- Sizce o dönem bizden ilerideler miydi düşünürler vs Bizde olmayıp onlarda olan neydi?

Felsefe antik yunanda mı ortaya çıkmış ki, kim diyor, neden diyor. Felsefe benim içimde çok uzun zaman önce var olan, zihnimin derinliğinde var olan bir düşünce sistemi sanıyorum. Üstelik Yunan’da değilim. Çünkü felsefenin yapay bir sentezle üretildiğine değil, kendiliğinden var olduğuna inanıyorum. Hiç kimse zorlayarak, sadece içine girmek yahut yapmış olmak için kâh hayatımda duyduğum en mantıklı tezleri, kâh çileden çıkaran saçmalıkları uyduramaz, yaratamaz, benim düşüncem yatırım tavsiyesi değildir -.-
Imm, bunu araştıracağım anladım.
Ya biyolojik genleri felseye meyilli atalarinin coğrafi döngüsüne bakilinca toprak mâl bölünmesinden başka zuhur ettiği döngü var. Ege milatos minvalinde etnik kökenin etkisiyle tradisyonel anlatilar var sadece aslında çok derininde yunana bağlanmıyo gılgamış destanı felsefenin domino taşıdır ama gebe yeri antik yunan mitler kozmikler oradan süzümleniyo
Bulunun bulunun elinizde mızrak altınızda küheylan ile arka fonda milliyetci marşıyla baklavayi al gel
Ben gitmiyorum ki
Cevap
2Cevap
O dönem daha gelişmiş olabilirler
O dönem senin ataların göçebelik yapıyordu ne felsefesi
Sorguluyordu onlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?