Ne bilim ben cok seviyorum onun icin biseyler yapmayi yemek ona guzel tatlilar vs yapmak banada huzur veriyor sanirim ev hanimi olmak icin dogmusum😂ama boyle kizlara insanlar ayy ezikmis gozuyle bakiyor boyle kole gibi olmak kotu bisey mi?
Cevabın nedir?
Cevapla
Çok Süper Cevap
+1 yılHayır hiç de değil. Kurban olsunlar sana, seni o eleştiren kezban f*minist bozuntuları. Bayılıyorum seni, erkeğine hizmet eden gerçek kadınlara ❤ Sen doğru yoldasın. Afferim. Takdir ettim seni. İnsanlar algılarında, bakış açılarında sorun var. Mesela eğitimsiz, ilkokul mezunu birinin karısına ayaklarına yıkatması iğrenç olarak görülür. Bunun iğrenç olarak görülmesinin nedeni gerçekleşen olay değil, adamın söyleyiş tarzıdır. Kadının tipi, duruşu vs dir. Ama bakımlı, elit, düzgün bir beyefendi güzel bir tarz ve üslup ile, hanım ne yapıyorsun canım deyip eşini öper. Sonra aşkım ayaklarımı yıkasana bir geliyorum birazdan deyip içeri geçer. Kadın da üstünde seksi kıyafetlerle gelir, öyle uzun etek, eski moda kıyafetler değil. Baya baya günümüz modasına uygun sütyensiz, şortla vs gelir erkeğinin ayaklarını yıkar, ayaklarını öper. Ona güzel yemekler yapar. Karnını doyurur. Kadınlık budur işte. Erkeğini güçlü hissettirmektir. Bu harika bir duygudur kadın için. Kadının köleliği kötü bir şey değil eğer doğru bir açıdan yaklaşırsanız. Sonuçta rızaya dayalı oluyor iki tarafın da. Ama kalkıp zorla kaçırılıp köle yapılan kadınlardan ya da erkeklerden bahsetmiyorum. orada zorbalık var. Kötü olan odur. Kendi isteği ile erkeğinin kölesi olmak isteyen elit, eğitimli, itaatkar ve mükemmel kadınlar var. Bu harika bir şey.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılyaşam tarzı. kaldıramadıgın hayat yanı egıtım calısmak okul bıtırmek iş hayatı . bunda beceremeyen ınsan bır sekılde kendı sığınağını inşa edecek. ülke ataerkil oldugu dini mahallevi baskılar nedeni ile en uygun yöntem ev hanımı modu diye bir şey onun altına saklanmak olur.
bu arada calısan egıtımlı statusu olan kadınlarda eslerıne yemek vs temızlık yapıyor bil istedim.
bu tarzı benımseyen kısılerde mevcut o yuzden ulke ıcın yazdıgın abes karsılanmayacak.
bana sorarsan o kısı ıle paylasacak bır durumum yok sıkılır zevk almam hayattan. ureten dik duran egıtımlı kadın her zaman baskadır.
ülke kosullarına bakılıncada aıleden zengın degılsen evlılıkte artık eşler birlikte yol almalı destek olmalı gorusundeyım .
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
29Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü böyle kadınların kendisine saygısı yoktur. kadın hizmetçi değildir!
