmam lazım diyorsun önceden söylemedim ne tepki vereceğini bilmiyordum kaybetmekte istemedim diyorsun sonra önceden ateist olduğunu ancak ondan öğrenip araştırıp müslüman olduğunu söylüyorsun o mutlulukla arada kaynar zaten ama ne olursa olsun yalan söyleme
22 Yorumla- +1 yıl
Bilemezsin
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlk olarak dinen Müslüman bir erkek Hristiyan, Yahudi veyahut benzeri inanca sahip bir kadınla kendi dinine dönme şartıyla evlenebilir ancak ateizm inancına sahip bir kadınla nikah kıyamaz ve kıyılan nikah geçersizdir.
Yani eşin bilmediği için belki sorun olmasa da bildiğinde sorumluluğu üstlenecektir.
Madrm ateistsin neden dini bütün birisiyle evleniyorsun da karşıdakini bu duruma sokuyorsun?
Bu senin inancın kimi ne ilgilendirir, yok ayrılırsa böyle birisinden kurtulursun diyen küçük zekalı, okuduğunu anlama kabiliyeti olmayan, dinini bilmeyip aklınca modernlik ayağına yatan insanların da günümüzde hala varolması çok acı gerçekten.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Noldu ateist ahlakı? Bu mu insanlık, bu mu sevgi, bu mu saygı. Onu bir gram sevseydin arkasından iş çevirmezdin. Birazcık vicdanın varsa dini boşverdim, gidip söylersin.
Aynı durum başıma gelse kesinlikle boşarım. Özür dileyip, tövbe ederse ve islam'a girerse merhamet ederiz, evlilik baki kalır o ayrı.
25 Yorumla
Soran+1 yılAdam benden ayrılır diye İslam'a girsem gerçektem müslüman olur muyum sence
- +1 yıl
Sen de samimi niyetinle gir, zaten detayda "adam senden ayrılmasın" diye islam'a gir diye bir şey demedim, "samimi şekilde tövbe edip isteyerek gir" dedim.
Soran+1 yılİnanmadan samimi niyetimle nssil gireyim😂şaka mısın
- +1 yıl
Arkadaşım anlatamıyorum galiba, inan diyorum ben de sana, inanman için çok sebep var, görmek istersen bunları, samimiyetle inanacaksındır. Bir tane örnek vereyim mesela, bak evlisin belki de ileride çocuğunuz olacak, o çocuk bir damla pis sudan senin rahminde oluşuyor, ete kemiğe bürünüyor ruhu üfleniyor ve bir insan oluyor, sadece bu bile yeter be. Neyse umarım hidayete erersin.
Soran+1 yılİnanmadığım şeye nasıl inanayım komiksiniz ya
+1 yılkarısının ebediyen yanacak olmasına çok üzülür ayriyetten çocukları da o şekilde büyütmenden korkar aman ha sakın mevzu din olduğunda çocuklarınla tek kelime konuşma bırak babaları anlatsın inanmazlarsa da kendi kararları olsun sonuçlarına kendileri katlansın
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
Çocuk düşünmüyoruz
+1 yılSadece yorumları okudum O kadar boş yorumlar var ki gerçekten herkes haram demiş din demiş Sanki Türk insanı çok müslüman ya konuşuyorsunuz yani
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAtalarımızın bir sözü vardır;
Her konuştuğun doğru olsun, her doğru her yerde söylenmez (aile saadeti için özellikle) bakarsınız ilerde Rabbim size nasip eyler sizde müslüman olursunuz ve iyi ki söylemedim sevdiğim insanı kaybederdim diye ne kadar çok üzülürdünüz. (Tabi ki bu yazdıklarım onun olumsuz tepki vereceği ihtimali üzerine)
Hep mutlu kalın.. 💙00 Yorumla
+1 yılBende Müslümanım İslam dininde Anca Müslüman müslüman ile Evlenir ya müslüman ol senin için daha iyi yoksa birgün anlarsa Seni yatağına almaz hemen boşar ciddiyim gerisi sana kalmış Eşim olmadan ben yaşarım diyorsan durum başka tabi
