Normalde zaten sakin konuşan bir insanım. İstediğim bir şeyi yaptırmak istediğimde iyice sakin ve aşırı nazik sevecen dolu yaklaşıyorum. Bir hayır cevabı aldığımda saldırıya hazır bir kediye dönüşüyorum ancak önceliğim kibar ve sevecen olmak 😌🥰
Eger sevgili olmak istiyorsanız günümüzde günümüz ilişkilerinde love bombing, ghosting, manivela, manipülasyon, tekrar love bombing sonra İkarus etkisi. Bunu yaptığınız insan sizin asiginiz olur.
Kardeş ilişkilerinde ise 3 formül var yaptırmak isteğiniz işi ilk önce siz yapın sonra bu işle ilgili onun sizin kadar iyi olmayacağını ve o yeteneğe sahip olmadığını söyleyin.
2 ) yapmasını istediğiniz şeyin onun kendi iradesiyle isteyerek yaptığına ikna edin
Bu karşımdaki kişinin karakterine göre değişiyor. Mesela kardeşime yaptıracaksam ters psikoloji yaparım çünkü kendisi ters bir insandır 😂 yaptırmak istediğim şeyin tersini yapmasını söylersem, o söylediğimin tersini yapacağı için aslında istediğim şeyi yapıyor 🙃 Ama mesela hayatımda öyle birisi var kii ekstra bir çabaya girmeme gerek kalmıyor, istediğim şeyleri daha ben söylemeden yapıyor...
ısrar etmem beni seviyorsa yapar zaten bu kim olursa olsun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İlk önce güven veriyorum. Çok iyi rol yaparım, uzun yolu tercih ediyorum genelde daha keyifli oluyor. Niyetimin ciddi olduğunu anladığında vermeye başlıyor. İstiyorum veriyor, istiyorum veriyor. 🤙