00 Yorumla
+1 yılyani gerçekten anlamıyorum neden hizmetci gibi algılıyorlar bunu. Hizmetci olsaydın bunu kendi isteginle degil eşinin istegiyle yapardın. Ayrıca bende feministim okey ama içimden gelirse bende eşime istedigi yemekleri tatlıları yaparım. Bunlar feministligin daha F harfinin ne oldugunu bilmezler. Onu ve kendimi mutlu etmek için yeni şeyler öğrenirdim ve denerdim. Eger gerçekten seviyorsam yaparım yani ne var bunda? Ayrıca bunu eziklik gibi görenlerde dışarı çıktıklarında sevgililerinden izin alan ergen psikolojisi. Yemegimi de yaparım ;çocuguma da bakarım;kariyerimde de yükselirim ve Kocamı da mutlu ederim. İşte bu
10 Yorumla
+1 yılKadın erkek eşitse her anlamda eşit olmalı. Ataerkil anlayışta erkek daha üstün tutuluyor kadın ise daha aşağıda bu sebeple kadınlar ev işlerine mahkummuş gibi görülüyor bu anlayışla. Tabi kadınların el becerileri yüksektir erkeklere nazaran daha naif, daha hassas bakabilirler bu sebeple ev işlerini erkeklerden daha iyi yaparlar. Ama yine de kadın erkek eşitse eğer tek tarafa yüklenmemeli ev işleri. Bazen erkek bazen kadın yapmalı ha hayat müşterek tabi ki bir evde aş pişmezse o ev ev olmazmış. Kadının işi yoktur evdedir o evdeyken ev işleri ile ilgilenebilir, yemek yapabilir bu sırada da erkek gidip çalışır para kazanırsın hayat müşterek sonuçta tam tersi de olabilir. Ben ileride kesinlikle böyle yapacağım.
12 Yorumla- +1 yıl
Feministlerin manipülasyonları ile birazcık uyutulmuşsun. Toplum hiçbir zaman ataerkil olmadı. Her zaman anaerkildi. 6284 den haberin var mı senin? Taciz tecavüz iftiralarından, 2 milyon nafaka mağduru erkekten? Tazminatlardan, velayetlerden? Kadına verilen üstünlüklerden? Biraz araştır. Sloganlarla düşünüyorsun. The Red Pill adlı belgeseli izleyerek başlayabilirsin.
- +1 yıl
@Strong_Warrior Türk toplumu şu an ki hali ile ataerkildir, bunun sebebi de islamiyet ile kadınları mal gibi görülmesinden kaynaklı. Eskiden Anaerkil bir toplumduk evet ama bu artık eski de. kaldı. Şimdi senin bahsettiğine gelecek olursak şu an kadınlara verilen hak tabi ki daha çok olmalı bunu kötüye kullanan kadınları saymıyorum elbette onlar bunu kullanan kötü niyetli insanlar. Kadınlara neden daha fazla hak verilmesi gerektiği ise yaradılışımız gereği kadınlar daha hassas, daha naiftir bildiğin üzere. Aynı zamanda bir kadın toplumun yadırgaması ile her zaman karşılaşır. Sen kadınsın yapamazsın, sen kadınsın gidemezsin gibi gibi bir çok ataerkil anlayış içeren davranışlar vardır. Bu hali ile hükümet elbette kadınlara daha çok hak tanımalı tabi bu hak tanımak adaletsizce de olmamalı bunu tasvip etmiyorum. Netice de benim bahsetmek istediğim tek şey kadınların tek bir kaba sokulması sadece belirli şekilde yaşayacaklarının dayatılması bu ataerkil anlayıştır arkadaşım. Senin bahsettiğin bu hakları kötü şekilde kullanan kadınlardır. Ben onlardan bahsetmedim bile benim bahsetmek istediğim de aşikar evliliğin başında çiftler arasında ki eşit iş anlayışı ve tarafsız olunmasından bahsederek sen bana kanunla gelip, illegal bir şekilde gafları kullanan insanları anlatıyorsun şimdi ben sana ne diyeyim?
+1 yılHenüz aşık olacağı ve evlenmeye deger göreceği kişiyle karşılaşmamıs insanlar kocasina hizmet eden kadını ya da karısına para harcayan erkeği ezik ve köle olarak görür. Psikolojik bir durum sen takilma. Eşin senin yanında huzur bulsun bu yüzden ona göre davran. Buradaki yıkıklarin ağzına bakma
10 Yorumla
+1 yılEşine yemek yapmak vs bir hizmet değil, sorumluluk. Her evin belirli kuralları var. Sorumluluğunu yerine getirmek de köle gibi olmak demek değil, herkes bir işin ucundan tutacak. Senin kendi bakış açın çok rahatsız edici. Evde yaptığın şey yemek temizlik, bundan ötürü dünyanın en iyi eşi olmuyorsun sorumluluk sahibi bir eş oluyorsun. En normal ve olması gereken şeylerden garip garip anlamlar çıkarıyorsunuz
40 Yorumlasana şöyle söyleyeyim köle demen hata ama eşine bunları yapmak hoşuna gidiyorsa yap tabi yani sevdiğin birisi sonuçta neden küçümseniyo dersen dediğin gibi h2zmet edildiği için.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kadin için bir sey yapan, eşinin sözünü dinleyene efendi derler aynisini erkek için yapmak istesek ezik derler öyle de saçma sapan bir algı işte oysa Eşe hürmet kadar güzel bir sey mi var?
