Mesela bazı ar*p ülkelerinde zorunlu bu diyelim pazarda ve çocuk koyboldu kız çocuğuyla anne bu ikili nasıl birbirlerini bulabilecek?

Mesela bazı ar*p ülkelerinde zorunlu bu diyelim pazarda ve çocuk koyboldu kız çocuğuyla anne bu ikili nasıl birbirlerini bulabilecek?

surat insanın hüviyetidir. yüzünü saklamak boş, lüzumsuz bir iş. iste, islam hayatı zorlaştırmaktan başka ne halta yarıyor. yüz sanki namahrem, onu görse erkekler azacak. daha ne diyelim. bu insanlar birbirlerini tanıyamıyor zaten. yoldan eşin dostun geciyor, ama seni tanıyamıyor. işe bak. zaten islamda kadının tek başına sokaga çıkması da yasak.
Taliban diyor, Taliban burkayı zorunlu kılmıyor sadece öneri veriyor cahil bilginle gelip karalama yapıyorsun.
Bak bakalım kaç tane burkalı, özellikle Taliban'ın olduğu fotoğrafı koyuyorum ki fake, başka ülkeden demeyesin
Sokakta değil sadece medya da peçe zorunluluğu var, buda erkeklerin izlemesinden kaynaklı. Kadınlar sokakta isteyerek burka giyiyor, sana onlarca fotoğraf atarım burkasız peçesiz kadınlara dair. Üstelik kız öğrencileri okula gönderilmiyor diyor batı ve kemalist medyasının amacı budur, karalama. Sakal kesmek yasak dendi, traş olmak yasak dendi, kadınlar tek başına sokağa çıkamaz dendi hepsi de karalama kampanyası.
ya bi sg şuradan kız çocuklarının okula gitmesi yasaklandı o inkar ettiğin her şey doğru renkli birşeu giymek yasak dışarı tek çıkmak yasak sokakta sesli konusmak yasak yasakta yasak git araştır internetten o kemalist dediklerinde sana iyi koymuş demek ki bu kadar kudurmuşsun ülke düşmanı arap
Ya ghötünden uyduruyorsun ya da Taliban düşmanlığından batı medyasına gözü kapalı inanıyorsun. Ben kaynağı direkt Afganistandan alıyorum ya sen? İnternetten ne gördüysen o. Sana okuyan kız çocuklarının fotoğrafını atsam yine havlicaksın
Burka yı ilk defa duydum. İlginç, rengi dışında bir farkı yok gibi. Birbirlerini nasıl tanıdıklarına gelirsek, muhtemelen sesten.
Cevap
7Cevap
Bide bu ar*plar 4 kadınşa evlenşyo hangisi hangisi nasıl biliyorlar
Ben de bunun evlilik versiyonunu sormuştum, bilmiyorum gerçekten
onlar bunu sorun etmiyorlarken sen neden ediyorsun , herkes kendine yakışanı yapar
Sorun etmiyorlarken derken çoğu bunları zorla giymek zorunda kalıyor mesela
bunun en yeni örneği Taliban
Bu tipler insanı gözüyle yiyor resmen ya. Korktucular
Onu geç çinliler nasıl birbirini tanıyo
Onlar ayrıt edilebiliyor g3rizekalı birisi bile en kötü saçlarından-giyiminden falan ayrıt edebilir
Ben hakaret etmemiştim, onu bilebiliyosan bu kadınların da birbirlerini gözlerinden tanıyabileceklerini anlaman gerekir.
Tanıyorlar işte
sansüre bayıldım
fiziktwn fkdkdkd
Skimde değiller
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?