Aile & Toplum Çok sinirliyim, var mı dayak sever birileri? fatoşşistt Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 😡😡😡😡😡😡😡😡 var mı Güncellemeler+1 yıl maviler benden korktu sanki Çok sinirliyim, var mı dayak sever birileri? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl 1 kasa kırmızı Tuborg kap gel, Dragos'a geçiyorum. Sinir minir kalmaz 1 6 Yorumla fatoşşistt +1 yıl güzel fikirmiş 🙂 bu arada dragos tepesi denen nokta tam nerede? haritada göremiyorum. Dragos parkı mı oluyor? Yorumla Oluştur +1 yıl Eski bir cezaevi var, tüm Kartal ve Maltepe ayaklarının altında oraya çıkınca. Benim bildiğim en tepe nokta orası :) Yorumla fatoşşistt +1 yıl adı ne olarak geçiyor acaba? nasıl bulurum haritada Yorumla Oluştur +1 yıl Burasıhttps://goo.gl/maps/UQSuD6TurzVC9c849 Yorumla fatoşşistt +1 yıl çok teşekkürler, zahmet oldu 🙏🙂 Yorumla Oluştur +1 yıl Ne demek her zaman, yine bekleriz :) Yorumla
ProfDiceksiniz Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hastane masraflarını bana yıkmayacağına dair sözleşme imzalarsan gelaşldkaslfşlsafa(ŞİKA) 0 2 Yorumla fatoşşistt +1 yıl ben dövecem bi ama Yorumla ProfDiceksiniz +1 yıl o olmaz , 19 yaşından sonra dayak yemek planlarımda yok , atmak var askldjsalkdsa Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl ben de asiri sinirliyim su an canım fenomenin biri laf soktugunu zannedip cevabini almadan engellemis canım 0 1 Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl biktim ulan sizin sansur anlayisinizdannn Yorumla
Dmla00 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yiyecek birini bulursan gönder bizde çıkaralım sinirimizi 0 2 Yorumla Klarkent006 +1 yıl Sebep ne bu şiddet bu celal Yorumla Dmla00 +1 yıl @Klarkent006 kimi uyuzlar yuzunden Yorumla
Asii_07 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Nden dayak yiyelim ki babamizdan yemedik prenses git bir bara bir kizla kavga et 0 0 Yorumla
emircan2001 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 928 cevap paylaştı. Gel ama yavaş değil dolu dolu gel boş çıkarsa bende sıra 🤩🤩 1 0 Yorumla
MATRAXCA Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Nedir bu asabiyet😀 0 4 Yorumla fatoşşistt +1 yıl stres şeysi Yorumla MATRAXCA +1 yıl Atabiliyormusun bari Yorumla fatoşşistt +1 yıl dövecek biri varsa evet 😂 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Hayırdır rahatlayacakmisin dövünce😂 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kum torbası pahalanmadan al 0 2 Yorumla fatoşşistt +1 yıl o zevkli olmaz ya 😂 Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Amma agresifsin 😂 Yorumla
Utukk_aann Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 88% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı. Kroşe olmasın 🙂 0 18 Yorumla fatoşşistt +1 yıl o neydi hiç bilmyom Yorumla Utukk_aann +1 yıl Nasıl dövücen 😂 Yorumla fatoşşistt +1 yıl bodoslama Yorumla Utukk_aann +1 yıl Ooo çok dengesiz olur o zaman 😂 nasıl savunucam 🙂 Yorumla Utukk_aann +1 yıl Bu kadar kızdıran ne 🙂 Yorumla fatoşşistt +1 yıl geliyolar bana ara sıra. sahi nasıl stres atalım başka 🙄 Yorumla Utukk_aann +1 yıl Nerelisin? Yorumla fatoşşistt +1 yıl ist, neden? Yorumla Utukk_aann +1 yıl Yakınmısın diye ögrenmek istedim 🙂 rahat bodozlama dalman için😂 Yorumla fatoşşistt +1 yıl yakın mıymışım? :d Yorumla Utukk_aann +1 yıl Uzak ama uçakla bir saat 😂 Yorumla fatoşşistt +1 yıl nereyesun işte Yorumla Utukk_aann +1 yıl şu an tatilde Antalyada 🙂 Yorumla Utukk_aann +1 yıl Bu dinlenmişlik üzerine nasıl dayak yenir 😂🤣 Yorumla fatoşşistt +1 yıl oo farklı modların insanlarıyız desene şu an Yorumla Utukk_aann +1 yıl Yok yaa mesaj atsana Yorumla Utukk_aann +1 yıl Ctesi dönüyorum 🙂 memlekete Yorumla Utukk_aann +1 yıl Demekki dövücem demekle olmuyor 🙂 Yorumla
testomurat Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Şeref duyarım 1 2 Yorumla fatoşşistt +1 yıl harbi mi Yorumla testomurat +1 yıl Ciddiyim sadomozoyum Yorumla
OmenTonrimDidim Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Gel... 1 2 Yorumla fatoşşistt +1 yıl nereee Yorumla OmenTonrimDidim +1 yıl Nere istersen Fatoş Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hoşt 0 2 Yorumla fatoşşistt +1 yıl aa bir pembe Yorumla Junİchi +1 yıl Aaa bir pembe daha Yorumla
Islataner Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Kilolu musun 0 1 Yorumla fatoşşistt +1 yıl ne alaka Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hadi ordan 0 4 Yorumla fatoşşistt +1 yıl kırıcı olmayın Yorumla yancys +1 yıl Dovucu olmayin Yorumla fatoşşistt +1 yıl az stres atalım Yorumla yancys +1 yıl Gell Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
1 kasa kırmızı Tuborg kap gel, Dragos'a geçiyorum. Sinir minir kalmaz
güzel fikirmiş 🙂 bu arada dragos tepesi denen nokta tam nerede? haritada göremiyorum. Dragos parkı mı oluyor?
Eski bir cezaevi var, tüm Kartal ve Maltepe ayaklarının altında oraya çıkınca. Benim bildiğim en tepe nokta orası :)
adı ne olarak geçiyor acaba? nasıl bulurum haritada
Burası
https://goo.gl/maps/UQSuD6TurzVC9c849
çok teşekkürler, zahmet oldu 🙏🙂
Ne demek her zaman, yine bekleriz :)
Hastane masraflarını bana yıkmayacağına dair sözleşme imzalarsan gel
aşldkaslfşlsafa
(ŞİKA)
ben dövecem bi ama
o olmaz , 19 yaşından sonra dayak yemek planlarımda yok , atmak var askldjsalkdsa
ben de asiri sinirliyim su an canım fenomenin biri laf soktugunu zannedip cevabini almadan engellemis canım
biktim ulan sizin sansur anlayisinizdannn
Yiyecek birini bulursan gönder bizde çıkaralım sinirimizi
Sebep ne bu şiddet bu celal
@Klarkent006 kimi uyuzlar yuzunden
Nden dayak yiyelim ki babamizdan yemedik prenses git bir bara bir kizla kavga et
Dövmen için para bile veririm desem slfdkglgkf
Gel ama yavaş değil dolu dolu gel boş çıkarsa bende sıra 🤩🤩
Nedir bu asabiyet😀
stres şeysi
Atabiliyormusun bari
dövecek biri varsa evet 😂
Hayırdır rahatlayacakmisin dövünce😂
Kum torbası pahalanmadan al
o zevkli olmaz ya 😂
Amma agresifsin 😂
Kroşe olmasın 🙂
o neydi hiç bilmyom