24 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle. Çok doğru söylüyorsun.
İnsanlara bakma böyle mutluysan devam et. Sana ezik diyen insan seni kıskanan insan da olabilir bir de bu açıdan bakmalısın
11 Yorumla- +1 yıl
Adamsın. Aşağıda flrtaxx adlı bir feminist erkek düşmanı herkesin yorumlarına saldırmış. 2-3 laf da ona söyle kanka. Sen zeki birine söylüyorsun. İki üç tane güzel laf söyle.
Sen kafana takma onlar seni kıskandığı için laf ederler sen mutlu isen dışardan gelecek hiçbir Lafa kulak asma mutlu insanı herkes kıskanır
10 YorumlaEritiyor beni şu sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu küçük memeli kadınlar...
Ama ara ki bulasın
01 Yorumla
+1 yılTakdire şayan hareketleriniz. İyi niyetinizi şu istimal etmedigi müddetçe Olması gereken de bu Afferin. 👍
00 Yorumla
+1 yılboş ver başkalarının ne düşündüğünü , evinde huzurlu yuvan nasıl oluyorsa öyle yaşa. aferin sana. Allah mutluluğunuzu daim etsin
00 Yorumla
+1 yılBen de sevgilime kız arkadaşıma hizmet etmeye bayılıyorum. Hanımcıyım biraz. Yemekte eti bile keser dilimler önüne koyarım 😂
00 Yorumla
+1 yılFeministleri salla
Onlar senin itin bile olamaz
19 Yorumla- +1 yıl
@flrttaxx maşaallah hocam
- +1 yıl
@flrttaxx hiç bir şey
- +1 yıl
@flrttaxx eyvallah bruh
- +1 yıl
@flrttaxx madem bu kadar saygılısin ( KS den beklemediğim performans)
Feministler umarım bir gün anlar - +1 yıl
@flrttaxx aklın önemini
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çalışmıyorsa kadın zaten yapması lazım bundan küçük görülecek ya da taktir edilecek bir şey yok
12 Yorumla- +1 yıl
Çalışıyorsa da yapabilir aslında kanka. Eşine hizmet eden kadını her erkek sever.
+1 yılBence eziklik değil cok güzel eşine hürmet ediyorsun iste Allah mutluluğunuzu daim etsin
10 Yorumla
+1 yılsevdiği için bişeyler yapanı ezik görenler malın önde gidenidir.!
00 Yorumla
+1 yılkadının eşine tatlı vs yapması ne zamandır eziklenecek bişey oldu ya
00 Yorumlahizmet edip bununla mutlu olmak güzel bir şey ama köle gibi olmak tabiri doğru değil :)
07 Yorumla- +1 yıl
Kanka o köleliğe çok takılma. Zorla yapılmıyor sonuçta. Kendi isteği ile erkeğinin kölesi olmak isteyen kadınlar var. Onlar da zevk alıyor erkeğin kölesi olmaktan. Kadın kendi istiyor zaten erkeğin kölesi olmayı. Köle kadınlar var böyle. Erkek de seviyor. İki taraf da memnun yani. Düşünsene bir kadının yatakta, evde her istediğini yapmasını. Zevk almaz mıydın doğru söyle. Dürüst ol. Emin ol alırdın. Her erkek alır. Çünkü erkek güçlü olmak ve güçlü görünmek ister. Bu güzel bir şey. Sen iyi bir insansın. İyi niyetli birisin. Muhtemelen kast ettiğin zorla yapılan kölelik falandır. Eğer o şekilde düşündüysen bir şey demiyorum haklısın. Ama iki tarafın da isteği varsa sorun olmaz diye düşünüyorum. Muhtemelen sen de böyle düşünüyorsundur. Görüşün için teşekkürler.