10 YorumlaBunu 1 yıl geçtikten sonra mi söylemek aklına geldi.
Sevgili iken aklın nerede idi
Şimdi söylsen adam belki senin hakkında olumsuz düşünceleri oluşacak
Söylemesen olmaz
Anlican 2 ucu poklu deynek
Hadi çık işin içinden 🤔😐00 Yorumla
+1 yılbi dine mensup olmak zorunda değilsin yanlış bir şey yapmıyorsun bu senin tercihin. gidip usulünce anlat. eğer anlayış göstermiyorsa saygı duymuyorsa en fazla sana saygı göstermeyen birini kaybetmiş olursun. kişisel tercihlerin için kendini suçlu hissetme. sen bu'sun ve özgürsün. kimsenin isteklerine tercihlerine göre hareket etmek zorunda değilsin.
12 Yorumla- +1 yıl
kızım anladık senin de inancın yok da onun tercihi o adamı da günaha sokuyo aralarında ki nikah geçerli değil sadece yasalar önünde evliler ama yaptıkları şey zina oluyor adam karısıyla ne zaman en ufak bişe yaşasa günaha giriyor ha bilmediği için belki affolur ama öğrendiği saniyeden sonra eğer karısına bir daha dokunursa bundan sonra hepsi günah olacak, anlayışla alakası bile yok anlayışlıysa boşar 2 tarafta kendine göre birileriyle devam eder
- +1 yıl
benim inancım seni ilgilendirmez ayrıca nikahı bozulmuş olmaz. gayrimüslim kadınla müslüman erkek evlenebilir. imam hatip mezunuyum.
+1 yılEğer aklı selim birisiyse , bunun kendisi için bir imtihan olduğunu düşünür ve seni islam dinine Allah 'ın tek olduğuna peygamber efendimiz Hz. Muhammed 'in onun kulu ve elçisi olduğuna inandırmak için elinden geleni yapacaktır. Bunu yapmayı akıl edemiyorsa birilerine danışacaktır işte o zaman yanlış yapmaz inşallah. Dinde zorlama yoktur sözünüde hatırlatırım. Allah yardımcınız olsun zor bir durum.
13 Yorumla- +1 yıl
Sırf konuşmak için konuşmussun ama bomboş konuşmussun Allah sana hidayet versin , dinde zorlama yoktur ayeti kimseyi İslama zorla, İslam dairesine katamama mevzususundan gelir, islamin kesin hükümleri vardır, kimse için bunlar bükülemez oynanmaz, bilmiyorsan sus ki imanın zedelenmesin
- +1 yıl
Zorlayarak yazmadım zaten, orada öyle bir anlamda yok , elinden geleni yapmak illaki zorlama anlamındamıdır? Karşı tarafı hiç zorlamadanda birtakım adımlar atılabilir, yazdıklarımı okuyup anlamayacak kadar acizsin birde gelmiş yorumunda farklı yerlere konuyu çekmeye çalışıyosun empati kur diyeceğim ama bunu düşünebilseydin zaten o cümleleri yazmazdın. Burada beni eleştireceğine insanların fikirlerini düşünen kardeşimize birşeyler yaz. By çokbilmiş
- +1 yıl
Kesin hukum var Allahin comari
İman etmedikçe müşrik kadınlarla evlenmeyin. Beğenseniz de mü'min bir emet, müşrik bir kadından daha hayırlıdır. İman etmedikçe, müşrik erkeklerle evlenmeyin. Beğenseniz de abd olan bir mü'min, müşrik bir erkekten daha hayırlıdır. Zira onlar ateşe çağırırlar. Allah ise izni ile Cennet'e ve bağışlanmaya çağırır. İnsanlara ayetlerini böyle açıklar. Umulur ki öğüt alıp düşünürler.
İnançsız başka ateist başkadır, daha ayrımını bilmiyorsun, söylesen ne yazar. Ben de semavi dinlere inanmam ama ateist deilim mesela
04 Yorumla
Soran+1 yılKomiksin 😂
Neden hem kendini hem esini kandiyorsun, söyle, seni seviyorsa zaten sorun yapmaz, cünkü günay senin günahin..
