Aile & Toplum Kimler nereden katılıyor, iller gelsin? MeryemLaz Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Kimler nerden ya da nereliBen istanbuldan plaka 53 Rize ÇayEli Kimler nereden katılıyor, iller gelsin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Yedinciboyut Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 852 cevap paylaştı. Ben Ankara'da yaşıyorum aslen Çayeli Rize hemşerim :) 0 0 Yorumla
asisuskun Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Ağrılı olmadığı için burdayım 🤭🤭🤫🤫🤫 1 2 Yorumla asisuskun +1 yıl Normaldir... Yorumla Doctor-Strange +1 yıl Ağrılı mısın Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 62 tunceli 3 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çorum ic anadoluda değil mi ya Yorumla Helbestt44 +1 yıl Ordami kal iyirsun Yorumla MeryemLaz +1 yıl Karadeniz sayılıyor hem iç anadolu hemde karadenize sınır ardahan gibi Yorumla Helbestt44 +1 yıl Evet vett iç anadolu Yorumla
Oskibey Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı. Merhabalar usağum 😉 ben Angara 0 0 Yorumla
ANGAY Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ankara ama arada İstanbul'a gidiyorumm 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sakarya dan memleket 28 plaka Giresun 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. 44 Malatya. :D 0 0 Yorumla
adararen Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Diyarbakır 1 2 Yorumla adararen +1 yıl @MHPlihakan niye utanacam gurur duyuyorum. Yorumla adararen +1 yıl @MHPlihakan gül bakalim. Yaa sadece bu ırkçı zihniyetten çıkıp insani fikirlerle konuşsanız varya ülke öyle güzelleşir ki. Yorumla
Sessizlik2307 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 436 cevap paylaştı. Uşak64 0 3 Yorumla umutsuz6407 +1 yıl Merkez mi Yorumla Sessizlik2307 +1 yıl Aynn Yorumla umutsuz6407 +1 yıl Bende merkez Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 986 cevap paylaştı. Ben de aynı senle 0 0 Yorumla
Berrğodan Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 460 cevap paylaştı. İsrael 0 0 Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Burdur 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. 05 amasyaa 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. 34 İstanbul 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Ben Ankara'da yaşıyorum aslen Çayeli Rize hemşerim :)
Ağrılı olmadığı için burdayım 🤭🤭🤫🤫🤫
Normaldir...
Ağrılı mısın
62 tunceli
Çorum ic anadoluda değil mi ya
Ordami kal iyirsun
Karadeniz sayılıyor hem iç anadolu hemde karadenize sınır ardahan gibi
Evet vett iç anadolu
Ankara amma samsunluyun
Aa ben de Rize’deyim 😃
Merhabalar usağum 😉 ben Angara
Ankara ama arada İstanbul'a gidiyorumm
Kocaeliden rize ikizdere
İstanbul
Sakarya dan memleket 28 plaka Giresun
44 Malatya. :D
Memleket samsun. Mekan antalya
İzmir
Diyarbakır
@MHPlihakan niye utanacam gurur duyuyorum.
@MHPlihakan gül bakalim. Yaa sadece bu ırkçı zihniyetten çıkıp insani fikirlerle konuşsanız varya ülke öyle güzelleşir ki.
Ankara
İzmir
Kastamonu
bence sen uzaydan mars'tansın 🙂
Rüze merkez :))
İstanbul 34
Kırmızı taraf
Aşıklar şehri ilkler şehri
Edirne
Uşak64
Merkez mi
Aynn