- +1 yıl
@Strong_Warrior bi önceki yorumda gördüm seni cevaplamak istedim ama yorum yapamadım :-) kapatmışsın heralde ilk öncelikle şöyle söyleyeyim "erkeğin kölesi"olmak isteyen kadınlar var dedin ya bana o kadınları gösterene o kadınlar zamanla şiddet görüyo biliyomusun türkiyedede bu şeyler bu yüzden yaşanıyo. erkeğin g2tü kalkıyo ve şiddet uyguluyo veya daha kötü şeyler. eğer güçlü görünmek istiyorsan profildeki gibi vücut çalışabilirsin hiçbir kadını kölen yapmak zorundada kalmazsın:-) ayrıca feministlere de laf atmışsın saygı duymanı beklerdim. üstteki yorumuna neden cevap verilmiyo anlamış değilim linç yemekten korktuğun için heralde:-)
- +1 yıl
@flrttaxx Sen olayı yanlış anlamışsın. Kimse kadınları köle yapmıyor. Kadın zaten kendi içinde köle iken, erkek ondan hoşlanıyor. Kadının kendisi erkeğin kölesi olmak istiyor. Yani köle kadınlar. Anlıyor musun? Kadın zaten erkeğin kölesi olmak istiyor. Erkeğe köle olmaktan keyif alıyor. Bu son derece, bak tekrar söylüyorum son derece normal bir şey. Şiddet görme konusunu masaya yatırarak konuyu farklı noktaya çekmeye çalışıyorsun. O yüzden bu konuya girerek yapmaya çalıştığın manipülasyonun asla bir parçası olmayacağım. Ve bu ifadene yönelik bir açıklama getirmeyeceğim. Sen kadınların seçimlerine karışamazsın. Kadınlar özgürdür seçimlerini yapma konusunda. Erkeğin gö tü kalkıyor diyerek erkek düşmanlığı yapıyor gibisin. Ayrıca hiçbir tane noktalama kullanmamışsın. Yazdıkların anlaşılmıyor.
- +1 yıl
@flrttaxx Yazdığın yorumu düzenleyerek, noktalamaları ekleyerek tekrar yazarsan sevinirim. Hangi kelime nereye bağlı anlaşılmıyor gerçekten. Noktalamalar kullanırsan daha net anlaşılır.
- +1 yıl
@Strong_Warrior yazdıklarım anlaşılmıyo olabilir kusura bakma elimden bu kadar geliyo ama hangi kadın erkeğin k@lesi olmak ister ben buna anlam veremiyorum hangi kadın söyle bana. ayrıca manipülasyon falan yaptığım yok evet manipülasyon işlerinden çok iyi anlarım ama bunu burada kullanmadım. ve dediklerimin azıcık da olsa anlaşıldığını düşünüyorum yazım hatalarına dikkat ettim çünkü fark ettiysen. senin anlamanda sakatlık varsa benim yapabileceğim hiçbir şey yok, aynı zamanda özelden mesaj atsana burdan yoruluyorum.
- +1 yıl
flirtax mısın ne boksun. Seni banladığım için yorumun gözükmüyor. Kendi kendine konuşuyorsun artık. Seni kaydeye dahi almıyorum. Bütün yorumlarının üstünde şu yazıyor artık " Engellediğiniz veya engellendiğiniz üye yorumu" :D :D :D Kendi kendine zırla.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAncak Cahil olan bilgisiz olan insanlar, küçümser.
Halbuki her yaptığın için sen sevap kazanıyorsun10 YorumlaEşin de senin değerini bilsin. Seni mutlu etsin. boş ver başkalarının ne düşündüğünü. Nasıl mutluysan öyle yaşa 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle diyenler genelde kucaktan kucağa atılan kadınlar:) takma
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@flrttaxx burada bu kızı ezmedim düzgün oku
Cevap sahibi+1 yıl@flrttaxx neyse büyü gel
+1 yılgayet iyi başkalarını takmak anlamsız kendi mutluluğu neyin sağladığı mühim
10 YorumlaÇok koca sever de olmamak lazım çünkü bazen karşılık bulamıyor insan..
12 Yorumla- +1 yıl
illa karşılığı olması mı gerekir
Saçmalamasın kimse içinden gelerek yapıyorsan en mutlusu sensin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılKoca bir hayatı buna adadıkları için
30 Yorumla Bana ezik gibi geliyor
319 Yorumla- +1 yıl
Alakası yok. Böyle düşünme. Hem itaatkar kadın daha çekicidir.
