AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bilmem sirf meslegine bakip evlenen var mi? Anlasmak aşık olmak sevmek sevilmek cok fazla sey önemli evlilikte
Kadın olsam asla evlenmem hiç sevmem asker polis nefret ettim kişisel algılama
Biraz abaza oluyorlar dimi her kiza salca falan. 9 bin maas alip kari kiza yedirenleri taniyorum ya. 🤣🤣
Abazalık ayrı bir konu çok arkadaşım oldu başıma ne geldiyse bunlar yüzünden geldi hepsi aynı demeyeyim de %90 aynı benim gözümde gerisi de ya saf ya da akıllı kesim gerisi Böyle kızlara kimlik sormalar taciz etmeler beleşe maaş almalar vs vs say say bitmez tek görevleri tuvalet temizliği vs neyse de doğuda olanlara lafım yok onlar hakediyor ancak iç anadolu vs boş geliyor bana
@Cubbeliprof
Boş mesaj geldi
Cevap vermemi mi istedi pek anliyamadim?
@Cubbeliprof
dayım askerdi ama abaza degildi evlendi cocuk yaptı o baska
Hepsi oyle degil be. Ama cogu oyle kanit falan istiyorsan pubg gir bayrak atanlarin cogu polis asker. Kari koz kovaliyor 🤣🤣
@Cubbeliprof
omeglede ve azarda en cok askerler var asdads
İyi biliyon iste sende gercekleri. 🤣🤣
@Cubbeliprof
niye boyleler bunlar dsdsaads
Sen o hekime takilma ama. Genc kardesim benim. O daha ask sevgi nedir bilmiyor yasamamis. Birde sen uzerine alinma sakin ama sinif ayrimi yapmakla olmaz insanlari meslekleri hor gorur gibi.
Sınırlarda asker olması gerekirken hepsi pubg de aylık maaşları 9 k ise 3 k si pubg e gidiyor
@Cubbeliprof
yok onu demiyom askerler niden böyle
Askerlik yapmadin mi sen daha?
@Cubbeliprof
yok senye yapcam asddsa
Deneyimleyerek ogrenmen daha iyi olur. 🤣🤣
400 erkegin arasinda 6 ay gecirdi. Mi anlarsin 🤣🤣
@Cubbeliprof
benim hayatım erkekle geçti zaten asddsa ama noluyo cidden birbirini mi düdüklüyolar orada dassda
Yok karsi cinse ozlem duyuyorsun.
@Cubbeliprof
benim zaten karılarla isim yok dasads birini seviyom o da ebesinin nikahında ve sadece arkadasız yani sıkıntı yok benim icin hem erkek erkeğe daha iyidir asddsa
Peki guzel kardesim iyi geceler.
@Cubbeliprof sen bekar mısın
lise mezunu en fazla uzman cavus mu oluyor
2 yillik aöf oku assubay olursun
@Cubbeliprof
tm asdas
yok istemem rütbesi düşük. uzmanları orduevine bile almıyorlar.
Ne verim ablama 🤣🤣🤣
@Cubbeliprof uzmanlıktan astsubaylıktan geçme olmayan üsteğmen veya teğmen olabilir, diğerleri yaşlı oluyor
Super araştırma ailende mi var yoksa kendin mi araştirip buldun bukadar bilgiyi 🤣🤣
Uzmanliktan geçiş yok zaten de assubay dan tegmenlige geciş konusu dogru ama
@Cubbeliprof akrabalarda var. uzmanlıktan astsubaylığa oradan da subaylığa geçen var. adam 45 yaşında teğmen.
Hic duymadim oyle bisi ya tanistirsana beni.
@Cubbeliprof vardır
Vardir? Anliyamadim ki
subay olsa belki ama astsubay ve uzman istemem
niye
@entıni dengim değil, diş hekimiyim.
Bununki mantik evliligi. Bu yorumu sayma sen 🤣🤣
@Cubbeliprof mantıklık bir durum yok, babam astsubay. uzman ve astsubay eşleri maksimum hemşire öğretmen olur. doktor, hakim, savcı olmaz.
Ya saygi deyer pek muhterem hekim arkadas. Evlilik oyle birsey degil. Lutfen sinif gelir veya makam ayrimi yapilacak birsey degil.
@Cubbeliprof şdediğiniz şeyler filmlerde olur gerçek hayatta olmaz
boyle bi sacmalık bir tek turkiyede var amerika avrupada kadınlar meslege statüye bakmıyo
@entıni onu cahil abazalar uyduruyor. abd sınıf ayrımının en çok olduğu ülkelerden biri. keza batı avrupa da öyle çok masum değil.
Kusura bakmayin cok sığ dusunuyorsunuz. Bence gercek hayat ile bag kurup dizi fillm islerini birakin. Zengin kiz fakir olan senaryolari yesilcam ile bitti. Oyle bir sinif ayrimi yok artik
@Cubbeliprof boş muhabbet.
Cok haklisiniz hekim hanim.
yo gercekten oyleler türk kadınları kapitalist biraz dasdsa