03 Yorumla- +1 yıl
alakası yok öğrendikten sonra bir daha birlikte olamazlar cinsel olarak zira aralarında ki nikah geçersizdir yaptıkları da zinaya giriyor şu an da da öyle aslında ama adamın haberi olmadığı için affolabilir belki
Soran+1 yılAffeder bence 😂
- +1 yıl
senin ne düşündüğün pek bir fark yaratmıyor be usta. onun kararı bize kalmamış haa senlik bişey yok ama sen zaten VIP kazandın en kötü yerden zina falan en küçük derdin şu saatten sonra (ha dönersin falan filan o kadarını ben de bilemem)
+1 yılBöyle şeyleri evlenmeden önce söylemek gerekir fakat olan olmuş, çok moralli olduğu bi dönemde itiraf edebilir veya hiç söylememeyi tercih edebilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılNamaz kılan, oruç tutan adamla ne işin vardı :/ Bir de evlenmişsin adamla yani.
23 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle aradığım yorum 👌🏻
- +1 yıl
Yazık jsnzidjxkxkdjf
+1 yılSizin nikahiniz geçerli değil ki. Adamı zinaya sokuyorsun. Söylemen gerek. Ya Müslüman ol ya da ayrıl.
00 YorumlaYani tepki verebilir. Keşke söyleseydin. Bence bu konuyu ayrıntılı konuşun derim. Sen nasıl inançlı bir adamı kabullendin peki
00 Yorumla
+1 yılDiyorsun ki rahat batıyor illaki kasinacagim. Zorunda mısın? Ne yani illa adamın gozunemi sokmam lazım.
00 Yorumla
+1 yılİnançlı bir insan ise seninle 1 dakika bile vakit geçirmez
10 Yorumlaİmana gel der şaka falan bi yana karşına al düzgünce konuş keşke önceden deseydin
10 Yorumlakızar herhalde... ona ters bir durum...
söyleme derim..00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
u +1 yılSöylemesende bişey değişmez söylemek zorunda değilsin
00 Yorumla Yaptığınız şey doğru değil. Şimdi sonuçlarına katlanmanız lazım.
00 Yorumla
+1 yılBenim Sevdiğim öyle olsun ben ayrılırım. Nitekim ateist biri ile evli kalınmaz haramdır nikah düşer
01 Yorumla- +1 yıl
Eğer sorunun varsa bence bunu araştır bak, İslam akla hitap eden bir dindir şimdiki Müslümanim diyerek ortalıkta dolanan kişilerle islami bir tutma , bu konuda bir çok akli delil var ,
+1 yılOnun dinine göre seninle evli olması zina demek adama yazık
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 356 cevap paylaştı. Ohhoooo sen de neden bu kadar bekledin ki baştan söyleyecektin
00 Yorumla
+1 yılDirekt söyleme ama bu konuları aç, düşüncesini almış ol.
00 Yorumla
+1 yılKonuş ama bir şey diyemez senin inancın sonuçta ona ne ki?
05 Yorumla- +1 yıl
bişey diyemez ne demek? bir daha cinsel bişey yaşayamazlar günah olacağı için yaşarsa da cezasını çekecek
- +1 yıl
@KartalKuzeyli Bırakın bu saçmalıkları ya herkesin inancı kendine
- +1 yıl
arkadaş inancı kendine ya hani adam müslüman onun için nikahının düşmediği biriyle cinsellik yaşaması günah asıl saçmalık senin milletin inandığı bir şeyi saçmalık diye çağırman oldu mu
- +1 yıl
kardeşim. kadın müslüman ise erkek gayrimüslim ise nikah düşmez. ama tam tersi yani kadın gayrimüslim erkek müslüman ise bunda sorun olmuyor. bilmeden konuşmayın ya. ayrıca karışmaya hakkı yok. kadının kafasındaki düşünceleri mi değiştirecek? ne diyebilir en fazla?
- +1 yıl
@another_love Dini boyutunu bilmiyorum ama kimse kimseyi zorla inandıramaz ki ateistim diyor demek ki tercihi o evli olduğu adam da inançlı biriymiş bu zamana kadar sorun yaşamadıklarına göre anlaşıyorlar saygı duyuyorlar birbirlerine adam da mal değil ya anlaşılır zaten yani konuşmasından tavrından cevaplarından demek ki öyle olmasına saygı duymuş
Gizli Üye(25-29)+1 yılnamaz kilan imanli erkegi nasil buldun sansa bak annk
32 Yorumla- +1 yıl
hahah :D :D :D çok iyi yorum
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. bence çok büyük yanlış yapmışsın. bu gizlenecek bir şey değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöyleme çünkün nikah düşer ve kocan seni çükmez o yüzden evlilik zaten biter.