- +1 yıl
Hayır, öyle değil. İtaatkarlık ile kölelik farklı şeyler. İtaatkar sınırları olan ve erkeğin söylediği şeylerin çoğunu yapan kadına denir. Köle ise, direk bütün söylediği şeyleri yapan. Daha fazla şeyleri yapan kadın için kullanılır. Dediğim gibi, iki tarafın da isteği ile oluyorsa köle kadınlar gayet çekiciler. Evrimsel olarak bakılırsa da çekiciler. Bunda kötü bir şey yok.
- +1 yıl
Tamam teşekkürler. 👍
- +1 yıl
@YEkseni Kardeşim o kızın ne mal olduğunu sen de anlamışsın. Boşveeeer, he de geç ona. Emin ol hiçbir sevgilisi olmamıştır, bir erkeğin elini dahi tutmamıştır. Kıskanıyor kızları.
- +1 yıl
@YEkseni Sabahtan beri havlayıp duruyor. Bırak havlasın kendi kendine. Bir arkadaşıma söyledim. O kız, onda da banlıymış. Yani erkekler baya baya banlamış bunu. Baya erkek düşmanı, nefret dolu biri. Bütün gün nefret kasar erkeklere öyle biri. boş ver. Biz iyi insanlar olalım.
- +1 yıl
@YEkseni Doğru diyorsun kardeşim. 👍
- +1 yıl
@YEkseni İyi yapmışsın. O zaten herkesde engelli. Bak bu pǝqɹnʇsıp kız da yorum yazmış ve benden tam olarak zıt bir yorum yazmış. Yani benden farklı düşünüyor. Ama en azından insanca konuştu. Medenice konuştu. Nefret dolu değil. Görüşünü yazdı. 2-3 karşılıklı atıştık oldu bitti. Ama bahsettiğin kız flrt midir ne haltsa sürekli sataşıyor, durmuyor. Böylelerini sevmem ben. Tartışma bile dozunda kalmalı. pǝqɹnʇsıp bu üyeye mesela saygı duyuyorum yine de. En azından kötü biri değil. Hatta iyi kalpli biri olabileceğini düşünüyorum. Konuşmaları takip edersen en başından, zaten o kızla anlaştım. Aramızda bir tartışma da olmadı. Mevzu farklı görüşte olmak değil. Saygı duyabilmek. Medeniyet budur işte. Bu yüzden pǝqɹnʇsıp bu kızı benden farklı düşünse bile takdir ettim, saygı duydum. flrtx ise sadece kezbandır gözümde.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlar kocalarının kölesi hizmetçisi değildir. O kadınların hizmeti , kocalarına olan ikramıdır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni google de arasak bulamayiz. Tebrikler.. keske herkes sen gibi olsa. Mustafa asci yatakta da iyiysen daha ne
10 YorumlaSen mutluysan kimseyi umursama
20 Yorumla
+1 yılBu feministler çok aileyi yaktı
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle kanka doğru diyorsun. 👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılKölesin işte. Mutluysan sıkıntı yok
514 Yorumla- +1 yıl
Kole ne alaka
- +1 yıl
Feminist
- +1 yıl
Evet mutlu ve köle bir kadın. Köle kadınlar daha çekici. Ben seviyorum. Kadın da köle olmaktan memnun. Erkeğine köle olmakta kötü bir şey yok. İyi ki de köle. Bayılıyorum öyle kadınlara ❤ Yemin ediyorum çekim oluşuyor bende direk öyle kızlara karşı. Bak konuyu açan kız gizliden açmış, hiçbir şeyini bilmiyorum. Ama ondan hoşlandım. Yazdığı şeyler çok hoşuma gitti. Çünkü kaliteli, gerçek bir kadın. Kimse kimseyi zorlamıyor ki. İki tarafında da kendi isteği ile oluyor. Ama senin yorumunda da bir sıkıntı görmüyorum. Sen de kızın bir köle olduğunu ve bundan mutluysan sıkıntı olmadığını söylemişsin. Yani saygı duymuşsun. Bu güzel bir şey. Dolayısıyla yorumuna katılmıyorum emojisini işaretlemedim. Hatta like attım. Beğendim. Görüşün için teşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılSaygı duymuyorum sadece umursamıyorum. Zevkle umursamıyorum
- +1 yıl
Umursamıyorsan da güzel. Herkes kendi hayatına bakmalı zaten değil mi. İki tarafın da isteği ile oluyor zaten. Sıkıntı yok. Bence saygılı bir insansın sen. Kötü biri olduğunu düşünmüyorum.
