Çok zor durumdayım kendimi öldürmeyi bile düşünüyorum elim kolum bağlı kalacak yer bulup gitmem lazım ama param yok çalışamıyorum izin vermiyorlar evden çıkamıyorum kalacak yer bulup işe başlamam lazım nerde kalabilirim gidecek yerim yok
Güncellemeler
+1 yıl
Nereye gidicem ben aklıma gelmiyor seçenek kafayı yicem uyuyamıyorum
Zaten biryer bulur bulmaz gideceğim hemen çalırım kendi paramı kazanırım mesleğim var tecrübem var şu an param olmadığı için bu durumdayım sonrasında ev tutarım kendime
Fiziksel değil ama her türlü baskı var çalışamıyorum dışarı çıkamıyorum tamamen kısıtlıyım şu an yeterli değil mi zaten dediklerini yapmasam dayak da yerim sözlerini dinliyorum
Yani bu devirde sakın kimseye güvenip iş yapma sıgınma yerleri harici kimsenin lafına bakma sana tavsiyem aile de tam bilemedigim için bir şey diyemiyorum
Bunlari yapmadan önce bir durum oldu mu yani erkek arkadaş ile konuşma vs bu abes durum degil ama ortam kötü oldugu için aile cocugu korumak istiyor ama bu durum bireyi kısıtlamasına ve daha fazla kötü olumsuz davranışlara sürüklüyor
Ailem zaten çok baskıcı muhafazakar ve ayrımcı küçüklüğümdendir bu baskıyı yaşıyorum zar zor ikna esik çalışıyordum sonra özel bir sebepten dolayı beni tamamen kısıtladılar ama değişen bir şey olmadı hep böyleydi sadece çalışıyordum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Böyle şeyleri okuyunca içim parçalanıyor. Yıl sonu istersen fikrim var. Evime yardımcı alicam js verebilirim
Geçmiş olsun
Yaş kaç aile evinden ayrilmak istiyorsan
İş bul önce okul yok mu
20 yaşındayım açıktan okuyorum çalışıyordum ama izin vermiyorlar şu an çıkamıyorum dışarı kalmalıl bir yer ayarlayıp çalışmam lazım
İş bul once
İş bulurum o kolay ilk kalıcak yer ayarlamam lazım iş konusudna sıkıntım yok
Ne ile gecineceksin
Biri yardım eder karşılığını ister
Turizm sezonu açıldı Antalya İzmir iş basvur
Zaten biryer bulur bulmaz gideceğim hemen çalırım kendi paramı kazanırım mesleğim var tecrübem var şu an param olmadığı için bu durumdayım sonrasında ev tutarım kendime
Neden aileni terketmek istiyorsun
Param olmadığı için gidemem yol felan ihtiyaç vs 50 liram var sadece
Ailevi sorunlar
İstanbuldada iş bulursun
Meslek ne
Dediğim gibi iş zaten sıkıntı değil şu an bile bulurum biryer turizm sektörü
Uyu bence sağlıklı karar alamazsin
Aile baskısından dolayı fevri düşünmüyorsun dimi böyle şeyler?
Fevri değil bir kere kalkıştım vazgeçtim dediğiniz gibi fevrice buldum ama pişmanım buna mecburum başka şansım yok
Nedeni ne olabilir şiddet mi
Fiziksel değil ama her türlü baskı var çalışamıyorum dışarı çıkamıyorum tamamen kısıtlıyım şu an yeterli değil mi zaten dediklerini yapmasam dayak da yerim sözlerini dinliyorum
İşe girmenede engel mi oluyorlar
Yani bu devirde sakın kimseye güvenip iş yapma sıgınma yerleri harici kimsenin lafına bakma sana tavsiyem aile de tam bilemedigim için bir şey diyemiyorum
Çalışmak yok dışarı çıkmak yok arkadaşlarla buluşmak istediğini gymek yapmak bunlarda dahil
Bunlari yapmadan önce bir durum oldu mu yani erkek arkadaş ile konuşma vs bu abes durum degil ama ortam kötü oldugu için aile cocugu korumak istiyor ama bu durum bireyi kısıtlamasına ve daha fazla kötü olumsuz davranışlara sürüklüyor
Ailem zaten çok baskıcı muhafazakar ve ayrımcı küçüklüğümdendir bu baskıyı yaşıyorum zar zor ikna esik çalışıyordum sonra özel bir sebepten dolayı beni tamamen kısıtladılar ama değişen bir şey olmadı hep böyleydi sadece çalışıyordum
Anladım o özel sebep arkadaş meselesi ise herneyse böyle baskı iyi sanıyorlar ama işte
Hep böylelerdi hala da üstüme geliyorlar dayanamıyorum artık
Durumun önenimi abin ablan ya da ailene söyledin mi böyle böyle işe kalmısacam böyle baskı yaparsanız vs diye dokunursana ailene
Zaten bir kere denedim tamamen kapttılar eve o yüzden bu durumdayım anlamıyorlar söylersem camdan nefes aldırmazlar
Kötü bir durumun içindesin inşallah kmtü bir durum yapmazsın
her şey yoluna girer umarım
Umarım girer
Yaşadığın şehri söyler misin? Elimden gelen bir şey olursa hemen yardımcı olmaya çalışacağım
İstanbul
Soruşturup elimden geleni yapacağım 🙏
Ne soruşturması
Hangi şehir
İstanbul
Partnerlik yaparsan bana ama sadece bana sakaryada yardımcı olurm
Ne diyorsunuz beyfendi bu ne cüreet ya
Sakaryada bakarım sana dedim
Sığınma evi
Sığınma evlerine bizzat gitmem lazımmış gidersem eğer olumlu olmazssa sıkıntı olur
arkadaş ya da akraba
Akraba asla olmaz arkadaşlarımda kalmayı denedim bırakmadılar peşimi geei dönmek zorunda kaldım tehdit ettiler felan
Napcaksin peki kime guvencekdin
Bilmiyorum kyk yurtları ücretsiz alıyorsa oraya olmazssa birisiyle ortak anlaşsam ev para konusunda ama kimse kabul etmiyor sonradan vermeyi
Yardım edebilirim sakin ol
Bildiğiniz bir yer var mı
Ayarlarım
Ne gibi yerler bilgilendirir misiniz lütfen
Otel apart günlük ev nerede evsiz kaldın
Param yok o yüzden mümkün değil öyle yerler ailemleyim ayrılmam lazım ailevi konular
Yardım ederim para yönünde
Neden
Zordasjn diye
Karşılıksız mı
Sohbet ederiz filan
Gerçekten zor durumda olan bir insandan faydalanmak istemeniz çok saygısızca ya kötü kalbinizde boğulun
Neoldu
Amacınız farklı bariz
Nasıl farklı
Dm atın
yaz bana
yaz deli
Niye
nereye gidiceni soylim
Neden engelledin anlamadım meto sen değil soran