Şehir dışında okuyorum ve 4. sınıfa geçtim. Bu sene erkek arkadaşım mezun oldu. Bir yıl bana çok destek oldu. Çünkü şehre hiç alışamamıştım. Pandemi olmasaydı birakcaktım. Mezun olduğu için şehre dönmek istemiyorum. Yanımda şimdi kimse kalmadı. Annemlere nasıl bu durumu açıklıcam bilmiyorum. Alışamıyorum :( depresyona girdim. Erkek arkadaşım yüksek lisans yapmayi 2. donem icin birinci donem o olmadığı için gitmek istemiyorum. Biliyorum belki bu durum çok basit bir dert ama ben yapamıyorum denedim. Aileme nasıl anlaticam bu durumu. Psikolojim başka sehirde okumayi kaldirmiyor. Ne yapmalıyım? Terapi alsam bile gitmek istemiyorum. Herkes alışırsın diyor ama öyle olmuyor.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
yokmu hiç arkadaşın
Var ama ben tek yapamıyorum. Evde tek kalıyorum. Erkek arkadaşım hep birlikteydik. O olmasa evde bile duramıyordum. Derdim başka şehirde yapamamak. Ne yapacağım okulu dondursam mı diye düşünüyorum. Tamda 1 yılım kalmıştı ama psikolojik olarak kötü hissediyorum
önümüzdeki sene erkek arkadaşın olmayacaksa eve bir ortak al
Evet olmayacak ama ev stüdyo daire iki kişi çok zor kalır
sen birinin yanına gec
2. donem yüksek lisans yapmak istiyor. 1. Donem okulu dondursam mi diye düşündüm ama ailem cok sinirlenir
bencede
Keşke hiç sehir disinda okusaydim en başından
Okumasaydım*
eyvah eyvah senin durum kötü
Neden:(
haline baksana mecburi tek yaşamak zorunda kalsam kafayı yigcen
Ne yapabilirim sence terapi alsam bile şehir dışına gitmek istemiyorum aileme ne diyeceğim cok kötü oldum
yurda yerleşmeyi dusunebilirsin
Evet doğru ama bunu anlamıyor kimse
şöyle yapalım ben Şu an çalışıyorum akşam yaz bir detaylı konusalim
Yurt olur ama benim sıkıntım hiç gitmemek hic sevemedim alışamadım:(
neresi bu şehir bu kadar kotuledin
Küçük bir şehir egede ben normalde büyük sehirde yaşıyordum
Çok teşekkür ederim bu arada gerçekten ne yapacağını bilemediğim için buraya yazdım artık
Akşam siz müsait misiniz çok sağ olun bu devirde kimseye güvenim kalmadı umarım size güvenebilirim. Cok teşekkürler
evet akşam müsaitim tabiki guvebilirsiniz
Akşam size burdan yazıyım o halde yine benim sayfamdan yani
merhaba
Merhaba
Yeni gördüm yaşadığınızı
Yazdığınızı*
sorun yok
Seneye sanırım okulu dondurcam. Çünkü o olmadan yapamicam gibi
bence fazla takiyorsun
Ama ben gerçekten evde kaldığımda içim sıkılıyordu bunaliyordum erkek arkadaşım gelip sakinleştiriyorsu. Benim ailem gibiydi. Cok alistim sanırım ona keske bu kadar baglanmasaydim. Seni ziyarete gelirim diyor bu seferde gitmesini istemediğim için gelmesini istemiyorum. Nasıl yapıcam okumak istiyorum bir yılım kaldi ama bilmiyorum ev arkadaşıyla mi ciksam
bence yurda ya da ev arkadaşı
Mesela geçen hafta onun yanına gittim stajı vardı ama bayram tatilinden dolayı izinliydi. İki gün beraber geçirdik sonra stajı başladı o gelene kadar kafayı yedim çok sıkıldım bunaldım evde durmak bile istemedim çok kötüydü. Akşamina bilet almıştım. Seneye hiç düşünemiyorum iste.
Bu evde çok kalınca onu hatırlarım ve cok üzülürüm o yüzden orada da kalmak istemiyorum. Herkes tek kalmak ister ama ben birini istiyorum
ama tek kalmaya da alisman gerekiyor
Evet doğru. bilmiyorum hep düşünüyorum ne yapıcam diye. Çünkü geçen sene çok zorlandım erkek arkadaşım olmasına rağmen. Bu sene o da yok. Okuldan eve gelince o olurdu. Neşem yerine gelirdi. Şimdi eve gidince kimse olmayınca çok kötü olurum.
bu hiç normal değil ama
Ne önerirsiniz :( normal değil derken psikolojik olarak mi
evet bence bu normal degil
Ne yapmam gerekir ki keşke hiç şehir dışında okumasaydim
Hayatım zehir oldu gibi hissediyorum
bunun okulla alakası yok tek kalmak zorunda kalsan ne yapacaksin
Yapamam heralde :(
ışte bu hiç normal değil
Ama ne yapıcam bu durumda elimde değil psikologa gitsem iyi gelir mi hap verir belki
mantikli bence gitmelisin
Çok teşekkür ederim yardımcı oldunuz 🙏🏻