02 Yorumla- +1 yıl
Erkek inançlı olmadığında düşüyor diye biliyorum. Yanlışda olabilir emin değilim
- +1 yıl
@mutsuzsincapb eşlerden biri inançsızsa Allah katında evli sayılmazlar zira bir tanesi için Allah yok ki katında olsun
- Aile & Toplum konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin inancı kendine inanmassan inanma her nefis kendi yaptiklarinin hesabini verecek
00 Yorumla
+1 yılBence yeni yeni ateist olduğunu söyle ve ayrıl. Yoksa dinden çıktığın için seni öldürür. İslam da dinden çıkmanın cezası ölüm çünkü.
00 Yorumla
+1 yılGerçekten inançlı Bi insansa ve sana deger veriyorsa seni Müslüman yapmaya ugraşır anlatır yol gösterir
00 Yorumla
+1 yılBaştan söylemeliydin. Sorguladım ve ateist oldum de. Veyahut, onu dininden bi şekil koparmaya başla. Biraz Efe aydal, Diamond Tema izlet
01 Yorumla- +1 yıl
la olm manyak mısın adamı niye dininden koparıyosunuz ne saygısız kafirleriniz siz böyle hadi siz inanmıyosunuz anladık ta adamın inancına saldırıp niye onu da kendiniz gibi günahkar yapmaya çalışıyorsunuz
Bence söyle zaten seni gerçekten seviyorsa inancını sorgulamaz
00 Yorumla
+1 yıl1 senedir evlisiniz ve dusuncelerini anliyamamis mi o evlilikte sikintilar var galiba
00 Yorumla
+1 yılİnançsıza vurduğunu bilmek onu mutlu edecektir. Onu bundan mahrum etme
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılgel mal mal şeylere inanma de, doğru yolu buldur
22 Yorumla- +1 yıl
Yarin ebedi cehennemde yanarken mal kimmis goreceksin , ozaman keske mal olaydimda bunlari yasamasaydim diyeceksin
- +1 yıl
@TheTurkishMan hahahahaha
- Aile & Toplum konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılKeske evlenmeden once soyleseydin
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılbence onunla bu durumu paylaşmalısın.
00 Yorumla Basacan girbaci domaltip sana hee
00 YorumlaBence bu soruyu ateistler açıklasın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılYüksek bir ihtimal Allah'ı kabul ettirmeye çalısır
00 Yorumla Bir şeyde demez bence ya da boşanır
00 Yorumla
+1 yılAllah’a sığındırır seni
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de fark etmiştir bile
01 Yorumla- +1 yıl
etseydi evli kalmazdı yaşadıkları cinsellik günah çünkü
+1 yılbilmesin nolacak ki yani bilse de
00 Yorumla
+1 yılZor bir soru.. :) Ne desem bilemedim..
00 YorumlaBence şöyle bilmek onun hakki
00 Yorumla
+1 yılBen de ateistim 3 yıldır.
00 YorumlaBence söyle eşler arasında sır olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgünaha sokma adamı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe olursa olur bunu söylemen lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılona söyle direk yüzüne
00 Yorumla
+1 yılBen ce söyleme kalsın saklamışın bu kadar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılBoşayabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılBunun için soyleyemiyorum
Kocan sonuçta seviyorsan sende müslüman ol bence
01 Yorumla
Soran+1 yılYa bu sitedekiler şaka mı
Neden ateist oldun peki
03 Yorumla
Soran+1 yılHep böyleydim
- +1 yıl
Harbiden he deistlik olur agnostiklik olur teizmlik olur ama yine inanç olur nasıl ateist olabiliyosunuz
+1 yılSenin inancın tepki vermeye hakkı yok söyle
13 Yorumla- +1 yıl
saçmalama. tepki vermese bile bir daha birlikte olamazlar ha olurlar da günah işlerler her seferinde
- +1 yıl
karşı çıkmaya veya kaba konuşmaya hakkı yok.
- +1 yıl
Sen iyi misin insanların inancı neden birlikte olmalarına engel olsun
+1 yılHiçbir şey diyemez
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?