Boşanmak istiyorum ama iki çocuğum var, ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar 26 yaşında 8 yıllık evli bi bayanım.. ikinci evliliğim eşimle 15 gün tanışıp konuştuktan sonra kaçarak evlendik.. ilk evliliğim ailemin isteği ile 14 yaşında oldu çok fazla sorumluluk yüklendi üzerime anne oldum ama yapamadım iftiralar zorla çalıştırmalar falan dayanamadım babamın evine geri döndüm , geri döndükten sonra çevrenin konuşmaları AA boşanmış dul kalmış vs ailemin baskısı evde fazlalıkmış gibi hissetme maddi zorluklar derken 2. evliliğimin bi kaçış olacağını düşünerek evlendim hata ettim😔 şuanki eşim ailesine çok aşırı düşkün bana şiddet uyguluyordu hala uyguluyo ilgisiz sürekli şehir dışında çalışıyor müteahhit kendisi şehir dışı işleri çok oluyo bizim için çalışıyor evet ama evde olduğu zamanlarda bile benimle ilgilenmiyo fotoğraf galerime baktığımda Yanyana en fazla 3fotoğrafımız var onlardada hep suratı asık.. 8 yıldır evliliğimi böyle devam ettirmeye çalışıyorum ama son bir senedir ben artık ona karşı çok soğuduğumu ve sevmediğimi farkettim son bir seneye kadar cinsel hayatımız da iyiydi fakat onun sürekli +18 içerikli videolar seyretmesi benim kadınlık gururumu hiç etti benimle birlikte olduktan sonra ben duşa girip çıktığımda gördüğüm manzara beni yıktı yine seyredip kendini rahatlatıyordu ve ben o günden sonra bana ihtiyacı yok nasılsa diyerek artık birlikte olmaktan vazgeçtim en son ben yanına yatmak birlikte olmak istemediğimi söyleyince o zaman babanın evine git ben seni sadece bu iş için evde tutuyorum dedi içimde tamamen bitti ve bu gibi çok sorun çok kısıtlıyo arkadaşlarımla konuşturmuyor çıkıp kendi gezdirmez gezdirirse de benim surat asmamla zorumla çıkarıyor o günde zehir oluyo… şimdi asıl sorum ben boşanmak istiyorum gerçekten çok mutsuzum ilerisini göremiyorum ama çocuklarım var çocuklar için mutsuz bi evliliğe devam etmekte istemiyorum en son tamam boşanalım dedik anlaştık sonra yine çocukları öne sürdü vicdanımla oynadı çocuklara yazık diye tamam bi şans daha dedim ama bu sabah yine tartıştık bana seni elime alıcam polisi bile aramaya fırsatın olmayacak diyerek tehdit etti nolur bana akıl verin ayrılsam çocuklarımı vermez ben çalışmıyorum maddi birikimim yok ama çocuklarım bende olsa çöpçülük yapar yine bakarım çocuklarıma ayrılsak çocuklarım da paramparça olucak ya annesiz ya babasız büyücekler nolur bi akıl verin devam edersem bile bu psikoloji ile kendime zarar vericem diye korkuyorum geceleri uyku uyuyamıyorum düşünmekten nolur yardım edin ne yapmalıyım gerçekten çok mutsuzum

Boşanmak istiyorum ama iki çocuğum var, ne yapmalıyım?