Şundan almak istiyorum cinsi king charles 🍭ama ailem izin vermiyor.

Şundan almak istiyorum cinsi king charles 🍭ama ailem izin vermiyor.
1. Süreklilik getiren bir sorumluluktur. Ben hastalandım, bugün halim yok, hava soğuk, yağmur yağıyor vs. diyemezsiniz her gün onunla ilgilenmeniz, bakımını yapmanız, yürüyüşe çıkartmanız gerekir.
2. Süreklilik getiren bir temizlik sabrına sahip olmanız gerekiyor. Özellikle mevsim geçişleri başta olmak üzere, sürekli olarak tüyleri dökülen, su içtiğinde ağzından suları yerlere akan bir canlı düşünün. Bizim evin gün içerisinde kaç defa silip süpürüldüğünü tahmin bile edemiyorum. 5/10/15
3. Uzun süreli planları unutun. Bakmanız gereken bir köpeğiniz var, arkadaşlarınızda kalmayı, kampa gitmeyi, uzun yaz tatilleri yapmayı unutun, evde sizi bekleyen bir köpeğiniz var.
4. Masrafları dikkate alın. Köpekler iyi bakılmadığı taktirde sıkça hastalanır, veteriner masrafları son derece pahalıdır. İyi bakmak isterseniz 15 kilogramlık bir köpek maması 1,200 TL civarıdır. Bunun harici hastalandığında, üşüttüğünde, ameliyat geçirmesi gerektiğinde de 10'lu binlere çıkacak masraflara hazır olun.
Belli aralıkla traş ettirmelisin düzenli bir şekilde yıkaman gerekir hergün dışarıya çıkarıp gezdirip tuvaletini yaptırman gerekir belirli aralıklarla veterinere götürmen gerekir bir huy edinirse sağı solu kemirir evde kısaca yeni doğmuş bir bebek gibi düşünebilirsin bütün sorumluluk sende
Cevap
1Cevap
Eti çok güzel bizim bi kaniş vardı dayanamadım büyüyünce kasaba verdim köfte yaptık yedik
Bir dahakine sucuk yaparız
Hahhhah acıyorum sadece
sürekli dökülen tüylerini toparlamak ve dışarı çıkartıp yürütmek
Maddiyat ve heryerde rahat gidemiyorsun veya onu götüremiyorsun hastalıkları olacak kısaca senden zaman çalacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?