Cevap sahibi+1 yılKötü değilim tabii ki.
- +1 yıl
Harika 👍
Cevap sahibi+1 yılErkekleri bunun gibiler tepemize çıkartıyor. Tek zararları kendilerine olsa banane
- +1 yıl
@flrttaxx Senin feminist olduğunu söylemene gerek yok. Üstteki yorumunda erkeklere g ö t diyerek nasıl bir erkek düşmanı olduğunu zaten ortaya koymuşsun. Sanane kızın yorumundan. Sen kendi yorumunu yap. Herkesin yorumuna salça olmuşsun. Zoruna mı gitti? Git uzak dur.
- +1 yıl
@Strong_Warrior ya abi sen iyimisin dediğin şeylere bak kafayı yicem mesaj atsana bana hani korkuyomusun anlamıyorum? itaatkar kadınlar ne demek anlam veremiyorum iğrenç. sen buna bi kadına nasıl yakıştırırsın ki ayrıca, her feminist erkek düşmanı değildir araştır derim bunuda
- +1 yıl
Konu sahibi şu flrtaxx adlı kızı konudan atarsan sevinirim.
- +1 yıl
@flrttaxx Her feminist erkek düşmanıdır. Feminizm= erkek düşmanlığıdır. Manipülasyonlarını da al defol git burdan. Beni de takip etmişsin. Seni takipten atıyorum. İstemiyorum seni. Benden uzak dur. İnsanların yorumlarına salça olma. Twitterda bir sürü sahibe var erkekleri köle yapan, finansal köle arayan, git onlara sesini çıkar. Gelip burada zırlama. Senden ne korkucam bea. Kendini bir şey zannediyorsun. Kendi kendine triplere giriyorsun. Radikalleşiyorsun. Bak millet nasıl yorumlar yapmış. Herkes anlaşıyor aralarında. Millete saldırıyorsun gelip. Huzursuzluk çıkarma konuda. İnsanları rahat bırak.
- +1 yıl
@Strong_Warrior at lan at umrumdamı zannediyosun ayrıca kimsenin yorumuna salça olmadım herşeye saygım vardır ama bu tarz konulara asla. farkındaysan kimse sana katılmıyo? tekrar daha söylüyorum erkek düşmanı değilim. konuyla alakasız ama neden bu yaşa kadar evlenmediğinide anladım sanırım. twitter ı al g0tune sokarsın hadi eyw
+1 yılOnların canı cennete
10 Yorumlaaptallar küçümser ancak
12 Yorumla- +1 yıl
Adamsın. Aşağıda flrtaxx adlı bir feminist erkek düşmanı herkesin yorumlarına saldırmış. 2-3 laf da ona söyle kanka. Sen zeki birine söylüyorsun. İki üç tane güzel laf söyle.
+1 yılSen bakma o ucuzlara beyinleri yıkanmış onların
10 YorumlaNiye küçümsensin kadının hası
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 818 cevap paylaştı.
+1 yılSen bildiğini yap boş ver
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılKimse kucumsemez
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılsenın gıbler tukendı bea
10 Yorumla
+1 yılKaliteli kadınlar böyle yapar
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 823 cevap paylaştı. Baş tacısınız
00 Yorumla
+1 yılMuhtac olarak bakiyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılFeminizm yüzünden.
10 YorumlaHayir ya
00 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer