Ordayım aslında;onların içindeyim oturuyorum. Yokmuşsun gibi sadece silüetin varmış gibi ne konuşuluyor ne başka bişey. Bir yapbozun olmayan parçası gibiyim belki de. Bulunduğun ortamdan çıksan bir daha aramayacağın, telefon bile açmayacağın insanlarla beraber aynı ortamda bulunmak ne zor şeymiş. Eğreti durmak.. İnsan sevmiyorum galiba ben. Bu kadar yalnızlığın, arkadaşsızlığın başka açıklaması olamaz.
Sen hiç böyle hissettin mi?
Kalabalıklar içinde kendini yalnız hissettiğin oldu mu?
Açıkçası Yalnızlık bir TERCİH meselesidir. Sen kendini nasıl hisseder isen onu yaşarsın. Bazen kavurucu sıcak Ağustos ayında Kışı yaşarsın. Bazen de Bahar da açan çiçekler içinde Hazan' ı yaşarsın. Sen içinde ne yaşarsan onu hissedersin.
Kalabalık olsa da Yalnızsın. Tek olsan da Yalnızsın. Ben de de aynen öyleyim. Yalnızlık bazen Şifa' dır. İnsanlara mesafe koymak, biraz duvarlarını yükseltmek seni tehlikelere karşı korur.
Kalabalığı görüyorum ama onları hissetmiyorum. Çünkü bana bir anlam ifade etmiyorlar. O yüzden kendime ait bir dünyam var. Orada yalnızım ama mutluyum.
Ya şimdi yalnızlık kafa dinlemek ve tazelenmek için hoş, güzel. Fakat cidden Allah hayırlı arkadaşlarla karşılaştırsın. Ben tek siz hepiniz modu da bi yere kadar. Ben yükselen terazi olarak insanlarla bir arada olmayı çok severim. Belki bugüne dek fazlasıyla kötü kalpli insanla karşılaştım. Fakat samimi söylüyorum bi yerlerde hep güzel kâlpli insanların varlığına inandım ve insanlardan hiç vazgeçmedim. Bazen dinlendirici bir yalnızlık yeterli benim için. Yine insanlarla bir araya gelmeyi seviyorum.. 🍀🍀😍😍
O kalabalık içinde seni anlayan 1 kişi bile olsaydı böyle olmazdın bu şekilde yalnızlık hissetmezdin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
ben yalnızlığın tek çözümünün kendini sevmek kendine değer vermek olduğunu düşünüyorum. birileriyle olmak sadece geçici çözüm. her zaman birileri olmaz.
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
hayata beraber başladığım dostlarla yollar ayrıldı bir bir. gerçek dostla baş başa kaldım.
Genelde yalnızım. Arkadaşlarım var ama bekar olduğum için kendimi hep yalnız hissediyorum ve bunu kimseye belli etmeden yaşamaya çalışıyorum. bende böyle hissediyorum.