Güncellemeler
+1 yıl
Atatürk'e elbette saygı duyuyorum. Sadece bi soru sordum abarttınız merak ettimmm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazı yerlerde ateist yazıyor bazı yerlerde bektaşi yazıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sözde medeni gecinen zihniyetler senin soruna kizmislar. Neden kiziyorlar ki acaba.
Ne fark eder ki insan olması gerek Mez mi öncelik ile politika ve muhalefet yani ortalığı karistirma düşüncesi ile bunu düşünen ve sorgulayan insanların ilk önce insan olmanın ne demek olduğunu öğrenmeleri gereklidir
İnsanları inandıkları dinler ile değil yaptıkları işler i ile konuşun... Din ke di icselidir kimseyi ilgilendirmez. Önemli olan ülkeye kattıkları... Dinsiz olup yoktan ülkenin cumhuriyeti kuranlar var dinli olup ülkeyi ne hale getirenler.
Dinsiz kelimesi yanlış oldu orada inancı ne olursa olsun olacak idi
Bak bakalım neymiş..
Bırakın şu insanların dinini sorgulamayı. Müslüman ya da hristiyan ya da ateist. kime ne
Dinler kişişeldir, Atatürk'ün dini sadece kendinisi bağlar.
ne önemi var alevi bektaşi müslüm gayri müslim bunlar bizi bağlamaz ki :D ilke ve inkilaplarına bak ahlakına bak bıraktığı mirasabak gerisi hep karalama kampanyası
Yani bi insanı iyi veya kötü diye değerlendirmek daha doğru (gerçi neye göre kime göre) ... Dini allahla onun arasında.. bizi ilgilendirmez... arkadaşa katılıyorum... Bu sorunun amacı atamızı karalamak değil bilgi edinmekse ataist diye duymuştum... kesin bilgim yok
@LadyReiHino Bi soruyu nerelere kadar getirdiniz valla😂😂Asla Büyük Komutan'ımızı karalamak değil amacım. Saygı ve minnetle anıyoruz. Merak ettiğim için seninde dediğin gibi bilgi edinmek için sordum başka bi amaçla sorduğumu düşünenler de ne diyebilirim ki 🙄🙄
bilgi edinmek amacı ile sormaktan çok araştırmanızı tavsiye ederim burdan bilgi kililiği ve gereksin cahilce yorumlar ile aklınız karışabilir lady hanıma teşekkür ediyorum
Wikipedia'yı okumanı öneririm.
ateizm
atatürkün dine ne sorusuna tepki gösteren, sanane vs. diyenler içten içe atatürkün ateist olduklarını biliyor ama bile bile injar ediyorlar.
inkar ediyorlar
Antikemalist misin?
kemalist değilim ama öyle anti manti de değilim.
Bu seni ilgilendirmez neyse ne bunu bilmek sana ne kazandırıcak
Sen bana neden öyle dedin
Her sey bittide Ataturkmu kaldı bu ülkeyi kuran düşmanı temizleyen bir kişiyi sen burada soru yapamazsin
Yaptım bile hem gayet normal bi soru hakaret vb bir şey yokk
Bu soru neden kalkmiyir
Elbette şikayet edebilirsiniz ama kalkması için hakaret falan olması gerekir. Ben merak ettiğim bir şeyi gayet nazik uygun bir üslupla sordum şikayet eden işsizlere selam olsun 😂
Gök tanrı
İslam
Deist
İlgilendiriyor mu?
Ne farkeder :D
Türk
Yav size ne bundan?
Saçma sapan cevap vereceksen niye yazdın barbicik
Sinirleniyorum çünkü atatürkle ilgili böyle sorulara
Atatürk'e olan saygım ve minnettim sonsuz soruda bi şey yok ki sadce merak hakaret mi ettim herkes bi triplere girmiş 😂🙄
Piki
Neyse ne?
Aradığım cevap bu değil bi soruyla alakasız cevap verenler ne içiyorsunuz merak ediyorum burada çok var😂😂